Dobrý detský očný lekár v Bratislave, Pezinku, Modre
Dobry den,
vedeli by ste mi odporucit naozaj dobreho lekara vo vyssie spomenutych mestach? Chodila som so synom k MUDr. Streckovej, ktora ordinovala v Poliklinike Mytna. S pani doktorkou sme boli velmi spokojni...zial, odisla do dochodku. Druha pani doktorka, ktora v tej poliklinike ordinuje uz nepribera pacientov...rovnako ako MUDr. Fischerova v Petrzalke a MUDr. Slezakova v Dubravke....Raz sme boli v poliklineke v PK /este pred doktorkou Streckovou, tam ma vsak sklamal pristup lekarov...uz si nespominam, ci to bolo Bohmovo centrum, ci ina ambulancia...boli sme tam 2x, raz tam bol mlady lekar, raz starsia doktorka.../ Zacinam byt zufala z toho, ze neviem najst lekara...a cas rocnej prehliadky sa blizi....poradte prosiiim 🙂
Anna
Aj ja hladam, aj pre dieta aj pre dospeleho.
Ahojte maminy. Prosim vas a pan Gerinec kolko pyta rocne? A kontakt na neho? Dcerka ma 11 m a pred Vianocami som si vsimla ze jej zabiehaju ocka. Aby nas niekde zobrali. Nerada by som aby sa jej to zhorsovalo :(
@vierka2308, ked dcerka mala rok, boli sme u dr. Busanyovej na Teslovej.
A na Kramaroch vas zoberu ? Nie su tam dlhe cakacie lehoty?
@devilsbazarik Pozerala som rezerváciu, je to hrôza (:
@kaja_73 ahoj, chcem ta poprosit aby si mi poslala meno, pripadne kontakt na tu dobru detsku lekarku v PK. Dakujem velmi pekne
Ja idem dcerku teraz objednat k Fischerovej, aj seba.
@katka1981 ta uz neberie novych pacientov, minuly tyzden som jej volala
TO vazne? A volala si do ambulancie v Petrzalke alebo na Kramare? No mna picne.
baby, ja chodim s dcerou k MUDr. Dannigerovej na Mytnej. Tam ste neskusali?
@jana121212, ona ma sukromnu ambulanciu, zeby mala tolko pacientov???
ja chodím s malou k Dr. Bohmovi do PK na polikliniku..
@katka1981 volala som na mobilne cislo, ale bolo to do ambulancie na Gercenovu. Ani som nevedela, ze ma ordinaciu aj na Kramaroch. Pokial si jej pacient, tak by ta mala zobrat. S detskymi ocnymi lekarmi je celkom problem. Nedavno niekde odporucali kliniku Vesely, ale tam sa plati za kompletne ocne vysetrenie s konzultaciou 80e.
@lindt vyskusam, zatial som sa jej nedovolala. Dakujem
@jana121212 no treba skusat? to je pravda. maju plno. a nikdy sa nedostanete dnu nacas,ako vam da termin. Iba ak si zaplatis. To len pre info 😊
nemal tam byt otaznik. blbo to vyznelo.
@jana121212
@jana121212 Ahoj, poslala som kontakt cez IP 😉
@jana121212, nie som jej pacient, no nic pojdeme riesit dr. co je v ambulancii Busanyovej, ona roky robila v Neovizii, robila aj deti, ale ze deti uz nechce, muz bol s nou max. spokojny, ale ukeca ju, dcera ma 8,5 to je skoro dospela hahaha. A aj tam sa samozrejme plati. Zlaty socializmus, s detskymi je velky pronlem, nikto to robit nechce a potom zas pytaju take palky ze koniec. My sme boli s malym na neurologii, robila mu sono mozgu, 40 eur sme tusim platili, ambulancia aj sono vyzerali ako spred vojny, neviem kam tie prachy dr. dava, do coho.
@lindt, na Daningerovu vela ludi nadava. Ja som bola s dcerkou, ale to bola preventivka, ale ti co maju problemy, mnohi nadavaju. Inak ma uzasnu sestricku, ta mi povedala taku vec, kt. mi doteraz ani jeden lekar nevysvetlil a to beham k ocnym od narodenia so sebou. S detmi to vie uzasne. My sme tam boli na preventivke z roboty, ale dospelych inak nerobi. Len ma s firmou zmluvu, resp zastupovala vtedy nejakeho ineho dr.tak ma vysetrila. Takze raz vysetrila mna, raz dcerku.
@katka1981 ze ma take negativne ohlasy, to som nevedela. No, dceru vysetrila iba raz, co jej stanovila diagnozu a zacala nosit okuliare. Potom sme tam boli este raz v lete na kontrole iba u sestricky. a teraz zac.februara ideme znovu na kontrolu k sestricke. Za mna, co sa lekarky tyka, mozem hodnotit iba pristup , nakolko dcera nema nejaku vaznu diagnozu, a ten, no, mohla by byt vludnejsia😊. Ale slusna bola, len trosku viac k detom by mohla byt milsia. No a sestricka, tak ta je top, ale zaujimave je, ze dcera z nej mala stres. A z lekarky nie. Ta v nej nezanechala ziadny negativny dojem 😁
Ahojte. Za seba môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti MUDr. Slezakovu z Dubravky. Vynikajúci prístup a profesionalita
@lindt, ze, velakrat to cloveku nenapadne hned. Kedysi sme chodili cela rodina (myslim ja, brat, moji rodicia, otcova setra, jej deti) k istej ocnej, nebudem menovat. A Mne napisala okuliare, ale nechcela som ich nosit, pritom som nosila okuliare od 2 rokov, nevidela som v nich, tocila sa mi hlava, ale nejako som to neriesila, isla som na laserovu operaciu. Predpisala bratovi, ale presne tak v style, sestricka premeria, dr. podpise recept na skla a koniec. No lenze ked si bol brat u znameho optika pre okuliare, ten ho upozornil, ze ma ine skla ako mava, neviem ci cylindre alebo dioptrie, uplne proste na hovno, cylindre. Brat isiel za nou, jasne dr. sa sekla, ale ani mu nepreplatila skla nic, proste p....a. A potom som si dala premerat tie moje, co som nechcela nosit, ona mi supla vyssie dioptrie ako som mala mat. Zober si, ze kolkym tak dosrala okuliare a co to mohlo spravit im ociam. Nejde o Daninegerovu, meno uvadzat nebudem.
@gabusa1975 ahoj a prosim ta berie aj novych pacientov? Ja som bola s malym u mojho ocneho a zistil mu dost vaznu vadu (len moj ocny je v martine). Tak hladame niekoho v BA.
@jurinka52 ahoj. Skus zavolať k nim do ambulancie MUDr. Slezakova Gabriela 02/64360737.Su v Dubravke ul. Kudlakova 6

Ahojte mamicky, znova otvaram tuto temu🙂 viete mi odporucit detskeho oftalmologa v BA? Dakujem🙂