icon

Dobrý detský očný lekár v Bratislave, Pezinku, Modre

anulda
1. mar 2016

Dobry den,

vedeli by ste mi odporucit naozaj dobreho lekara vo vyssie spomenutych mestach? Chodila som so synom k MUDr. Streckovej, ktora ordinovala v Poliklinike Mytna. S pani doktorkou sme boli velmi spokojni...zial, odisla do dochodku. Druha pani doktorka, ktora v tej poliklinike ordinuje uz nepribera pacientov...rovnako ako MUDr. Fischerova v Petrzalke a MUDr. Slezakova v Dubravke....Raz sme boli v poliklineke v PK /este pred doktorkou Streckovou, tam ma vsak sklamal pristup lekarov...uz si nespominam, ci to bolo Bohmovo centrum, ci ina ambulancia...boli sme tam 2x, raz tam bol mlady lekar, raz starsia doktorka.../ Zacinam byt zufala z toho, ze neviem najst lekara...a cas rocnej prehliadky sa blizi....poradte prosiiim 🙂

Anna

Strana
z3
misulkaa17
10. dec 2019

Dobry den,chcem sa spytat či mate skusenosti kde vezmu na očne vyšetrenie 2.ročne dieta v Bratislave, lebo 2 ambulancie som obvolala a vraj tam nepatrime sme s Ružinova :-/ už fakt neviem

katka1981
12. jan 2021

@lindt, Ahoj, tak my sme sa dostali k Daningerovej so synom potom co na preventivke dr. zistila, ze zle vidi na jedno oko. Napisala okuliare, okluzor a koniec. Dokonca ani spravu som nedostala. Okuliare sa mi zdaju silne, nebola som stotoznena dat ich synovi, moc ich nechcel, okluzor nosi no malo, mal byt 5 hodin ndenne, dr. mi nedala ziadne blizsie info, vsetko som si zistovala sama kade tade. V pondelok ideme k Busanyovek, dakujem Bohu, ze nam dala termin a dufam ze nas aj vysetri a odobri skla alebo da slabsie, vzhladom na covid situaciu. Ja necitim nejaku doveru voci Daningerovej, nechcem jej krivdit, mila je, ale citim neistotu, nemamdobry pocit s okuliarov. Vy ste boli aj inde?

bambulockaaa
18. feb 2021

@katka1981 Ahoj, vidim, ze sa vam podarilo dostat k MUDr. Busanyovej. Prosim ta, volala si jej, alebo pisala? Na Kramare, alebo do jej sukromnej ambulancie? A ako ste dlho cakali na termin? Nam ide s dcerkou dost o cas, takze mi nevadi, ak pojde o sukromne vysetrenie, chcela by som sa k nej dostat co najskor. Dcerka ma uz 5,5 roka, zistili jej na ocnom u nas tupozrakost, ale chcela by som este konzultaciu (aj nas pediater mi odporucal este ist na Kramare) a specialne cvicenia. Dakujem za info a drzim palce, nech mate ocka v poriadku.

mandaranka123
25. feb 2021

@bambulockaaa Mozem sa opytat, podarilo sa Vam dovolat k pani MUDr. Busanyovej? vzala vas? dakujem velmi pekne

bambulockaaa
5. mar 2021

@mandaranka123 Nesli sme k nej nakoniec. Na Kramare nas ani nechceli zobrat bez odporucania ocneho. Ale mne hlavne islo o specialne cvicenia, budeme chodit na kliniku Vesely.

katka1981
5. mar 2021

@bambulockaaa, ahoj, prepac ze pisem az teraz, skoda ze si mi nezavolala, cislo mam v bazare. Ja som sa jej nedovolala, tak som jej pisala mail, a prosila o urgentny termin, vzdy ide o case a chcela termin na Teslovu, lebo nechcela som ist na kramare. Napisala som jej tusim vo stvrtok a hned v pondelok najblizsi mi dala termin. Syn cital uz lepsie ako mesiac predtym u Daningerovej ale az po precitani jej sparvy som zistila ze maly je dalekozraky. Okuliare nam Daningerova nedala plnu korekciu, takze dala dobre, ale syn ich ma len dve hodiny denne ked ma okluzor. Dr. povedala, ze vedecke studie nepreukazaly lepsi efekt ked sa nosil okluzor viac ako dve hodiny denne. V maji mame kontrolu u Daningerovej tak uvidim ci napredujeme. Keby nieco, zavolaj mi v bazari najdes cislo, pa.

katka1981
5. mar 2021

@bambulockaaa, no vidim ze pisem neskoro. Kupte si appku Anna2, ficime na tom, ajked to maly bojkotuje, ale som jak cert zla, uplacam ho, vydieram, ale tak musim.

Strana
z3