icon

Dobrý detský zubár v Košiciach. Kam ísť s dieťaťom?

ajka72
22. dec 2009

ahojte maminy začínam tuto temu i keď neviem či už niekde nie je ale skusim to, neviete mi poradiť nejaku dobru detsku zubárku v Košiciach, ktorá má šetrný prístup k detičkám jednoducho to s nimi vie a zároveň je aj dobrý odborník
mám 2 ročné dvojičky a rada by som s nimi absolvovala zubnu prehliadku, za tipy ďakujem

beruska1311
19. okt 2012

@gabika7706 Dakujem🙂

zapka21
4. dec 2012

@gabika7706 Ahoj, nad touto doktorkou som aj ja rozmyslala, aj to mame blizko, tak ze super. Chcem sa spytat - telefonicky objednavaju? Aj na konkretny cas? Dik.

gabika7706
4. dec 2012

@zapka21 ahoj, ano, objednavaju telefonicky, aj na konkretny cas. Za tie roky, co tam chodime sa nam stalo asi 2x, ze sme cakali cca 15 min, inak sme boli vysetreni vzdy nacas.

zapka21
5. dec 2012

@gabika7706 Super, tak to si ma velmi potesila 🙂 Ordinaciu maju peknu?

gabika7706
5. dec 2012

@zapka21 pre kazdeho je pekne nieco ine 😉 ...kuk na stranku detskystomatolog sk, maju tam aj fotky

zapka21
5. dec 2012

@gabika7706 Uz som pozerala, vyzera to tak aj v skutocnosti?

gabika7706
5. dec 2012

@zapka21 myslim, ze ano

gabika7706
5. dec 2012
martini
7. jan 2013

@gillian13 ahoj, čitam si tu, že tvoj syn má asi zrasticu. aj ten náš, ale hore na jednotke a dvojke.dosť blbo to vyzerá...čo ti na to povedala stomatologička? dakujem za tvoju odpoved.

trnka77
7. jan 2013

@zapka21
@gabika7706 pripájam sa,veľmi milá a ochotná stomatologička,moje deti ju majú radi,vždy nás musí "vyhodiť"pred dvere,nech už ideme....je pravda,že až teraz najstaršiemu musela robiť zuby,ale stále ju má rád🙂

gillian13
7. jan 2013

@martini ahoj, este sme neboli u stomatologicky.. teda raz ano.. ale maly nechcel otvorit pusu.. ked som to opysala stomatologovi tak mi odpovedal len ze moze byt... samko ma dolny druhy zubcek takto.. ked sa usmeje vyzera koby mal pusu plnu zubkov :D

martini
8. jan 2013

@gillian13 dakujem za odpoved. my sme už volali jednej lekarke a ta povedala, že anomalie pri mliečnom chrupe su bežné. že sa to vola zrastlica a može byť tzv. prava aj neprava, teda že bud su dva zuby zrastene a chrup ma spolu aj normalnych 20 zubov alebo je to vlastne zrasteny normalny zub s nejakym, ktory je navyše a tym padom ma dieťa 21 zubov. že je to geneticka zaležitosť a može a nemusí to prejsť do trvalého chrupu. tak sa modlím, aby nam to skončilo vypadnutím mliečnych. Ale ideme pre istotu k zubarovi buduci tyzden, tak uvidim čo povie. My to mame hore vpredu, tak to dosť divne vyzera. čo už.

sara18
24. feb 2013

Ahoj baby,je podľa Vás normálne keď si zubárka vypýta za blonbovanie predného zuba bez prehliadky 50 eur?

kymberli
9. mar 2013

@junovka ahoj ajka prosím ta napises mi tiež kontakt na tu zubarku a presnú adresu?

nostalgia03
4. apr 2013

@janulik5 zdravim.kde na Alžetinej je detsky zubar?možem poprosit kontakt.dakujem

nostalgia03
12. apr 2013

@gabika7706 dobry den.chcela by som sa informovat kolko pani zubarka Jutkova berie za blombovanie zubkov(za jednu blombu)naš synček bude mat 3 ročky a už by sa patrilo asi navštivit zubara.kolko stoji celkova prevencia.za odpoved vopred dakujem

nostalgia03
12. apr 2013

@sara18 pekny den.možem vediet u ktorej zubarky ste tolko platila? 😒

gabika7706
12. apr 2013

@nostalgia03 Dobry den, prevencia je zdarma, za bielu plombu sme platili 20€.

nostalgia03
15. apr 2013

@gabika7706 my sme platili u pani doktorky za 2 blomby 70 euro plus nam naratala za dent.hygienu.spolu sme platili 90 eura.myslim,že to je dost vela.a pritom ma drobec mliečne zubky.ani ja u svojho zubneho doktora neplatim tolko za keramicku blombu. 😠 keby nemal mliečne zubky,tak nič nepoviem ale 3 ročnemu dietku tolko zaučtovat za to,že tam bol ani nie 10 minut.zda sa mi to dost vela.a ešte mame prist o tyžden blombovat dalšie zubky.tak to veru nie.menime zubara.boli sme tam prvy a posledny krat. 😖

gabika7706
16. apr 2013

@nostalgia03 hm, tak to ma mrzi, ze ste neboli spokojni, je mozno trochu drahsia, no pre mna je dolezite, ze deti k nej maju doveru, vie ako na nich, robi rychlo a dobre.

nostalgia03
19. apr 2013

@gabika7706 no trochu viac drahšia 😒 neviem či by sa vam nezdalo vela keby ste zaplatila 90 eura za 2 zubky a o tyžden dalšia navšteva u zubara a zase zaplatit 90 eura.a opakujem sa su to len mliečne zubky. 😒 😒 😒

marienkak
25. okt 2013

Dobrý deň, ja som tiež bola s mojou 6 ročnou dcérou u Dr. Jutkovej a nebola som spokojná Určite by som ju nikomu neodporúčala. Jej milota je len hraná, ma veľmi naponáhlo, za dentálnu hygienu si účtuje 20 eur. Ide jej len o rýchle vybavenie pacienta a čo najvyšší zisk. Hľadáme si iného zubára. Mimochodom, nie som jediná čo s ňou mala podobnú skúsenosť. Stačí si len zadať jej meno do vyhľadávača. ďakujem

nata_
19. nov 2013

@nostalgia03
@marienkak ahojte baby, muz bol dnes s dcerkou u jutkovej a ma skoro vyvratilo, ked mi do telefonu povedal, ze dal 60 eur za dve plomby plus narkozu jej pichala lokalnu...a este ich chcela objednat na dalsie dva zuby, to povedal, ze si zavola na termin...akoze uz NEZAVOLAME!!! tuto lekarku absolutne nikomu neodporucam!!! vraj ma dcerka "pociatocne kaziky" ja jej v ustach nic nevidim!!!! okrem jedneho na trojke, o nom viem...tie ceny nie su normalne myslim, este si pockam na vypis z poistovne, co si tam dala zaplatit vsetko, lebo vraj tu anastezu poistovna nepreplaca!!! tak sa pozriem na vypis, ked tam nebude nieco koser, hned to hlasim poistovni! mam dost 😝 😝 😝 😝 😝 😝

kia241
19. nov 2013

my chodime k zubarovi,na Furci-modrak v skole...nenapadne ma teraz meno,mliecne zuby sme mali v poriadku bez kazov a prvy krat sme isli az v 6r.ked mu zacali vypadavat mliecne,nesla som skor lebo sme to nepotrebovali..teraz ma uz vsetky dospelacke dali sme vsetky stolicky zapcecatit aby sa nekazili jedno pecatenie myslim ze 8e ale stoji to zato..teraz ma 9r.a a ni jeden kaz..inak sme zanic neplatili ani za vrtanie ani za vyberanie mliecneho zuba ci co z neho zostalo,takze odporucam aj pristup

nostalgia03
19. nov 2013

@nata_ neskutočne zdieranie.tiež sme boli objednany ešte na dalšiu prehliadku,no už sme taktiež nezavolali.ako može za miečne zubky tolko penazi pytat.vobec ju neodporučam. 😝 😝 😝

nata_
19. nov 2013

@nostalgia03 a kam chodite teraz?

nostalgia03
19. nov 2013

@nata_ od vtedy som u zubara so synom nebola.ale uvažujem o zubarovi na furči-modrak o ktorom piše kia 241.

nostalgia03
19. nov 2013

@kia241 mate kontakt?dakujem

nata_
19. nov 2013

@kia241 aj ja by som poprosila kontakt a meno, diik

kia241
19. nov 2013

pre natu: vola sa Milko Rusinko,Zš Maurerova 21,04022 Košice t.č 055/6716371