Dobrý detský zubár v Košiciach. Kam ísť s dieťaťom?
ahojte maminy začínam tuto temu i keď neviem či už niekde nie je ale skusim to, neviete mi poradiť nejaku dobru detsku zubárku v Košiciach, ktorá má šetrný prístup k detičkám jednoducho to s nimi vie a zároveň je aj dobrý odborník
mám 2 ročné dvojičky a rada by som s nimi absolvovala zubnu prehliadku, za tipy ďakujem
@mravvcek ziaden vaznejsi problem sme nemali, nastastie 😉 Len je dobre zacat chodit s drobcom cim skor,povozit sa v kresle, otvorit pusu a ona sa iba pozrie ci vsetko je ok, maly bol aj so mnou ked mal 2roky, a ona mu ukazala kde ma stlacit aby mamku povozil, aby mi napustal vodicku do pohara, a potom ho dala sadnut aj na mna a tak nas povozila, je to super, aby si tak deticky zvykli ze je to bezne ist na kontrolu so zubkami, a naucia sa bezproblemov otvorit pusu. My sme mali problem ked mal pol roka boli sme tyzden v nemocnici , tak odvtedy ked videl biely plast a ma sa k nemu nejaky dr priblizit tak je to strasne. A preto ked aj ja idem k dr na beznu preventivku tak maly ide so mnou a uz je to uplne ine 😉
@nella5 my sme mali problem na hematologii v 8 m. Chodili sme normalne k Jutkovej ale...maly place vzdy a vsade a teraz mesiac v nemocnici s nozkami zavesenymi na tyckach. Ono kazde dieta je ine. Niekedy nestaci ani chodit na navstevy. Nam to nepomohlo vzdy sme mali hystericky plac. A u zubarky sme absolvovali niekolko navstev staram sa o zubky dvakrat denne umyvam pije vodu je vela zeleniny a zubky ma velmi velmi zle. Aj toto nezalezi len od pristupu rodica. Mkhla som sa potrhat a zubky sa rozpadavali aj tak a to sme zacali umyvat velmi skoro lebo bol kojeny.
@mravvcek teraz chodime na furču (modrák).zubar je špičkovy.naš syn s radostou chodi k zubarovi .sestrička je taktiež velmi mila k detom.dobry pristup a praca.u nas je velka spokojnost.kontakt 055 /671 6371 a ešte podotknem ,ked mal viac kazov urobil mu aj 3 naraz.a vobec nema take strašne ceny ako pani doktorka Jutkova.doktorka Jutkova si asi neuvedomuje,že je na slovensku.mala by ist robit do zahraničia,ked berie tolko peniaze za detske zubky. 😒
@scot no tak dospelacku zubarku mam skvelu. Nemyslim si ze clovek musi cestovat mimo ke. Ale detsku najst odbornicku je tazke. Nie nemyslim si ze za super cenu. Ja nesetrim na dietati ale dat za tri zubky 120 eur, a aj to mliecne je chore. A po mesiaci sa rozpadli akoby boli z piesku. Mimochodom stranka mi nesla otvorit,mimochodom ked som ju otvorila na druhy den pri cenniku mala len nazvy a nie sumy. Mimochodom. Vdaka za odpoved
@gabika7706 ahoj prosim ta,meno pani doktorky jutkovej? Naslo mi ingrid a mariannu 😀
Prosím Vás s touto zubnou detskou lekárkou nemáte skúsenost MUDr. Štefánia Vidriczkóová?
hej hej aj mne hned povedala ked som s nou potom na druhy den volala ze az koncom maja. tak vravim ze OK este tolko zas vydrzime a mozno nam zatial vyjdu aj posledne dve stolicky a bude mat komplet chrup uz. Ako ja som jej tiez povedala nech nas da ale ako poslednych pacientov v ten den lebo ze nechcem tam zdrzovat dalsich pacientov za nami keby nahodou sme tam robili cirkus humberto. tak som zvedava ako to dopadne. Tak sa potom ozvi ze ako ste to vy zvladli. drzim palce 🙂
@monyka92 Ingrid, tá druhá je tuším čeľustný ortopéd
ked sa objednavas len tak na preventivku tak jasne, ze ta objedna napr.o 2-3tyzdne, ale ked mas bolesti tak ti povie ze mas prist hned. Pisala mi tu predvcerom jedna mamicka spravu,dala som jej na zubarku kontakt a povedala jej nech hned na druhy den pride s malym sa ukazat.
@mravvcek to nevadi, ze ho to neboli ale predsa ma to dolamane,zubky su vazny problem, netreba cakat. Ja netvrdim, ze ked jej zavolas a povie ti prid zajtra sa s nim ukazat, ze hned mu to zajtra vsetko spravi, ale aspon sa na to hned pozrie aby vedela v akom je to stave, ked je to tak, ze to ma cas tak ta objedna ale ked uvidi ze to treba hned riesit tak nebude na nic cakat. Chapes ma? 😉
Bolesti nastastie nema zatial, umyvame stale tak verim ze neprideme neskoro.
I ked neviem co sa robi so zlomenym zubkom? So sestrickou
Sme kecali hlavne o tom ze by sme boli posledni paciwnti
U Mudr. Jutkovej sme tiež boli ( poliklinika Sever ) ☹ Des a hrôza !!! Teraz chodíme do Novej na Terasu k Mudr. Ginellioovej, neviem si ju vynachváliť ! !! Trhala malému zuby, bolo to bez stresu jasné plač bol, ale u tejto pani doktorky je vidieť aj cítiť úplne iný prístup !!! Proste vie to s detmi 🙂 Malý sa k nej dokonca teší 🙂 A to je naša 3. zubná doktorka, takže viem porovnať... Keď chcete vedieť viac kľudne napíšte - odpoviem 🙂 🙂 🙂
@zuzy20 oki, tak super ked nema bolesti. Myslela som, ze ma bolesti tak preto som sa cudovala ze ona by vas tak dlho nenechala cakat 😉 Ale ked by ho nejaky zubcek zacal boliet , tak necakaj az na ten datum ale hned jej volaj a ona Vas hned vezme. Tak drzim prsty, potom napis ako bolo 😉
dakujem urcite dam vediet ;)

@mravvcek obe su pre deti aj pre dospelych. So synom chodim roky k Vinnaiovej, velka spokojnost a ja sama chodim k Ledeckej, este vacsia.