icon

Existuje online psychológ na WhatsApp?

30. nov 2024

Prosím vás existuje niečo ako online psychológ, ktorému by som o svojich problémoch písala cez WhatsApp alebo niečo podobné, nakoľko by sa mi zo začiatku lepšie riešili moje problémy takýmto spôsobom že budem písať nie hovoriť.

mamamasama
30. nov 2024

Chat GPT

petamich
30. nov 2024

Ziadny psycholog si s tebou nebude pisat cez WhatApp, ma predsa vyhradene ordinacne hodiny a venuje sa inym pacientom a nebude ti odpisovat ako kamoska 🤷‍♀️ mozno sa najde nejaka svetla vynimka ale este som o nej veru nepocula. A velmi by som sa cudovala, ak by taky bol, kedze pisany text sa da rozne pochopit ak k tomu nemas mimiku, gesta a vsetky ostatne prvky neverbalnej komunikacie.

koniarova
30. nov 2024

Ipčko skús

jaska25
30. nov 2024

Na FB je stránka "Hľadám psychológa/psychoterapeuta" Tam napíšte aký máte problém a ozvú sa vám. Robia sedenia aj online.

bolarazjedna
30. nov 2024

Dá sa, napr cez mojra.sk, tam si vyberieš, či chceš hovor cez Skype, WhatsApp.... Ja si myslím, že by s tebou aj popísali, len teda za tých 60min stihnete chatovanim menej, ako hovorenim. Alebo je tam možnosť emailovej konzultácie. Alebo čisto telefonicky, bez videnia.

koniarova
30. nov 2024

@bolarazjedna len musím doplniť, že treba najprv pozrieť cenník. Tie ceny sú veru dosť vysoké.

bolarazjedna
30. nov 2024

@koniarova neviem, či sú vysoké. Kamarátka z môjho mesta chodí o 40km ďalekého krajského mesta a platí toľko za psychológa, koľko ja za online psychologa z pohodlia domova, bez straty času a peňazí na cestovanie. Určite si to nemôže každý dovoliť, potom treba skúsiť psychologa, ktorý má zmluvu s poisťovňou, osloviť cez email a dohodnúť si písomne konzultacie, ak telefonicky rozhovor robí problém.

tundra
30. nov 2024

Ak,chces popisat,mam nocnu😉

koniarova
1. dec 2024

@bolarazjedna áno, to máš pravdu.👍 To už ona musí vedieť.