Existuje online psychológ na WhatsApp?
Prosím vás existuje niečo ako online psychológ, ktorému by som o svojich problémoch písala cez WhatsApp alebo niečo podobné, nakoľko by sa mi zo začiatku lepšie riešili moje problémy takýmto spôsobom že budem písať nie hovoriť.
Ziadny psycholog si s tebou nebude pisat cez WhatApp, ma predsa vyhradene ordinacne hodiny a venuje sa inym pacientom a nebude ti odpisovat ako kamoska 🤷♀️ mozno sa najde nejaka svetla vynimka ale este som o nej veru nepocula. A velmi by som sa cudovala, ak by taky bol, kedze pisany text sa da rozne pochopit ak k tomu nemas mimiku, gesta a vsetky ostatne prvky neverbalnej komunikacie.
Ipčko skús
Na FB je stránka "Hľadám psychológa/psychoterapeuta" Tam napíšte aký máte problém a ozvú sa vám. Robia sedenia aj online.
Dá sa, napr cez mojra.sk, tam si vyberieš, či chceš hovor cez Skype, WhatsApp.... Ja si myslím, že by s tebou aj popísali, len teda za tých 60min stihnete chatovanim menej, ako hovorenim. Alebo je tam možnosť emailovej konzultácie. Alebo čisto telefonicky, bez videnia.
@bolarazjedna len musím doplniť, že treba najprv pozrieť cenník. Tie ceny sú veru dosť vysoké.
@koniarova neviem, či sú vysoké. Kamarátka z môjho mesta chodí o 40km ďalekého krajského mesta a platí toľko za psychológa, koľko ja za online psychologa z pohodlia domova, bez straty času a peňazí na cestovanie. Určite si to nemôže každý dovoliť, potom treba skúsiť psychologa, ktorý má zmluvu s poisťovňou, osloviť cez email a dohodnúť si písomne konzultacie, ak telefonicky rozhovor robí problém.
Ak,chces popisat,mam nocnu😉
@bolarazjedna áno, to máš pravdu.👍 To už ona musí vedieť.

Chat GPT