Gynekológ v BA, ktorý berie nové pacientky

gabika0825
24. jún 2019

Dobrý deň baby, chcela by som vás opýtať, či nepoznáte v BA nejakého gynekológa, ktorý berie nové pacientky, keďže som obvolala už asi celé mesto a všade ma odbili, že nové pacientky neberú. Ja by som si chcela nájsť iného gyn, pretože nie som spokojná so svojim, mám pocit že ma nikdy dobre nevyšetrí, keď mám nejaký problém tak ma odbije že nech si kúpim niečo v lekárni. Ani sa na mňa napozrie. Stále sa iba sťažuje, ako má toho vela a že nemá na každú pacientku hodinu. Je aj dosť nepríjemný, neochotný, nikdy mi nič nevysvetlil. Ďakujem za odporúčania 😊 samozrejme aby som u neho za vyšetrenie nenehala celú výplatu.

dopolbokaodrata
24. jún 2019

@gabika0825 ja som chodila k MUDr. Vargovej, neplatila som nič u nej, ale zasa je pravda ze ja som nemala žiadne špeciálne problémy. Ale ako doktorka je v pohode, aj tie ostatne ktoré u nej robja. A ci berie nové to neviem, mňa vzala keď som poprosila.

dudos
24. jún 2019

Veľmi dobrý doktor je vo Vajnoroch MUDr. Kotek. Neviem ale či berie nové pacientky. Treba si zavolať a zistiť. Je hneď pri autobusovej zastávke, č. 53 a č. 65.

luu1122
24. jún 2019

@dudos berie ale nemozu mat poistovnu dovera mna kvoli tomu odmietol 😂 a menit som nechcela dal mi to ako podmienku.

gabuliacik
24. jún 2019

Poliklinika Atrium,Rezedova ulica,MUDr. žáčok
Platis 60eur rocny poplatok
Chodim k nemu 13r

dudos
24. jún 2019

@luu1122 to vážne? No je fakt, že dlhšie som u neho nebola. Som jeho pacientkou už dlho, vlastne odkedy si zriadil vlastnú ambulanciu, vlastne ešte keď ordinoval v Ružinove v nemocnici. Dúfam, že nebudem mať problém aj ja. Mám totiž Dôveru ZP. No inak je to veľký profesionál a veľmi ľudský a milý.

luu1122
24. jún 2019

@dudos ak uz si u neho s tou poistovnou myslim, ze nebudes mat vobec problem. On ma hlavne problem s novymi ;) hej pocula som ze je odbornik a dobry a preto som chcela ist k nemu. Ale napisal mi, ze len pod tou podmienkou ze zmenim poistovnu ze podporujem oligarchiu. Takze tym padom u mna skoncil. Ja nemam problem s poistovnou on s nou ma 😂

luu1122
24. jún 2019

@gabika0825 ale cunderlik berie tiez pacienty, alebo dr chuda v trnavke. Ja som si teraz tiez zistovala lebo chcem prestupovat. Mas vela doktorov zalezi ci mas problem s niecim alebo nie. 😜

daniela2707
24. jún 2019

gabika0825Medicentrum na Strecnianskej, tam tuším pracuje tiež Kotek. Berú pacientky Platí sa 70euro na rok a počas toho roka robia všetky vyšetrenia už zdarma. Chodím tam už niekoľko rokov a som spokojná.

dudos
24. jún 2019

@luu1122 asi to tak bude, viac krát mi tiež naznačil, že nemá v obľube Dôveru. No vypočula som si to a neriešila. Ide mi hlavne o jeho odbornosť. Aj z Ružinova odchádzal do vlastnej ambulancie aj pre to aby si mohol regulovať počet pacientok. Pre neho je dôležitá kvalita a nie kvantita, aspoň tak som to vyrozumela z rozhovorov s ním. Neviem či prijíma v tejto dobe nové pacientky. Ešte zhruba pred troma rokmi som ho odporučila jednej známej a tú prijal. No tiež pravda, že mala akútny stav. Tak možno aj pre to.

luu1122
24. jún 2019

@dudos minuly rok som mu pisala a bral v pohode. 😜 vsak nech je odbornik ale aby sa mu to raz nevratilo, ze robi toto s poistovnami 🙂

akijenka
24. jún 2019

@gabika0825 Ambulancia doktora Karkalíka - Feminatal. Jedna je v Petržalke a druhá v Dúbravke. Ja osobne chodím do Petržalky. Nepredpisujú však antikoncepciu (iba ak zo zdravotných dôvodov). Každé sono sa platí 10€, iba v rámci preventívky je zadarmo. Ale som veľmi spokojná. V Petržalke sa striedajú traja doktori, ale nemôžem im vytknúť absolútne nič. Najviac chodím k doktorovi Totkovi a u neho mám až nadštandartnú starostlivosť. Vždy ma vypočuje, poriadne vyšetrí, je citlivý, chápavý, nič nepodcení.

22patricia22
1. júl 2019

@gabika0825 ahoj a skúsila si aj doktora Millyho? k nemu chodím a podľa informácií čo mám, by mal ešte brať aj nové pacientky. vyskúšaj, on je veľmi dobrý odborník, mne vyhovuje.

gabika0825
autor
4. júl 2019

Baby ďakujem, objednala som sa k pani dr. Vargovej, tak uvidíme, lebo tá jediná mi povedala že ma zoberie 😊 vyskúšam teda, mne ide hlavne o tú profesionalitu a prístup k pacientovi. Dám vám keď tak vedieť 😊

weron0605
4. júl 2019

@gabika0825 mudr. sladicekova - mozem odporucit

verca888
8. júl 2019

@22patricia22 mas dobre informacie, berie stale nove pacientky🙂 no uz sa Gabika objednala k nejakej inej doktorke, tak snad jej bude vyhovavat. ako dlho chodis uz k doktorovi Millymu?

luckamjar
8. júl 2019

@dudos pán doktor už ale nie je úplne to čo býval 😔 zlate dobre časy keď bol ešte v Čiernej vode...bohužiaľ aj u neho už kvantita vyhrala nad kvalitou, ma toho veľmi veľmi veľa a rad by to pekne stíhal ale je to na úkor komunikácie a prístupu...ide to tam ako na bežiacom pase a niekedy ma dnu a rieši 3 pacientky naraz 😔 je to velkaaa škoda lebo ja si ho tiež pamätám tak ako ty.

22patricia22
10. júl 2019

@verca888 všimla som si, ale tak nevadí, aspoň som dala do povedomia aj jeho. heej, som jeho pacientkou už dlhšie. už hádam aj 4 roky. a ty?

gabika0825
autor
11. júl 2019

Tak baby, dnes idem k pani doktorke Vargovej, poobede som objednaná, hodím sem keď tak aký mám z nej dojem, keď prídem domov, aby som mohla keď tak odporúčiť aj iným... 😊

gabika0825
autor
11. júl 2019

Babenky, takže som po vyšetrení a môžem zhodnotiť že pani doktorka je velmi milá, sestrička takisto, ambulancia čistá, pekná.. niet čo dodať, dúfam že budem naďalej spokojná, no myslím že hej a pani doktorku môžem odporúčiť... 😊😊

verca888
15. júl 2019

@22patricia22 ja kratsie, nejake 2 roky to budu teraz v septembri. no aj za tie 2 roky som uz uplne zistila, ze som dobre spravila, ked som k Millymu prestupila. to sa neda ani porovnat s predoslou doktorkou. to nebol ziaden cit, nic, bola to katastrofa.

22patricia22
8. aug 2019

@verca888 to je dobré, že si si to uvedomila. o to viac si aspoň vážiš nášho spoločného doktora 🙂

baska_nice
12. aug 2019

ahojte babulky, buduci tyzden sa ideme stahovat do Bratislavy, kedze tam manzel dostal dobre pracovne miesto. ja som momentalne na materskej dovolenke a este rok budem. nechcem si zatial menit trvaly pobyt a preto sa chcem spytat, ci nebude problem si najst zenskeho doktora v BA, ked budem mat trvaly pobyt stale v ZA a tam iba prechodny? za odpoved vopred dakujem

verca888
2. sep 2019

@22patricia22 ine sa ani neda Patka.

@baska_nice u niektorych zenskych doktoroch to vobec nevadi, ze nemas trvaly pobyt v Bratislave. treba si len zistit, ktory doktori este beru nove pacienkty, lebo vela ich asi nebude. a chces statneho gynekologa alebo ti nebude vadit aj sukromny?

22patricia22
6. sep 2019

@verca888 presne😉 a čo, už si tento rok bola na preventívnej prehliadke? máš ju už za sebou?

verca888
10. sep 2019

@22patricia22 ano, za tento rok uz mam spravenu preventivnu prehliadku. vies, ja som vo february rodila, takze som u zenskeho bola tento rok viac krat, kedze som sa mu musela ist po porode ukazat, ci je vsetko v poriadku. no ak nebudu ziadne komplikacie do konca roka, tak k nemu uz nepojdem. a ty si ako na tom?

22patricia22
11. sep 2019

@verca888 jáááj, na to som pozabudla, že ty si rodila🙈🙉 tak to je jasné, že už si bola a prajem ti, aby si žiadne problémy nemala, aby si nemusela behať. ja to mám na tento rok tiež už za sebou😉 minulý mesiac som ich navštívila🙂

baska_nice
11. okt 2019

prepac verca, som tu dlhsi cas nebola, lebo som mala co robit, aby som vsetko poupratovala, poumiestnovala na svoje miesto a aby sme sa ako tak zabyvali. teraz uz konecne sa dostavam k doktorom. do konca roka si to chcem povybavovat. no najlepsie by bolo, keby mal volne nejaky statny doktor, aby som nemusela za vsetko platit. vies poradit nejakeho dobreho?

verca888
14. okt 2019

@22patricia22 dakujem ti, si velmi zlata a samozrejme to iste prajem aj ja tebe.
@baska_nice jasne, rozumiem tomu neboj nic. je fajn, ze ste sa zabyvali a teraz sa mozes sustredit zase na dalsie veci. no ja k stastnemu nechodim, chodim k sukromnemu, ktory ale ma zmluvu so vsetkymi poistovnami. to znamena, ze podmienky su skoro rovnake ako u statneho. iba za vysetrenia, ktore su nad ramec sa plati a tie su vypisane na jeho stranke. vyssie som pisala, ktory je moj zensky doktor, tak si pozri, aby som sa tu furt neopakovala a nepisala to iste, dobre?

baska_nice
21. okt 2019

aha, tak v tom pripade verca by mohol byt aj taky. nevedela som, ze aj taky v Bratislave su. uz som si vsimla ku ktoremu chodis, tak si idem este pozriet webovu stranku. zatial nemam ziadne otazky, tak ta nebudem otravovat.

verca888
5. nov 2019

@baska_nice tak uz o tom vies🙂 pozri a kludne ak niecomu nebudes rozumiet, tak napis. mna neotravujes, toho sa nemusis bat😉