Hľadám detského psychológa v Bratislave alebo v Pezinku

andy
13. apr 2012

Mamicky, prosim vas, viete mi poradit dobreho detskeho psychologa idealne v PK, ale moze byt aj v BA prip TT, moze ist aj o sukromnu prax. Prosim o radu tie, ktore s tym maju osobnu skusenost, ide mi hlavne o diagnostiku. Dakujem 😉

barbora21
13. apr 2012

@andy čo konkretne chces diagnostikovat?

andy
autor
13. apr 2012

@barbora21 psychomotoricky vyvoj, ci spravanie zodpoveda veku dietata, ci trpi adhd prip inou poruchou spravania ... potrebujem jednoducho zistit, ci moje dieta potrebuje specialny pristup, lebo mam pocit, ze ako rodic zlyhavam, teda nielen ja, citime to tak obaja s manzelom. a knihy nepomahaju, ani uistenia ostatnych, ze sa to spravi.

barbora21
13. apr 2012

@andy Skus kontaktovat p. Okenicovu alebo Janosikovu z Bratislavy. Pracuju v centre Andreas - sice centrum je zamerane na aspergerov syndrom a autistov ale p. Janosikova diagnostikuje aj v Trnave. Viem, ze robila diagnostiku aj ADHD. A nepocula som na nu zle slovo.

barbora21
13. apr 2012

@andy Mgr.Daniela Jánošíková,PhD., Kalinčiakova 29, Trnava toto je jej prax v Trnave a plus robi aj v BA.

margarita
13. apr 2012

skus napisat sem, nemali by Ta odmietnut, je to ich hlavna napln prace 😉

http://www.vudpap.sk/

andy
autor
13. apr 2012
lejlaa
14. apr 2012

ahoj v BA si pozri CPPPaP to sú väčšinou štátne inštitúcie, alebo súkromnú prax má aj Hana Ščibrányová - má vytvorenú aj stránku, ona robí aj s rodinou. Potom ak by si chcela s malým ty pracovať tak mám dobrú skúsenosť s príbehmi a rozprávkami , iste je ich je viac, ale skús napr. tútu....
http://www.facebook.com/pages/Rozprávky-nielen-......

jodi
15. sep 2014

@andy ahoj, nasla si nejakeho psychologa, ktory vam pomohol?my sme na tom podobne teraz

andy
autor
16. sep 2014

ahoj, boli sme vtedy u psychologicky z vudpap.sk, tak ako doporucila margarita a boli maximalne ustretovi a profesionalni. zelam vela stastia.

dodka6
13. máj 2021

@jodi zdravím. Vy ste našli dobrého psychológa? Pomohol? ..zmenilo sa správanie dieťaťa? Ďakujem krásne za odpoveď.