Hľadám dobrého zubára v Trnave

mbrazd
11. apr 2012

Ahojte, chcela by som sa spytat, či nepoznáte dobrého zubára v Trnave. Mám dlhodobý problém s chrupom (už aj psychický), ale nemožem si dovoliť takých tých super zubárov podnikateľov, ktorí už len za konzultáciu berú cez 30€.

elise
11. apr 2012

@mbrazd ja chodim aj s malým k bednárikovi je výborný a ja som snim spokojna

zazalienka
12. apr 2012

aj ja hľadám pre manžela, jeho zubár mu chce vytrať naraz 9 zubov, a to sa mi moc nepáči.. akurát pozerám že Dr. Blaško, poznáte ho niekto?

zenazaba
16. apr 2012

@zazalienka Dr.Blasko je skvely doktor,ale tiez je drahy......a druha vec, ma tak nabite terminy, ze sa k nemu dostanes nanajvys raz za pol roka.....a myslim, ze uz pacientov neberie,lebo ich ma vela.

zazalienka
16. apr 2012

@zenazaba noo veru, má plno.. hlavne že má takú kvetnato peknú stránku.. holt poisťovne sú svine..

andyza
23. máj 2012

Doktor Blasko je vynikajuci lekar so skvelym pristupom k malym detom ale aj k dospelym. Za konzultaciu si ako jeden z mala sukromnych lekarov nic nepyta. Bolest osetri vzdy, ale je pravda ze uz novych pacientov neberie. Ak si vezmete pomer kvalita/cena, pekne priestory v centre Trnavy, spickove vybavenie a mily personal tak su podla mna ceny aj dost nizke. Mna nebavi chodit k doktorom niekde na polikliniku, z čoho som potom zdeptana cely tyzden a kde sa mi neprijemna sestricka ani nepozdravi.
@ zazalienka: to ako si myslela s tou strankou Dr. Blaska? akoze ju nema mat, ked neberie pacientov? A co jeho existujuci pacienti, ti akoze nemaju vediet ordinacne hodiny a kontaktne informacie?

anesim
23. máj 2012

Ja chodím Kukučkovi ml. , je super aj ke´d drahý. S malou chodím Križanovej , robí u Lužáka a tiež sa nesťažujem 🙂

andyza
23. máj 2012

Súhlasím, Dr. Lužák má tiež veľmi dobrú povesť

mariare
18. sep 2012

A neviete aky je Mudr. M. Zvolensky?

franzziska
29. okt 2012

poradi niekto zubara ktory berie aj mimo rajonu lebo mnohi ma uz odmietli kvoli tomu....a ta nasa je zla...

abstos88
7. okt 2013

Hladám zubára v TT...ochotného, kvalitného, ohľaduplného s primeranou cenou.... Viete o takom?

shaga
7. okt 2013

Dr.Skodackova ja ja mam a je super 🙂

barney643
5. feb 2015

Ja chodím k Dr. Lužákovi a som spokojný http://www.richard-jurkovic.sk/partnerske-ordin...

ttmarek
14. dec 2015

Oživujem túto tému pretože tiež hľadám zubára buď priamo z Trnavy alebo okolia. Hlavne príjemného zubára/zubárku ktorý urobí super robotu aj keď si za ňu priplatím.

saracare
16. mar 2016

Hľadám zubára v Trnave pre syna aj pre seba, uz neviem čo mam robiť. Súkromný zubár je pre nás strašne drahý. Poraďte mi niekoho prosim.

klariska1
16. mar 2016

My chodime k Dr. Bednarikovi - maximalna spokojnost, ludsky, profesionalny, vyborny odbornik.

saracare
16. mar 2016

Počula som ze je ale uz starší a nie moc kvalitný.

misah2o
16. mar 2016

My tiez chodime k Dr. Bednarikovi, manzel sa dokonca odhlasil od sukromnej a presiel sem, a nemozme si ho vynachvalit. Mozno je starsi a tym padom taka starsia skola, ale urcite je to kvalitny zubar. Teraz cakame druhe babo a so zubami cez tehotenstvo ale aj pred a po som mala a mam neskutocne problemy a pan dr. je uzasny. Za nas urcite odporucam 🙂

saracare
16. mar 2016

Nepozná niekto zubára Mačuha? Na základnej škole atómová má ordináciu.

silvia934
16. mar 2016

Chodila som par rokov na preventivky k Dankovi, je to nafukanec, ktoremu nejde o to ako vase zuby budu po jeho zakroku vyzerat, kludne vam naschval vytvori vacsie medzery medzi zubami len aby sa mu lahsie robila plomba. upozornujem ze medzery su trvale kedze na ich vytvorenie pouziva brusny papier!!!! pokaslal mi takto 4 predne zuby. ktore som predtym mala krasne pri sebe!!!!

saracare
16. mar 2016

Silvia uz som to čítala niekde si to uz písala. Akého máš teraz zubára?

janka743
16. mar 2016

Aj ja s deťmi a so sebou chodím k Dr. Bednárikovi... som max. spokojná.

mismat
16. mar 2016

a na hejduka čo hovoríte? rozmýšľam so synom tam isť

saracare
16. mar 2016

Hejduk je drahý. Malý ma 4 roky a nechala som tam 100€ za dva zuby čo mi len vyskraboval a blomboval. Ale je to urcite perfektný zubár.

riki_77
5. okt 2016

čafte,
neviem komu s touto info pomôžem, ale náš zážitok bol kool 😀
mali sme problém syn nevedel v zubnej ambulancii spolupracovať proste sme s tým neskoro začali asi... a niektorý zubári mi radili oblbovak a dáky Hlohovec vraj tam pracujú v narkóze... totoal nechutne...(nikoho netrápi čo narkóza v mozgu robí)
A v tej TT detskej zubnej ambul. sme zvládli na prvý raz sadnutie si do kresla a omacal všetko okolo a to že sme to na 1x nedali ma netrápilo vysvetlili nám toho odst na môj vkus až moc, keby menej vysvetľoval bolo by fajn, aj keď nás vystríhal pred chybou, pozor na lacalut aktív zubnú pastu!!! ( to kreslo je rozprave a puštaju tam na kresle rozprávky, kto si aké veci na tablete donesie), ale na 2x to islo komplet. no k zubárovi nás ešte nepustili povedali, že najprv par návštev do detského kresla na takú navykačku. teraz uvidíme čo to bude pri vrtami.

(p.s. bez zamrnčania nám civilisti zapálene ďasno, a teraz to je zahojené a papa bez problémov.) taka blbá skúsenostne na záver: okolie budovy je des, ale kto prekoná ten odpor vonkajšieho vzhľadu potom príde do iného sveta .... ten kontrast je ohromný.... kto nezažil nevie. prikladám foto z googlu.

anega79
11. okt 2016

@riki_77 a kde je ta ambulancia

pbh
13. nov 2016

Neviete, aky je ten Mudr. Zvolensky a ake ma ceny?

mimulik
12. dec 2016

Ahojte..podarilo sa Vám vybaviť nejakého zubára..mám pocit, že nik neberie už.. :(

mattok
20. apr 2017

Ahojte, pridam skusenost s pohotovostou v TT. V sobotu som tam prisiel s teplotou 38, nadopovany analgetikami od bolesti o 12,00, v cakarni 20 trpiacich ludi. Islo sa podla poradia, teda o 18 na mna prisiel rad ( mohli by zaviest nejaky system zapisovania sa aspon na hodinu, ...) Nasledne rontgen, injekcia, precistenie kanalikov./ zub bol odumrety a zapaleny/. Zaplatil som padika a spokojny som odisiel domov, s tym ze v utorok mam termin u svojho zubara v BA(v pondelok neordinoval). Po pretrpenych dvoch dnoch, navsteve pohotovosti na Drienovej a nejakeho zubara v TT som u svojho zubara zistil, ze v jednom kanaliku je zlomeny nastroj a zub musi von aj kvoli zapalu kosti.
Takze zaverom, pohotovost v TT- dobre vybavenie, usmievava doktorka, ale profesionalita ziadna, zaujem riesit problem ziadny.
Takze teraz sa uz 3 tyzden liecim antibiotikami zo zapalu, ktory sa rozsiril do kosti, do uzlin, ... a stale to nie je dobre.

A nemozem dopustit na svojho skuseneho - ludskeho stomatochirurga, ktory ked videl ten stav, tak to hned riesil, aj ked som prisiel pred dohodnutym terminom.

Hold zubarina je uz len biznis s peknym pozlatkom (nastastie nie pre vsetkych).

ttmarek
21. apr 2017

Ahojte ja tiež hľadám zubára v TT alebo okolie ktorý by ma reálne aj zobral a bol aj odborník. Môže to byť aj súkromný zubár. Poradte koho skúsiť osloviť?

kucerkab
21. apr 2017

Dobry vecer, aj ja hladam zubara v Trnave, spolahliveho