Hľadám lekára - medika, ktorý sa zaoberá ketogenickou diétou

76california
16. okt 2020

Dobry den,

pozna niekto lekara, dietologa, medika alebo niekoho, kto sa profesionalne venuje tomuto typu stravovania a ma osobnu skusenost?

dakujem,

limetka69
16. okt 2020

@76california ahoj a preco prave lekara? Da sa to aj svojpomocne nastudovat a na fb mas uzasnu skupinu kde su na to machri doslova.

76california
autor
16. okt 2020

@limetka69 dakujem za reakciu, no nie je to kvoli diete a chudnutiu, ale uz kvoli diagnoze - ochoreniu, preto lekara.

limetka69
16. okt 2020

@76california aha, no tak to nepooze, snad ti niekto poradi 🙂

sakalka
19. dec 2020

@76california
Ketodietu detom robia v Ba.Aj ine nemocnice môžu ak im ma kto pripraviť taku stravu. Musi vas odporučiť na zaklade diagnozy vaš lekar špecialista. Nam nasadili na oddeleni v BB. Odporučil neurolog na epilepsiu. Ale robila tabuľky sestrička z Ba. Jedine pracovisko kde maju dietnu sestru ktora sa tomu venuje na SK. Sestrička sa vola Martinkovičova. Sama neskušajte. Je to tažka dieta. Boli sme na nej dva roky.

76california
autor
19. dec 2020

@sakalka dobry den, vyskusala som ju sama - a to "carnivore diet", co je uplna ketoza...bolo to zaujimave, ale moje zdravotne problemy, ktore som tymto chcela riesit to nevyriesilo...ale verim, ze pomaha, ten metabolizmus tela bol uplne iny, vam na tu epilepsiu pomohla?

sakalka
19. dec 2020

@76california ano. U nas na epi zabralo. Ale dcera to tažko znašala.. Tak som jej vysadila. Lebo sa u nas vytvorili obličkove kamene. Ketodieta sa nerobi na kratko. Aby ste videli efekt musite ju mať minimalne mesiac...