Hľadám logopéda a psychológa v Bratislave

nina233
16. jan 2013

Bola som dnes so synom na preliadke (dovrsil 3. roky) a odporucila nam navstevu logopeda a psychologa. Maly rozprava, je ako "male radio", ale rozumiem mu ja a par najblizsich, s ktorymi je v kontakte. Preto nam odporucila logopeda. Je inak velmi sikovny, pozna skoro celu abecedu, niektore zakladne slova vie citat, vie pocitat do 10, pozna cisla, ukazuje na hodiny, kde sa nachadza velka, mala aj sekundova rucicka, sklada 24 dielne "puzle" sam od 2och rokov, pozna farby, nielen zakladne. Co je vsak zvlastne, nepyta sa, netvori otazky, nepouziva slovo preco? Preto nam odporucila aj psychologa. Vedeli by ste nam poradit niekoho spolahliveho? Dakujem. N.

sante81
16. jan 2013

@nina233 mimo témy, ale tiez mi syn nerozprával do 3 rokov, presne tak ako píses, rozumela som mu len ja, rozprával prvé 2 slabiky ale k logopédovi som nesla. teraz ma 3 roky a 4 mes, uz posledny tyžden ma slovnu zásobu vačšiu minim o 1000% tvorí vety, pyta sa, buduci minuly čas pouzíva, prislo to zo dna na den. nemaj obavu, aj u vas to čoskoro príde a ako aj mne všetci tvrdili, bude den kedy si budem priat aby bol aspon chvilu ticho 🙂

sisaha
16. jan 2013

@nina233 aj mgr. Palenčarova na Antolskej, 02/68672522 a k problemu. Preco nastupuje individualne niekedy po tretich narodeninach. Deti ktore zacinaju rozpravat neskor ho aj neskor pouzivaju.