icon

Hľadám logopéda v Topoľčanoch a v Bánovciach

martina28p
29. aug 2012

je tu nejaká mamička z topolčian alebo z bánoviec,ktorá by mi poradila dobrého logopéda?

sujad08
29. jan 2013

Dobry den Mozem sa spytat nasli ste potom nejakeho logopeda v Topolcanoch? Ja prave hladam pre syna Neviete mi prosim poradit? Dakujem Danka

retrotraktor
22. feb 2013

zdravím,aj my niekoho hľadáme,naj v Topoľčanoch alebo v Partizánskom...poradíte?

simonka1304
27. feb 2013

Ahojte.V Banovciach je ze vraj dobra logopedicka,este sme u nej neboli,ale bola mi odporucena.Je to mudr.Machackova.Sme objednani na april,tak uvidim..

simonka1304
27. feb 2013

Baby nie Machackova,ale MACHOVA IVETA.Prepacte!

matka44
23. apr 2013

@martina28p dobry den uz ste nasli logopeda? my navstevujeme pani Machovu v BN.

martina28p
autor
23. apr 2013

@matka44 dakujem,ešte nie...

matka44
24. apr 2013

ak potrebujete kontakt,rada poslem.mne osobne sa paci jej praca aj ked chodime este len kratko.ma vela prace a robi na objednavky cca mesiac doperdu sa treba objednat.v doobednych hodinach bezplatne poobede za poplatok.matka

silvia123
8. apr 2014

Ahojte, prosím vás kto vie poradiť logopéda v Topoľčanoch??? Našla som teraz na nete Mgr. Hackovú a Paed.Dr Káčeríkovú. Neviem o nich nič, tak ku ktorej chodiť mi doporučíte, alebo je tu ešte nejaká iná logopedička? Chcem samozrejme niekoho dobrého!

1vanesa
14. máj 2014

Ahojte vie mi niekto poradiť dobrého logopéda v Topoľčanoch?.Dakujem..

mata2
14. máj 2014

my chodime v TO do sukromneho integracneho centra,mozem ho 1000% odporucat 😵
neplati sa tam nic,akurat je tam ale poradovnik,cakacia doba je tusim 2-3 mesiace

babylux
9. okt 2014

@mata2 Dobry den.Chcem sa spytat,kde je to centrum ,popripade kontakt.Dakujem Zuzana

mmonika
20. jan 2015
babylux
20. jan 2015

@mmonika Dakujem,uz sme tam zapisany 🙂

vinx
15. feb 2015

@mata2 ahoj,mozes mi,prosim ta,napisat ako sa vola to integracne centrum,alebo kontakt?Dakujem.

mata2
18. feb 2015

@vinx kontakt uz nemam, 😒
vola sa to Sukromne integracne centrum,ak si spravne pamätam..
je to v tej ulicke za danovym uradom,jak je coop jednota.ja som vzdy parkovala pred jednotou,a vlastne hned za obchodom je taka velka zelezna brana,a to je uz areal centra...treba ist do vchodu D
ja som tam pred tym nevolala,rovno som tam prisla a dohodli sme si vysetrenie...

janula94
12. sep 2022

@simonka1304 Prosím ťa ako ste boli spokojní s logopedičkou p. Machovou? Ďakujem.