Hľadám pediatričku v Podunajských Biskupiciach

nimana
18. máj 2015

Aké máte skúsenosti s týmito lekárkami: Hrašková Anna a Žemberová Andrea z Učiteľskej a Košťálová Zuzana z Vrakunskej?

liz_lemon
18. máj 2015

zisti si, ku ktorej patris podla bydliska, lebo napr. Zemberova mimo svoj obvod neberie
urcite novych berie Stranavova na Lotysskej

nimana
autor
19. máj 2015

Ja patrím na zdravotné stredisko Učiteľskú a neviem sa medzi nimi dvomi rozhodnúť. Škoda, že tu nemáme aj nejakých mladších lekárov.

liz_lemon
19. máj 2015

@nimana patrit mozes len pod jedneho pediatra

lilimoni
19. máj 2015

Kastalova je uplne uzasna a sestricka je strasne zlata. Nikdy neolutujem, ze som si ju vybrala 🙂

zojka78
19. máj 2015

My chodime ku Kostalovej a mozem len odporucit,maximalna spokojnost vo vsetkom,len sa mi zda,ze uz neprijima novych pacientov,ale treba skusit zavolat a spytat sa

nimana
autor
19. máj 2015

čítala som si na nete, že u Košťálovej sa bežne čaká v ordinácii 3 hodiny. Je to pravda? či objednáva na termíny? Platí sa za objednavku na termín?

lilimoni
19. máj 2015

@nimana na ockovania objednava, termin, ak sa chcete objednat na cas objednat vy je za 10€. Nikdy som necakala viac ako hodinu a pol. Raz mala moja mala vysoke horucky (39,6) a brali nas hned dovnutra bez cakania 🙂 ale urcite pocas chripok je dlha cakacka. Ale u koho nie 🙂

nimana
autor
20. máj 2015

@lilimoni ďakujem 🙂

ni13
9. jún 2015

ahojte nevie niekto ze Geologicka ulica kde patri? ktoreho pediatra?

liz_lemon
9. jún 2015

@ni13 skus zavolat na BSK, lebo ani na ich stranke to nie je

plmko
28. jan 2016

@nimana ahoj, prosim ta k akemu pediatrovi si sa nakoniec prihlasila a ako si spokojna. tiez som z biskupic a hladam pediatra. dakujem.

nimana
autor
29. jan 2016

@plmko Ahoj, chodim k dr. Hraškovej na Učiteľskú a som spokojná. Je veľmi milá a páči sa mi jej prístup. Keď sme mali napr. očkovanie, dcérka ležala a ja som sedela vedľa nej, držala som ju za rúčky a lekárka mi vravela, aby som si dala hlavu čo najbližšie k nej a milo jej niečo rozprávala. Po prvej injekcii mi hneď povedala, aby som si ju zobrala do náručia a pomojkala ju. Tak som sa s ňou prechádzala po ordinácii a ona mi len tíško vravela, že kľudne, máme čas, až kým bude úplne pokojná, potom sa zaočkuje aj do druhej nôžky. Ja ju určite odporúčam.