icon

Hľadám renomovaného osteopata na Slovensku

25. feb 2025

Dobrý deň, hľadám dobrého osteopata na Slovensku. Mam prečitanych viacero tém, ktoré sú na MK. Chcela by som ale aktuálne informácie, kto sa tomu venuje.
Ďalšia otázka je, či osteodynamika pomohla vašim deťom, ak boli psychomotoricky troška po zadu.

eliska2222
2. mar 2025

Dobrý den,
my so synom sme boli tu:
https://osteofyzio.sk
Syn bol uplakany, koliky a zaostaval PMV, v 3m nedvihal nozky hore. Po osetreni zmena hned v spanku a zmizli koliky, do 3 dni zacal dvihat nozicky hore. Boli sme este raz a napreduje ukazkovo.
Mne pani odporucala byvala kolegyna v praci, boli u nej s dcerkou a tiez im pomohla na rec.

bojka258
21. mar 2025

@eliska2222 ja som boma u pani Mihalik, vysledky som videla do troch dni, znova zacala pracovat

laura199322
29. mar 2025

@bojka258 p. Mihalik nerobi osteodynamiku, pokial som si pozrela jej info na stranke. Na Slovensku momentalne posobia 3 fyzioterapeutky, kt.maju licenciu na pracu s miminkami a boli vyskolene pani Dunovou v Osteodynamike. Take info som dohladala na stranke p.Dunovej

kika_46
2. máj 2025

Dobry deň, ja mám výbornú skúsenosť s osteofyzio. Pani ma skvelý trpezlivý pristup k deťom, našla som online aj kontakt na ňu:
+421918707745