icon

Kam odchádza Mudr. Smolík?

bv_alexandra
21. aug 2011

Keďže si myslím že by bolo vhodnejšie aby bola diskusia aby sme mohli viac krát reagovať v rámci toho že odchádza, tak som ju založila.
Vraj odchádza od septembra niekam do Ružinovskej nemocnice, kto má viac info? 😉 🙂

bv_alexandra
autor
8. sep 2011

@valy nechápem prečo začali lekári odtial odchádzať. hm. 😒
Bola som tam spokojná ale tiež nemam rada ked sa menia lekári, takže tiež asi pojdem za Smolikom. Uvidim. Pre mna to bude aktuálne až na kontrolu po šestonedelí. 🙂

curly6
9. sep 2011

tak vcera som bola na gyn u toho zastupujuceho a vlastne ani neviem povedat ze co, nebeol velmi zhovorcivy, ale nemozem zatial povedat nic zle.
a odisla aj vseobecna lekarka dr. gregorova??

abubka
13. sep 2011

Tak som sa uspesne objednala u MUDr. Smolika, tel. cislo 02/ 43 63 17 13 funguje....

ivanka.7
13. sep 2011

Ja uz som u Dr. Smolika dnes bola, pacientiek tam rano bolo asi 7-8 ale cakalo sa do dvoch ambulancii (ordinovala aj dr. Svitekova) , bola som objednana na 8,00, sla som dnu asi 8,10. Este si tam zvykaju, ale inak vsetko ok🙂

grelu
20. sep 2011

maju v ordinacii aj sono?

grelu
20. sep 2011

a ake su ordinacne hodiny?...ordinuju cely tyzden?

erika100
20. sep 2011

Ja som sa k MUDr. Smolikovi v PROBIOSE prihlasila v 04/2011 a zaplatila rocny poplatok. Nema niekto skusenost, ak by som sa teraz z PROBIOSU odhlasila (kedze MUDr. Smolik tam uz neordinuje), ci by mi
vratili alikvotnu cast rocneho poplatku, nakolko by som bola rada opät jeho pacientkou ?

renatka100
20. sep 2011

@erika100 pochybujem, zmenil sa iba lekar, presne tak sa mi to stalo, ked tam bola predtym ina doktorka a prisiel Dr. Smolik, uz som zostala u neho a teraz prejdem k nemu, hoci mam tiez zaplateny poplatok. Zavolaj tam a uvidis 😲

erika100
21. sep 2011

ahojte, takze dnes som volala do PROBIOSU, ci by mi vratili alikvotnu cast rocneho poplatku, nakolko som sa
k nim prihlasila len kvôli MUDr. Smolikovi, ktory tam uz nie je, tak mi povedali, aby som si napisala pisomnu ziadost, ze to musi rozhodnut vedenie, ale tiez vraveli, ze v 09 a 10/2011 bude zastupovat MUDr. Luzinsky a od 11/2011 by mali mat niekoho natrvalo, ale este nevedeli povedat, ci to bude chlap/zena. Zrejme je asi viac uchadzacov.

ivanka.7
23. sep 2011

@grelu Dr. Smolik od 19.9. ordinuje kazdy pracovny den. Pon - stvr 7-15,00 a pia 7,-14,00 (aspon tak mi diktovala pani niekedy na zaciatku septembra).
Sono - mne tam robili minuly tyzden ultrazvuk este zospodu a postupne sa tam este len sami orientuju so sestrickou, takze ako su na tom s normalnym sonom, neviem. Ale nie je problem im zavolat, sestricka vravela, ze je lepsie volat im na ich t.c 02/ 43 63 17 13 a nie do Kocha na recepciu (aj ked na ten minuly tyzden som sa objednavala priamo cez recepciu v Kochu a nebol problem).

aaddeell
6. okt 2011

@erika100 ahoj ja mam ten isty prolem chcem vratit alikvotnu ciastku ja som po na kontrole po 600 nedeli na konci augusta a nikto mi nic nepovedal a zaplatila som rocny poplatok , pride mi to nefer aby si ho nechali, tak som tam volala vcera a ze si mam dohodnu stretnutie s manazerkou Probiosu tak som zvedava ako to dopadne
a tak isto som povedala, ze tam uz nechcem chodit tak , ze si mam doniest vyziadanku od noveho gynekologa ku ktoremu idem inac mi kartu nedaju

horta
18. okt 2011

@bv_alexandra ja zial pridavam negativnu skusenost s Dr. Smolikom.. i ked suhlasim, ze ma velmi ludsky a mily pristup, po profesnej stranke ma sklamal.. 3 roky sa snazim otehotniet, a cely ten cas mi opakoval, ze som v poriadku a nemam ziaden problem.. iny gynekolog okamzite po pozreti vysledku, ktory mal k dispozicii aj Dr. Smolik konstatoval, ze nieco v poriadku nie je, dal urobit podrobnejsie vysetrenie a identifikoval problem.. len dufam ze nie neskoro :( stratila som 3 roky, co je v mojom veku more casu..
a co sa tyka Probiosu, je smutne, ze pacientky ktore si hradia NADSTANDARDNU starostlivost 95eur rocne sa musia dozvediet o zmene ich lekara z diskusie na internete, nemyslite??

bv_alexandra
autor
25. okt 2011

no ja po dalšich info pravdepodobne v probiose končim. Vraj už nemajú zmluvu s VŠZP takže praktického lekára by som si musela platiť. čo nemienim. Považujem však za neseriozne že vôbec ani mailom o tom neinfomovali. Mohla som si napr. zmeniť poisťovnu - aj ked neviem či by som to urobila.
čo sa týka gynekologie - potrebovala som termín na kontrolu, a vraj najbližši volný v novembri.
Mám pocit že to tam ide dolu vodou. ☹

ivanka.7
25. okt 2011

Co sa tyka Probiosu - smutne to samozrejme je. Ja som sa to dozvedela, ked som si chcela u Smolika telefonicky zahovorit termin, vtedy mi to povedali, inak ziadne upozornenie vopred. Ale predtym mi to bolo jedno, chodila som tam len k nemu a navyse az na posledny rok zadarmo v ramci jedneho benefitu.

Ja som spokojna, ale je pravda, ze az na jeden pripad som nikdy ziadny problem nemala a v tom jednom pripade doktor zareagoval okamzite a o minutu som bola na potrebnom vysetreni a strach bol fuc (islo o hrcku v prsniku, hned zavolal do vedlajsej miestnosti, kde ma dr. Kovacsova hned vzala na sono prsnikov a potom som tam chodila na stvrtrocne kontroly - ale uz ani ona v Probiose nie je).
Na druhej strane boli u neho spokojne sestra i mamina, takze dovod menit nebol, naopak som mala dovod prejst do GPN.

jafnka
9. nov 2011

Ja som sa chcela dnes objednať u neho na kontrolu takže až dnes som zistila, že tam už 2 mesiace nie je. A to mám zaplatené do konca marca. Podľa mňa je skvelý (na rozdiel od môjho predchádzajúceho dr) takže od apríla pôjdem za ním.
Vyzerá, že zatiaľ je tam stále dr.Lužinský. Aké s ním máte skúsenosti?

kym
10. nov 2011

Dobry den,
chcela by som vediet preco Doktor Smolik odisiel ?????

monika3
10. nov 2011

ahojte kocky,
tak ja som sa dozvedela len dnes ze dr. smolik v probiose uz neordinuje, a objednali ma kdr. luzinskemu, termin mam o necele dva tyzdne.
Mna by skor zajumalo ci nemate niekto skusenost , ci je ten lekar dobry.

Dovod preco dr. Smolik odchadza moze byt aj uplne jednoduchy! pri pohlade na cennik GPN a sluzby ....nie je o com premyslat, lepsi prijem ...tak preco nezmenit?!!!

ja osobne si myslim ze je neferove zo strany Probiosu ze neinfromali o odchode lekara aspon tie pacientky co su tehotne .... samozrejme idelane vsetkych informovat

bv_alexandra
autor
10. nov 2011

ja idem 24teho na kontrolu po šestonedeli. Tiež mam poplatok do marca zaplatený tak dovtedy ostanem tam. Prístup probiosu sa mi v tomto nepáči. To že je čas na očkovanie proti chripke vedia poslať ale aby informovali o podstatnejších veciach to nie. Takisto som sa uplne náhodu dozvedela že nemajú zmluvu s VSZP takže musím hladať aj praktického lekára kedže som sa to dozvedela po septembri. Dr. tam začali odchádzať ako na páse. Mám známu čo tam pracovala, povedala mi že hlavne kvôli financiám ale aj celkovo prístupu odtial odchádzajú.
@jafnka
@monika3
@kym

jafnka
10. nov 2011

@bv_alexandra ma nestras, ja som VSZP a mám tam aj všeobecnú dr. na stránke majú napísané, že sa to všeobecných doktorov netýka alebo som to zle pochopila? u nich ma už asi nič neprekvapí, nabetón od nich odídem

ivanka.7
11. nov 2011

Jj zmluvu zrusili, o tom som vedela uz v auguste, ked som tam bola, ale kedze som v Dovere (bola som Apollo, takze automaticky po zluceni), tak som to nemusela riesit.

curly6
11. nov 2011

@monika3
ja som u luzinskeho uz bola par krat a nejak sa mi nepozdava...mozno ze je to len zvyk, kedze som chodila k smolikovi dlhsie a ten mal fakt vyborny pristup aj vsetko
tento mi pride taky, ze moc nic neriesi
ja odchadzam urcite, este dam nejake 2 poradne a potom k porodnikovi aj ked skorej
budem hladat noveho gyn., vseobecneho /ta je tam tiez nova/ aj detskeho...

tamoulik
11. nov 2011

To s tym ockovanim aj mna vytocili, aj som im odpisala, ze taku hlupost poslu a ze mi zmenili gynekologa nie, ani mi neodpisali...teda to je slusnost.

janka_v
15. nov 2011

ahojte, ja som tiez ostala zaskocena zmenou lekara, najma preto, lebo som ostala tehotna v case, ked dr. smolik z probiosu odchadzal. kedze som tesne predtym uhradila rocny poplatok, tiez som si povedala, ze to skusim s novym lekarom, takze na dalsich dvoch poradnach som bola u dr. luzinskeho. rovnako ako curly6 mam zmiesane pocity, akurat, ze prve tehotenstvo neskoncilo uplne idealne, takze teraz v polovici tehotenstva zvazujem, ci neozeliet tie strasne peniaze a neprehlasit sa. inak, ak by som nepoznala dr. smolika, tak zrejme som s luzinskym spokojna.... 🙂 a nova sestricka je mila.

sabrigod
21. nov 2011

Ahojte dievcata 🙂
neviete mi prosim povedat, kde ordinuje MUDR Smolik z Probiosu??
Dakujem

bv_alexandra
autor
22. nov 2011

@sabrigod v GPN v Ružinove. 😉
Dr. Smolik od 19.9. ordinuje kazdy pracovny den. Pon - stvr 7-15,00 a pia 7,-14,00
02/ 43 63 17 13 a

tamoulik
22. nov 2011

A uz ste boli niekto v GPN? Aky je ten rocny poplatok? Je tam aj sono prsnikov? Ako dlho sa caka, ked sa clovek objedna?

junkfoood
22. nov 2011

@tamoulik ahoj, ja som bola..vyzera to tam celkom sympaticky, mozno lepsie ako probios..zoberu ta podla mna hned, tak ako v probiose. rocny poplatok je 120 eur, je v tom aj sono, a ked si tehotna tak rocny je 140..

ivka512
22. nov 2011

Caute baby,
ja som chodila Smolikovi niekolko rokov, tiez mam s nim povacsine dobre skusenosti. Otehotnela som a potom mi povedal ze odchadza, ale odporuca mi, aby som chodila do poradne v probiose. Tak chodim. Ale s doktorom Luzinskym veru spokojna nie som. Idem tam uz len na poslednu kontrolu pred porodom a dufam ze po sestonedeli tam uz bude niekto iny. Tie co ste riesili vratenie alikvotnej casti poplatku prosim napiste ako ste pochodili, zrejme to budem musiet riesit aj ja...kdeze cely probios ide dole vodou.

tamoulik
22. nov 2011

@junkfoood Dakujem za info, je to o cosi drahsie ako Probios, uz aj tam mi to prislo prehnane, kedze som tam okrem tehotenstiev bola raz do roka na preventivke, aj ta je zo zakona. @ivka512 a preco ti odporucil chodit na poradne do Probiosu a nie k nemu?

sabrigod
22. nov 2011

Dakujem 🙂