Kam odchádza Mudr. Smolík?
21. aug 2011
Keďže si myslím že by bolo vhodnejšie aby bola diskusia aby sme mohli viac krát reagovať v rámci toho že odchádza, tak som ju založila.
Vraj odchádza od septembra niekam do Ružinovskej nemocnice, kto má viac info? 😉 🙂
Predošlá
Strana
z4
@viciouss.
Ahoj, isla si nakoniec k Smolikovi do Ruzinova? Ak ano co hovoris na ambulanciu? Plus velmi by ma zaujimalo, ze ked sa k nemu nahlasis na nejaky termin, tak v danom termine Ta aj vezme ci cakas?
Dakujem
@improvizacia dovolim si odpovedat - nikdy som u Smolika necakala viac ako 10 minut, ale aj to bol ojedinely pripad, vacsinou ma vezmu hned
Predošlá
Strana
z4

Ja som s Dr.Smolikom velmi spokojna. Je velmi ustretovy. Tie pristroje co ma mi tiez pridu trochu starsie, nez som zvyknuta, ale ja som radsej, ked doktor vie zhodnotit situaciu aj bez sona. A vzhladom na vek pana Smolika si viem predstavit, ze roky fungoval bez pristrojov a bolo to v poriadku. Ja mam vacsiu uctu k starsim doktorom, ktory dokazu zhodnotit veci aj pohmatom, ako niekedy mladych doktorov, ktori bez pristrojov su nahrani a pohmatom ma ani nevysetria. Viem o com pisem. Vymenila som ich niekolko a Dr.Smolik ma zatial nesklamal a vzbudzuje vo mne velky respekt.
(hoci keby som bola tehotna, asi chcem tiez foto babatka. Ale este viacej by som chcela, aby bol zvoleny v kazdej situacii spravny postup a pristup - co nie je zial samozrejmostou)