Ahojte, surne hladame pracovisko kde robia MR prsnika, kdekolvek… aj ako samoplatca.. poradte prosim, je to urgentne potrebujeme termin cim skor 🙏🏻
Za odpovede vopred dakujem
Alfamedia, Partizánska 3731, Trenčín; FN Trenčín, Legionárska 28; MRI, Starohájska 2, Trnava; FN Trnava, A. Žarnova 11; IZD - MRI, Hlavná 58A, Dunajská Streda; Jessenius, Špitálska 6, Nitra; Nem. AGEL Komárno; Nemocnica Bory, I. Kadlečíka 2, Bratislava; CINRE, I. Kadlečíka 2, Bratislava; Onkologický ústav sv. Alžbety, Heydukova 10, Bratislava; Národný onkologický ústav, Klenová 1, Bratislava; Novaphram, Tematínska 5/A, Bratislava; Nemocničná a. s., Dukl. hrdinov 34, Malacky; ˇ6elezničné zdravotníctvo, Košice; Univerzitná nemocnica L. Pasteura, Košice; Nemocnice Stará Ľubovňa, Bardejov, Dolný Kubín, Michalovce.
Oprava: Železničné.
@michaelajasna ja ked som zhanala celkom rychle terminy mali v Malackach
Ponukli mi aj na sobotu samozrejme za prirazku, ale s VL to bolo 60-80e.
@michaelajasna https://magnetickarezonancia.sk/zilina/
Skús zavolať sem, termíny dávajú aj cez víkend. Zroluj dolu, máš tam uvedený kontakt, prevádzkovú dobu aj cenník.
ak je to z lekarskeho hladiska urgentne tak ta mohol lekar hospitalizovat a za 2 dni mam mri.
Jessenius, klinika ORBIS, Nitra, ( za Priorom) Call centrum Klinika ORBIS:
037 285 04 10
037 285 04 11
Podarili sa Malacky, dakujem krasne vsetkym! 🫶🏻
V onkologickom ustave Sv. Alzbety v Bratislave robia. Po dodani dokumentacie a odporucani vam pridelia termin (mozu vam dat u nich konzultaciu a spravia si vlastne sono, atd, co treba), myslim, ze termin MRI prisposobuju stavu. Ja som cakala mesiac, ale nebolo to take vazne.