Kde získať rýchly termín na vyšetrenie syndrómu lepivých doštičiek?
Ahojte, odporucte prosim, kde mi daju najskorsi termin na vysetrenie SPS (syndrom lepivych dosticiek)? Som zo Ziliny, ale nie je problem vycestovat v ramci SR hocikam... Ziadanku mam z centra asist. reprodukcie, odporucaju mi vysetrenie kvoli potratu... dakujem krasne za info 🙂
@spanielka44 ahoj, dakujem za info, ja tiez beriem clexane, ale napriek tomu mam za sebou potrat, preto chce lekar vysetrit aj lep.dosticky
V BB uz dokonca od tohto vysetrenia vramci problemom s tehotenstvom/otehotnenim upustaju - mne dr povedala, ze nevidia uz akoby to prepojenie. V roosveltke ho teda robili, ale uz by ta podla mna neobjednali na toto
@zuza265 mam za sebou potrat napriek braniu clexanu, lekar jednoznacne odporuca vysetretie aj SPS
Ja ta chapem, ozrejmujem situaciu aka je a ze v BB nerobia a robili donedavna
@zuza265 dakujem za info

Ahoj ja som volala takto pred rokom do všetkých miest na strednom Slovensku a málokde to teda robia nakoniec som sa objednala v MT ale od februára ma objednali až na september… od vtedy som opäť otehotnela tak som to nestihla vyšetriť, beriem clexane preventívne a už som v 36tt 🙂