Ktorý klinický psychológ alebo pedopsychiater urobí vyšetrenie zadarmo?
Dobrý deň prosím niekto kto by vedel teraz kde urobia diagnostiku poprípade vyšetrenie zdarma žiadne súkromné... Avšak skúšala som už odvolávať kade tade všade je úplne plný stav a nikto nechce zobrať keďže patrí dcéra (má 16 rokov) pod ds okres v Bratislave ju nik nechce zobrať .. Zo školy nás urguju ale aj kôli iným záležitostiam potrebujeme vyšetrenie ďakujem veľmi pekne
Ked to urguje, tak by som isla do toho sukromneho. Lebo takto ked aj najdes niekoho, tak pocitaj, ze termin dostanete o bohviekolko mesiacov, isto to nebude na pockanie.
Obaja by mali vediet pracovat - nie zadarmo ale za uhradu poistovne, a ten ktory vie dane vysetrenie urobit, kazdy robi a vie urobit nieco ine - nie je to ekvivalent profesie.
Kazdopadne poradit by mal vediet aj pediater - lekar dcery alebo ten dany urad, osoba, ktora caka na zavery vysetrenia, pretoze obvykle s niekym spolupracuje.
@simsalabim
@simsalabim tato pani doktorka má snáď aj pol roka termíny vopred vybukovane
Jediný pedopsychiater v Petržalke
@simsalabim
@simsalabim tato pani doktorka má snáď aj pol roka termíny vopred vybukovane
Jediný pedopsychiater v Petržalke
@pribinak neviem, ako teraz, ale dceru davnejsie zobrala v priebehu asi 6 tyzdnov. Sama si dviha telefony, mozno vie posudit, co treba riesit rychlejsie... u nas to bolo ADHD. Dcera je uz teraz dospela, tak s p. dr. uz nie sme v kontakte.
Akú konkretnu diagnostiku potrebuješ? Podľa toho ti najlepšie tu na koni poradia. CPPaP je nepostacujuce?
@pribinak toto máme za sebou ... Že potrebuje do školy tieto vyšetrenia na lepšie spracovanie a ďalšie veci preto som už úplne zúfalá ..
Obaja by mali vediet pracovat - nie zadarmo ale za uhradu poistovne, a ten ktory vie dane vysetrenie urobit, kazdy robi a vie urobit nieco ine - nie je to ekvivalent profesie.
Kazdopadne poradit by mal vediet aj pediater - lekar dcery alebo ten dany urad, osoba, ktora caka na zavery vysetrenia, pretoze obvykle s niekym spolupracuje.
@misicka921 ak máš vybranú dobrú školu, tak by som obetovala peniaze a šla aj do súkromného
Musíš počítať s tým, že budú uprednostnené deti, ktoré tam patria spadovo
a potrebujete klinickeho psychologa ci pedopsychiatra? v tom je velky rozdiel. stale si nenapisala co potrebujete zdiagnostikovat a na ake ucely. kontakt viem poskytnut
Nič si nenapísala,len omáčky. Napíš konkrétne čo potrebuješ diagnostikovať a či to má byť psychiater, alebo klinický psychológ. Ale úprimne ti napíšem, že nemáš šancu. Všetko na mesiace obsadené. A platí sa takmer všade za správu.
Ziadny,lebo ich je extremne malo,tak su cakacie doby mesiace a zadarmo uz vobec nic rychle a dobre necakaj.

Akú konkretnu diagnostiku potrebuješ? Podľa toho ti najlepšie tu na koni poradia. CPPaP je nepostacujuce?