icon

Kurie oko na chodidle

martinsimona
22. mar 2018

Ahojte,máme problém s kurím okom na chodidle zo spodu.Bolo to chirurgicky odstránené a opäť to narástlo a je to ešte horšie,okolo opuchnuté a problém s chôdzou.Jedná sa o dospelého.Nemáte skúsenosti kde sa na niečo také špecializujú.U nás nám s tým nevedia pomôcť ani poradiť.

martul
22. mar 2018

@martinsimona ja som mala aj moj syn, stopercent overene je propolisova tinktura kazdy vecer potriet s vatovou tycinkou, po mesiaci odpadne sko sucha chrasticka, a viac nikdy znici aj korene, mojmu malemi som to neskoro zbadala chodil uz po boku nohy ani behat nemohol nic

v_slavena
22. mar 2018

Môj syn mal tiež na nohe a v lekárni mu dali nejaký roztok, strašne to smdelo ale malému to vypálillo to kúrie oko a už sa mu viac nebavilo.

ivanamyl
22. mar 2018

Mne na to pomohlo od Scholl taka tinktura Corn&Callus removal. pravidelnym poctivym natieranim to mi to odpadlo.

pepa28
22. mar 2018

Ja som mala s tým problém a nevedela som sa toho ničím zbaviť.Nič nepomáhalo,potom mi niekto poradil si nato zalepiť kúsok cesnaku namočené ho v octe.Odpadlo to o pár dní a už sa to nevrátilo.

katlenad
23. mar 2018

Nas maly mal dost velke, mali sme ist odstranit ale dostal kiahne. Tak som ho kupala v hypermangane. A po dvoch tyzdnoch ide spat a krici ze mu perina strhla kurie oko 😀😆 uplne cele to odpadlo a krasne sa zahojilo. Tak neviem, mozno to fakt pomohlo. Nezda sa mi to na nahodu lebo dovtedy sme skusali tu vodicku z lekarne a odpadlo a narastlo znova. Ale nikdy neodpadlo cele aj s tym vnutrom. A urcite pomohlo aj to, ze tri tyzdne nemal na sebe ziadne topanky, kedze sme boli doma zavreti

shades3
23. mar 2018

ahoj, odkial si? najlepsie skusena pedikerka.. odporucam ak si z BA alebo okolia v Dunajskej Luznej moju svokru 🙂 ona vyberie, odporuci pripadne pripravok na to ak treba...

hanelka1
23. mar 2018

Ahoj, overený účinok,,, namočený plátok cibule do octu, prikladať 3-4 dní,,, najlepšie stále s tým obviazane, meniť plátky po niekoľkých hodinách, do týždňa k.oko očierni, zachrasti sa a vypadne.

lubisvecko
27. mar 2018

@hanelka1 ano to je super pomoc a rada 😉 Tiez som mala tento problem a toto mi mamina odporucila a pomohlo.