Lekár na nastrelovanie náušníc v Banskej Bystrici

alysea
2. feb 2014

Ahojte maminky,neviete mi poradit lekara v BB ktory nastreluje nausnicky?Nechcem prepichovat a nastrelit chcem u lekara nie len niekde v zlatnictve a pod.Sama mam aj nastrelovane nausnicky a viem ze pokial sa trafi nespravny bod robi to sarapatu.Dakujem

juli268
19. aug 2014

no prave chcem dat aj ja malej nastrelit nausnice kedze mi bolo povedane ze je uz velka na prepychovanie a bolo by to tiez prilis bolestive obiednali sme sa na nastrelenie u Dr. Rohaca

alchemilkazltozelena
21. sep 2014

@juli268 ahoj, boli ste u Rohaca? kolko to stalo? v pohode vsetko?

alchemilkazltozelena
21. sep 2014

@alysea ahoj kde ste boli nakoniec?

juli268
21. sep 2014

mala to ma uz za sebou boli sme u Rohaca stalo to 20 € vsetko to bolo hotove do dvoch minut aj s vyzlecenim kabatu a oblecenim 🙂 mala vôbec neplakala 🙂 nic sme si nemuseli nosit aj nausnicky sa davaju ich a po 6 tyzdnoch ich mozme prist vymenit za nase nemusime to vôbec pretacat ani cistit liehom nerobime s tym nic a mala nema ziadne problemi nemala to vôbec cervene takze u nas 100% spokojnost ale kazde dietatko riaguje inak ..ale na prepichnutie usi nas uz nikde nechceli zobrat kvôli tomu ze mala ma uz 3 roky

alysea
autor
21. sep 2014

@alchemilkazltozelena ahoj.boli sme u Rohaca.Vsetko prebehlo super,kebyze sa mam znova rozhodnut idem sem opat.Davaju aj krasne nausnicky,tak velmi jej pristali,ze mi bolo luto ich vymenit.Nebolo potrebne nic robit ani cistit ani pretacat a pekne za uska vyhojili.Ak Vam vsetkym mozem poradit mam zlu skusenost s nausnickami zbieleho zlata,ktore sme dali potom.Uska jej priserne zahnisali,tak som jej vymenila za zlte zlato a odvtedy je vsetko ok.

sevilia
24. jan 2015

@alysea mozem poprosit kde ten lekar ordinuje a od kolkych mesiacov nastreluje?

alysea
autor
24. jan 2015

@sevilia ambulanciu ma v poliklinike v meste - Horna 62,2 poschodie.T.c 048/ 4312125. Ja som davala az po prvom ockovani,odporucil nam to tak nas detsky lekar.Tu na orl som sa opytala,ze kedy je najlepsie a lekar povedal,ze cim mensie tym lepsie,ale neriesila som to viac.Skus si tam zavolat a opytaj sa.

sevilia
24. jan 2015

@alysea dakujem ti velmi pekne

alysea
autor
25. jan 2015

@sevilia nie je zac 😉 daj vediet ak sa rozhodnes tam ist ako ste to zvladli.

sevilia
26. jan 2015

@alysea tak v stredu ideme. kolko ti mala malá ked si jej ich dala nastrelit? moja ma 3 mesiace aj tyzden. ked sme boli ockovat, tak plakala, ze dovtedy som u nej taky pkac nepocula :(, vtedy som sa rozhodla ze prepichnut ani za nic, lebo doktor to komentoval, ze teraz plackas a co bude pri nausnickach?? 😳😳😳 takze nastrelit, mne tiez nastrelovali jednu v 12 rokoch a viem ze to stiplo len.

alysea
autor
26. jan 2015

@sevilia Kristinka mala 5 mesiacov.Prve ockovanie tiez brutalne plakala. Ja by som jej tiez nedala prepichnut a samozrejme ani nastrelit pokial by to nerobil lekar. Ona tu plakat zacala hned ako ju zobrala sestricka mne z ruk,ale ta intenzita placu sa vobec nemenila pri nastreleni takze to neregistrovala a hned ako som ju zobrala na ruky bolo ticho.

sevilia
27. jan 2015

@alysea nahodou nemas fotku tych nausniciek co davaju?

alysea
autor
27. jan 2015

@sevilia ak chces posli mi do IP na seba e-mail poslem Ti fotku malej kde ich vidno.Mne sa velmi pacili,su z plastu a s bielym ockom,fakt jej velmi pristali mi bolo aj luto jej ich dat dole 😉

sevilia
27. jan 2015

@alysea a musia sa menit? 🙂

alysea
autor
27. jan 2015

@sevilia Ano po 6 tyzdnoch

stanislavao
27. jan 2015

@alysea a preco sa musia menit? oni su podla mna z chirurgickej ocele, ze?

alysea
autor
27. jan 2015

@stanislavao nie, su z nejakeho plastu s kamienkom. Vymenit sa odporucaju vzdy nastrelene nausnicky za visiace, aby sa uska vyhojili uplne...

stanislavao
27. jan 2015

@alysea aha. dakujem. no u nas nastreluju ocelove. som este nevidela, ze plastove. asi nieco nove.

alysea
autor
27. jan 2015

@stanislavao ani ja som sa s tym nestretla,sama mam nastrelene a tiez kovove ale to bolo davno.Tato pistol,ktorou to lekar nastreluje je uplne malicka ako len take mini kliestiky a ani to necvakne ako tie velke nastrelovacie pistole.

sevilia
27. jan 2015

@alysea a este detail 🙂) mozem byt pri tom? lebo ked prepichuju nepustia vraj k tomu mamu

stanislavao
27. jan 2015

@alysea super. to je fajn, ze to takto vylepsili.

@sevilia urcite mozete.

alysea
autor
27. jan 2015

@sevilia jasne.cely cas si tam a tak aby Ta dietatko videlo.Bola som uplne pri nich aby som sa jej mohla prihovarat.Doktor aj nakresli najprv bodku ci moze byt tam dierka a ked schvalis az potom streli nausnicku.

sue
11. sep 2015

Ahojte, chcela som sa opýtať ako sa MUDr. Roháč správal, máme s ním hrozné skúsenosti z urgentu a nerada by som tomu vystavovala svoje bábo...správal sa normálne? Mamina drží bábo pri "zákroku" ?

sarde444
10. apr 2018

Vcera sme boli U Rohaca a ROZHODNE nedoporucujem, malej pichol nausnicku sikmo, tak sme museli dat nanovo prepichovat, lebo pan doktor uz asi dobre nevidi alebo co a este zobral aj 20 eur za to.

durjatko
11. máj 2018

Baby stalo sa mi dnes presne to iste co sarde444.Pan doktor nam pichol jednu nausnicku uplne sikmo.Uz sa mi to nezdalo ked tam zmuril na to usko.Takze zla skusenost.

mariposita7
11. máj 2018

Stella gajdosova- herkova prepichovala malej, vsetko ok. Plastove s kamienkom, 25eur

mariposita7
11. máj 2018

Pardon, nastrelovala, nie prepichovala. A nastreluje ponovom uz aj mudr oravcova (nemam s nou v tomto skusenosti)

masasko
30. sep 2020

Ahojte, rada by som obnovila tému. Ktorý lekár/lekárka v BB ešte nastreluje naušičky a aké máte skúsenosti? Ďakujem

zunilinka
2. jún 2023

Dobry den, skusim obnovit tuto temu. Hladam dobreho lekara/lekarku na nastrelovanie nausnic bud BB alebo aj ZV moze byt. Mate niekto aktualne skusenost? Dakujem.

masasko
2. jún 2023

My sme nakoniec (2roky dozadu) boli u MUDr. Stella Gajdošovej na T.Vansovej platili sme asi 20e aj s naušničkami. Prebehlo to rýchlo, uška sa pekne zahojili bez komplikácií a hnisania. Samozrejme mala poplakala, ale potom keď sa vyspinkala myslím, že aj zabudla, že sa niečo robilo 😉