MUDr. Gubáňová Katarína v Nitre
ahojte maminy,krvnými testami nám bola potvrdená celiakia a teraz nás čaká vyšetrenie na endoskopiu.Moja dcéra má však 9 rokov,má obavy a ja ani nehovoriac.(neprejavujem to pred dcérou).Keď som telefonovala s p. doktorkou naliehala som,aby dcéra bola pri zákroku uspatá a povedala mi,že oni deti neuspávajú,že pichajú nejakú injekciu po ktorej si ten úsek nebude pamätať..neviete teda čo by to mohlo byť?ako to funguje?nebude si malá naozaj nič pamätať alebo to je len obyčajná náladovka?nechcem,aby dcéra mala po takomto vyš. traumu z akéhokoľvek vyšetrenia.Prosím ozvite sa mamičky
dnes som dceru objednavala u Gubanovej.. teda, doobeda som sa nedovolala, tak mi volala ona poobede.. uz z telefonu na mna posobila dost arogantne,, ledva som jej rozumela, v pozadi kvakala ina zenska, akoby mi volala z call centra.. no uvidim, ci sa mi dceru podari objednat niekam skor..
My sme sa tam objednali, dcéra máva časté zápchy a bolesti bruška, teraz neviem či mám hladať niečo iné

Nedovolate sa, nonstop "obsadene", pristup otrasny a arogantny, odporucam zvolit ineho gastroenterologa.