Mudr. Martin Gažo - alebo skôr niekto iný?

simcika
23. jún 2018

Ahojte,

prosím vás máte skúsenosti s M. Gažom na Kramároch, aký je to lekár a aké má vybavenie? Keď som tam volala, povedali mi, že ročný poplatok je 50 eur a tehotenský doplatok je 60 eur. Mňa len tak zaujíma, čo potom s tými poplatkami, keď napr. to tehotenstvo sa predčasne ukončí. Aj také sa stáva. Ale o inom som chcela. Prosím dajte mi tipy na dobrého gynekológa (Kramáre, Ružinov) Okrem Mudr. Zacharovej a Vargovej. Lebo Vargova ma nechce zobrať, keďže som u Zacharovej - vraj si "nekradnú" pacientov. To som nepochopila, ale nepozastavujem sa. Mudr, Gažo nemá bohvieaké recenzie, vraj je strašne na prachy, tak neviem. Plísss, dajte skúsenosti, rady, odporúčania. Budem veľmi vďačná. Inak ja by som ideálne šla k Turkotovi, alebo aj Mudr. Milly vyzerá fajn - máte feedback? Platby,služby a pod?

homolca
23. jún 2018

ja fakt neviem...tiez stale hladam...u gaza som bola raz na morfo ultrazvuk...objednana mesiac dopredu a cakala som dve hodiny...cakaren na prvom poschodi cez schody, keby mam starasieho v kociku ani sa nedostanem...cakaren na chodbe, stare stolicky, spina, chcuvalce prachu...proste kramare... nemohla som sa ani "predbehnut" lebo ostatne tiez tehulky... v ordinacii ale cisto, pekna, gazo velmi mily, usmievavy, prijemny...ultrazvuk standardny...vravim ze vymenny listok mi dal moj gyn...on: "to ma nezaujima vobec, aj tak si to zaplatite..." 40€ cash, ziadne potvrdenie, blocik... viac som nesla...

simcika
autor
23. jún 2018

Takže je to pravda, vrr lekári nemusia dávať bločky?

kathy93
23. jún 2018

@simcika lekári musia dávať bločky a majú na to aj prístroj. Ja som bola u neho na 3D a nám blok dal. Bola som objednaná a čakala som asi 30minut. To ako vyzerá nemocnica neriešim keďže väčšina nemocníc na Slovensku je asi dost v zlom stave. Inak bol veľmi zlatý a milý. Bola som u neho len raz ale veľmi dobrý dojem na mňa urobil a to doktorov moc nemusím.

simcika
autor
23. jún 2018

@kathy93 ďakujem aj za iný pohľad

monicus
23. jún 2018

@simcika ja mam u Dr. Gaža kartu a zatiaľ len pozitívne skúsenosti. Tie poplatky sú tak ako píšeš. Ten tehotenský som platila na konci prvého trimestra. Objednávam sa tam cez internet a nestalo sa mi nikdy žeby som čakala viac ako 15 minút, dokonca niekedy aj skor ma zobrali. Sestrička tiež milá, všetko vysvetlí. Zatiaľ som nemusela riešiť nejaké vážnejšie veci, tak aspoň takato recenzia. Ani do amniocentézy ma nenútil, keďže že vraj po tridsaťpäťke sa to robí. Podpísala som papier, že odmietam a rešpektoval to. Krvné testy boli v poriadku,tak som na to nevidela dôvod

simcika
autor
24. jún 2018

@monicus ďakujem za skúsenosť. Chcem sa este opýtať, čiže sa už potom neplatí sa nejaké plus vyšetrenia ...? Či aj on posiela na ultrazvuk asi aj inde, ale asi v rámci nemocnice. Či?

monicus
25. jún 2018

@simcika ja som už potom neplatila nič a všetky ultrazvuky mi robil on. Platila som si jedine za DVD tuším z 3D ultazvuku , ktoré mám doma. 50 e to stojí u neho ( prvé dieťa, tak človek bol premotivovaný 🙂 )

simcika
autor
25. jún 2018

Dnes som mu volala a bol fakt k veci, milý a ochotný ihneď pomôcť. Povedal mi presne, že robí aj biometriu, ktorá ma čaká v 12.t. v rámci toho celého poplatku. Inak by som zaň ešte platila ...tak sa teším. Zajtra idem pre výmenný preukaz a verím , že to bude dobrá voľba.

zrallok
25. jún 2018

ahoj, ja k nemu chodim uz roky. Ma taky zvlastny humor, partnera nazyva gazdom, niektore jeho hlasky mam aj zapisane. Myslim, ale, ze je celkom odbornik a ked som polozila akukolvek otazku alebo vyjadrila obavy, vysvetlil vsetko. A sestricka velmi mila, tu mam fakt rada. A v tych poplatkoch je uz vsetko, ked som ho poprosila, v ramci usg mi vytlacil aj foto. v zasade si uz nemusis nic platit navyse ani nikam inam chodit.

simcika
autor
26. jún 2018

tak to si sadneme, ked ma taky humor 🙂

yoxinka
26. jún 2018

Kamoška k nemu chodí už roky, chcela ho zmeniť, lebo ten jeho “humor” nesadne každému. Keď mi vravela, čo jej hovorí a akým štýlom, podľa mňa je to sprosté a urážlivé. Nakoniec ostala, lebo po odbornej stránke je vraj super a tie jeho reči, začala ho brať, že je taký a nerieši. Takže ja myslím, že pokiaľ si sadnete, tak nebudeš mať problém, lebo doktor je asi dobrý.

malyslonik
13. apr 2019

@simcika ahoj, ostala si u neho? Ako si bola spokojna?

simcika
autor
13. apr 2019

@malyslonik áno ešte tam som. Celé tehotenstvo s riešila s nim. Dá sa povesat ze OK. Co sa nespytas, nevieš. Ale zase môžeš mu zavolať a opýtať sa. Vždy zdvihne a odpovie. A podla mňa sa vyzná v tom, čo robí..a.buse sa stajovat na Mýtnu v lete

malyslonik
13. apr 2019

@simcika Ano, to mi spominal... Len mam troska obavu, lebo som si nasla na jeho adresu aj vela negativnych skusenosti..
Prve dietatko som riesila s lekarom, ku ktoremu som chodila 10r.. Neriesila som ziadne ine nazory, porodil moju sestru, mna operoval.... Bol zaroven gynekolog so sukromnou ordinaciou a rodil na Antolskej, ako jeden z veducich oddelenia. Vsetko som mala vzdy vybavene, nikde som na nic necakala. Samozrejme som si za to nalezite zaplatila, ale stalo to za to. A porod trval hodinu.
Ked ambulanciu zavrel a odporucal mi p. Gaza... Tak som teraz na vazkach. 🙂

llullu37
1. júl 2019

@malyslonik ja k nemu chodim 7 rokov a som nadmieru spokojna.co sa tyka pristupu aj kpmunikacie.neviem preco,ale mne vzdy vsetko vysvetlil.som teraz v 21tt dnes som akurat bola na poradni.neslo nam urobit morfologiu,cakame na vysledky z amnio a napisal mi odporucenie aby ma pozrwl este druhy doktor a urobil morfologiu po vysledkoch z genetiky na kramaroch.

luciapolakova_84
2. jan 2023

S doktorom Gažom som spokojná. Chodím k nemu nejaký ten rôčik a bez problémov.🤍