MUDr. Monika Markovičová - skúsenosti

janap76
28. jún 2016

Náš pediater odchádza do dôchodku a táto pani doktorka má prebrať jeho pacientov. Patrí tam aj môj syn. Tak Vás prosím, kto ju poznáte, máte s ňou ako pediatričkou nejakú skúsenosť, sem s ňou 🙂 Ďakujem pekne

janap76
autor
28. jún 2016

Hádam budem mať šťastie a niekto ju poznáte 🙂

janap76
autor
29. jún 2016

🙂

janap76
autor
29. jún 2016

Hmmm nikto ju nepozná ? 🙂

anula2001
12. júl 2016

@janap76 ja ju poznam z nemocnice,pracovala na myjave ako detska lekarka este ked mal syn 3 roky.

janap76
autor
12. júl 2016

@anula2001 som rada že si sa ozvala 🙂 ďakujem 🙂 a aký máš na ňu názor ? Aký typ pediatra je ?

sim0n
28. júl 2016

Dobry den, neodporucam ani jednej mamicke, aby si nechala vysetrit svoje dieta u Mudr. MARKOVICOVEJ. Skusenost mam, nakolko som si dala vysetrit syna, ktoremu poskodila obe usi pri beznej prehliadke (krvacanie z oboch usi) Po navsteve sme hladali pomoc v Skalickej nemocnici, kde sa lekar zhrozil. "Ci ho pani lekarka prezerala drotikom". Neprajem tuto skusenost nikomu

janap76
autor
28. júl 2016

@sim0n preboha, a čo mu dávala do ušiek ? A ako sa správala keď videla čo spôsobila ?

sim0n
28. júl 2016

Prišli sme s teplotou, popocuvala ho, pozrela do hrdla(vraj je čiste žiaden zápal) opýtala sa či chcem zobrať krv za poplatok. Kým mu sestrička brala krv, zatiaľ si chatovala na Facebooku. Všetko vraj ok. Nato som sa opýtala či mu pozrie do uši, kedže sme už mali zápal stredného ucha sprevádzaný teplotou. Až po opýtani sa pozrela do uši, čím mu spôsobila krvácanie. V Skalici mu lekár nevidel bubienok v akom je stave, kedže mal uška dosť poranené. Musíme počkať do pondelka, potom mame ďalšie vyšetrenie. Ušný lekár ho poslal k detskému lekárovi v nemocnici aby nám predpísal lieky a pozrel sa co spôsobuje teplotu. Na moje prekvapenie mal zápal hrdla. Je hrozne že pani lekárka nevidí ani zápal hrdla! Som smutná že dávaju diplom tak neschopnej lekárke, ktorá svojim konaním spôsobí viac škody ako úžitku. Hrozne je, že trpia bezbranne deti.

janap76
autor
28. júl 2016

@sim0n som úplne zhrozená z toho čo píšete. A moč od Vás nepýtala ? Som nešťastná z toho že Mudr Jankech odišiel do dôchodku. Vidím to tak, že budeme hľadať nového pediatra.

sim0n
28. júl 2016

Určite je to na zváženie, no ja jej svoje dieťa už vyšetriť nenechám. Som rada že má len 2,5 roka a nič z toho si snáď pamätať nebude. Určite budem viac ostražitá, táto skúsenosť mi zmenila pohľad na naše zdravotníctvo.

janap76
autor
28. júl 2016

@sim0n aj môj bude mať v októbri 3 roky a teraz v auguste sa narodí druhý syn. Prosím vás a ten moč od Vás pýtala ? Doktor Jankech to vždy robil.

sim0n
29. júl 2016

Rovnako staré detičky🙂 Nech Vám všetko dobre dopadne, držím palce. Pýtala sestrička, ešte že ju tam má.

sim0n
29. júl 2016

Dnes bol manzel za lekarkou aj z papierom zo Skalickej nemocnice. Lekarka mu povedala ze otoskopom mu uska poskodit nemohla ze sa to neda. Ziadne ospravedlnenie. :( Tu je popis z netu: Otoskop- . Lievik vhodný priemer lekár zvolí jednotlivo ako príliš málo nástroj nebude plne vidieť ušný bubienok, a príliš veľká násypka môže poškodiť kožu ucha.

sim0n
29. júl 2016

Aké sú komplikácie otoskopom?

Zlyhanie otoskop zariadenie môže spôsobiť poranenie zvukovodu a bubienka s rozvojom ich akútny alebo chronický zápal. Okrem toho, použitie za studena v hodnotení nástrojov môže vyvolať bolesť v uchu.
http://sk.tdmed.ru/doslidzhennya/35007-otoskopy...

janap76
autor
29. júl 2016

@sim0n a chce tým povedať že sa mu poškodili samé ? 😠 Chúďatko malý. Aj vy, lebo viem si predstaviť že by ma od zlosti trhalo. Koho si teraz vyberiete za pediatra ? Ja to musím na budúci týždeň vyriešiť, lebo nechcem ísť do pôrodnice s jej menom.

sim0n
29. júl 2016

Ja mam Mudr. Suleka a som s nim spokojna je aj kardiolog. A prijemny k detom. K lekarke som isla pretoze zastupovala dovolenku.

nika3033
4. feb 2020

Najhoršia doktorka ...neodporučam my sme boli s dcerkou na pohotovosti kde bola zrovna ona no keby sme to vedeli nešli by sme tam ale radšej hned do nemocnice,dcérku z vysokými teplotami poslala domov bola arogantna,cokolvek som povedala hned pozerala na sestričku pritom som opisovala dcerkyn stav a na kašlisko povedala ze to ma zo soplov,večer ked mala dcérka už 40c sme leteli do nemocnice a pan doktor hned povedal už ked ju počul kašlat ze to neni zo soplikov

janap76
autor
4. feb 2020

@nika3033 Ach, prajem Vám skoré uzdravenie. Zo Skalicou s detským oddelením mám ja dobré skúsenosti. Vždy nám pomohli 🍀👍

nika3033
6. feb 2020

@janap76 dakujeme krasne my sme na Myjave ale tiež vporiadku až som milo prekvapena 😊