MUDr. Roman Bánsky

dzanulikmaculik
8. apr 2015

Mamičky, prosím Vás, neviete mi poradiť kde momentálne pôsobí plastický chirurg MUDr. Roman Bánsky? Donedávna bol na Kramároch, ale po ukončení dlhodobej PN sa už na Kramáre nevrátil. Ďakujem za každý príspevok.

dzanulikmaculik
autor
8. apr 2015

potrebujem pomôcť synčekovi, preto Vás o to prosím.........

kurshatko
15. júl 2015

Zdravím, prosím, podarilo sa Vám ho nájsť? Nám operoval dcérku, chcela som ju objednať na kontrolu a teraz neviem, na koho sa obrátiť.. ďakujem za odpoveď! Dúfam, že sa Vám medzitým podarilo vyriešiť synčekov problém..

dzanulikmaculik
autor
15. júl 2015

@kurshatko Dobry den! Nic som nezistila. Stale je vsade nahlaseny ze pracuje na Kramaroch. Synčekov problem sme zatial nevyriesili, ale v auguste ideme do Banskej Bystrice k MUDr. Lehockému tak uvidíme čo s tým ďalej. A kedy Vam malicku operovaval?

luciagroch
23. feb 2016

pracuje, ma svoju stranku www.plastickachirurgiadeti.sk.aj nam velmi pomohol, zoperoval malicek na ruke synovi, vyborny vykon, skvely ludsky a priatelsky a partnersky pristup, vsetko vysvetlil, ukazal na snimke, na ruke, odpovedal, ochotny, kedykdolvek, so synom velmi prijemne komunikoval, skratka, uplne ako to ma byt, na nasu slovensku realitu nezvycajne. vrelo odporucam vo vsetkych ohladoch. 🙂

dzanulikmaculik
autor
23. feb 2016

@luciagroch velmi pekne dakujem! 🙂

kajamatus
24. feb 2016

@dzanulikmaculik vidim, ze uz mate na neho kontakt, zrovna vcera sme boli za nim na kontrole so synom, operoval ho 6x ,odstranovanie kongenitalnych nevusov po tele a este pravdepodobne bude za par rokov ak bude syn chciet. Vas syncek uz ma zoperovany nevus?

dzanulikmaculik
autor
24. feb 2016

@kajamatus este som mu nevolala lebo akurat ma maly zapal priedusiek. Rada by som sa ale obratila na neho, pretoze uz ho raz operoval. Nas syn sa totiz narodil so znamienkom v znamienku a to vnutorne mu uz vyoperoval. Teraz ma prist na rad to velke.... Vas syncek ma vela nevov? Ste spokojna s vysledkom? Zostali mu velmi viditelne jazvy? Dakujem za odpoved. 😉

kajamatus
26. feb 2016

@dzanulikmaculik syn ma po tele cca 50 jaziev, odstranovali sa velke znamienka nad 1 cm a jedno velkoplosne 25cmx20cm na hrudniku, kde sa mu davala umela koza integra a stepy jeho vlastnej koze zo stehien. Jazvy niektore su pekne , ine zasa nie. Syn ma este vela dalsich mensich znamienok ktore sleduju na znamienkovej poradni na Kramaroch, ale nie na digitalnom dermatoskope 😒 , lebo oni maju zastarali pristroj... ida do velkosti 0,5cm a aj vyhodnocovanie je zle, tak sme hladali a nasli v sukromnom zariadeni Madiskin pristroj Fotofinder. zatial sme tam boli iba raz a teraz sa chystame znova. zial vysetrenie nehradi zdravotna poistovna.