Mudr. Veronika Kočišová, pediater Košice - máte s ňou skúsenosti?

lianka_1
2. jún 2019

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate nejaku skusenost s Mudr. Veronikou Kocisovou, drtsky lekar Poliklinika Centrum Kosice. Bola by som zvedava na nejake recenzie, nakolko na nete som sa vela nedocitala. Dakujem pekne 🙂

jminonka
5. jún 2019

Poznam ju osobne, je skvela!

lianka_1
autor
6. jún 2019

Mate nejake konkretne skusenosti, ci uz dobre alebo zle? Dakujem pekne 🙂

8niki85
23. sep 2019

Pripojím sa ak môžem, aj mňa by zaujímalo 🙂

zdenkaaaa
8. okt 2019

My k nej chodime asi pol roka kedze prebrala ambulanciu po nasej starej doktorka. Velmi mila mlada doktorka. Vsetko vysvetli, poradi, nie je problem zatial ziadny.

slavka2532
26. nov 2019

Dnes som sa akurát bola informovať v ambulancii či pani doktorka berie aj nových pacientov. Pani doktorka bola veľmi milá, priateľská. Vysvetlila mi čo a ako po narodení bábätká. Teším sa že budeme chodiť k takej milej a mladej pani doktorka. Verím že aj ako lekárka bude skvelá.

cefka29
19. máj 2021

Rada by som trošku oživila túto diskusiu či náhodou nepribudnú nejaké skúsenosti 🙂

lenkahrabovska6391
17. sep 2021

Dobry deň, mi mame veľmi zle skúsenosti s touto lekárkou, moja dcéra má 7 mesiacov a DOPOSIAĽ nemá ani jendu dávku vakcínu ktorú dostávajú bábätká vkuse sa vyhovára že ešte také vyšetrenie ešte také a ostatný lekári pediatria krútia hlavou preco nemá stále vakcínu naša dcéra, ak sme volali ze naša dcéra má nádchu dala nás dole prečo sme zo nehlasili skôr zavolať jej je katastrofa je odporná berie nás na ľahkú váhu nedokáže ani nechce vysvetliť dôvod prečo 7mesacne bábätko nemá ani jednu vakcínu!!!! Okamžite od nej odchádzame je veľmi nezodpovedá voči nám

zdenkaaaa
17. sep 2021

@lenkahrabovska6391 to na ake vysetrenia vas posiela? Ze nechce ockovat?

zazka666
12. okt 2021

Ona aj jej sestrička sú jedni z tých horších zdravotníkov s akými som prišla do kontaktu. Neurobia nič navyše. Nevedia ošetriť ani ľahšiu ranu, prelepiť a prípadne dať inštrukcie. Boja sa pacientov, najradšej by vyšetrovali len po telefóne. Mám v úcte zdravotníkov, ale na tieto som zvýšila hlas. Stačilo. Odchádzam.