icon

Najlepšia detská doktorka v Žiari nad Hronom a okolí

mamasimona
20. jan 2017

Poradte nejaku vybornu doktorku v ziari ale v okoli ale ze fakt suprovu lebo ta nasa cista hroza uz nemam nervy ani slov...musime sa z tych chorob posunut dalej a u doktorky ktora ani nevie poriadne urcit diagnozu to nejde...prosim nejake hodnotenia detskej lekarky/lekara kludne aj súkromná...dakujem

lussinka23
20. jan 2017

My chodime k dr Šulvovej, nas Dominik uz ma 9 rokov a som velmi spokojna. Po narodeni mala podozrenie na pruh, ihned riesila, chvalabohu sa nepotvrdilo. Takmer tri roky sme boli kojeni, vtedy bol zdravy ako buk, no po nastupe do skolky to zacalo... dva dni v skolke, tyzden doma, tyzden v skolke dva tyzdne doma... mali sme laryngytidu ktora presla do blizsie nespecifikovanej alergie, no co sa mi pacilo ze pani dr neskusala na nas atb za atb, no najprv vzdy urobila crp a patrala po pricine, presli sme od plucneho cez detsku krcnu lekarku v ZV az po alergologiu. Po nastaveni liecby sa celkom drzime, teraz sme boli chori po roku a pol. Tot moja skusenost.

mamasimona
autor
20. jan 2017

@lussinka23 dakujem pekne...to je pekne ta nasa dr.od konca novembra dala malej 5antibiotik a vzdy po 3 dnoch ked ich dobrala ostala zas chora vkuse kolotoc...no a az teraz zacala riesit.a to prosim pekne podla nej zapal priedusiek/pluc obehali sme orl plucnu a nakoniec ze akutna angina a plesen v hrdle po antibiotikach...dakujem pekne mam dost...toto sa uz musi skoncit...tak vasa dr ma teda ovela lepsi pristup...vdaka za napisanie

lussinka23
20. jan 2017

@mamasimona k atb vzdy treba aj probiotika, mne to dr vzdy pripomenula ked boli nevyhnutne atb, aby aj probiotika som kupila, preto ma mala asi plesen v hrdielku. Co sa nam este velmi osvedcilo je liek isoprinosin na posilnenie imunity. Skus sa popytat...

mamasimona
autor
21. jan 2017

@lussinka23 mala vzdy aj probiotika to nam vzdy v lekarni dali...a ten isoprinosin jej dala az teraz naposledy ked je chora...ale berie aj od imunologicky imunor a ribomunyl a aj tak je chora...to tak ked lieca pani dr.vsetko ine len nie co ma