Odporúčanie klinického psychológa pre diagnostiku dieťaťa s PPP
10. okt 2024
Ahojte, drobec bude mať 20 mesiacov a trpí PPP v ranom detstve. Pediatrička nás poslala na ORL vyšetrenie a ku klinickému logopédovi. Logopedička mi hneď cez telefón povedala, že autisti môžu mať takú "vyberavosť v jedle" ako malý a že si máme nájsť klinického psychológa na diagnostiku, keď nám dá termín, toto vyšetrenie bude vyžadovať. Viete odporučiť niekoho znalého (hocikde), kto vie pracovať s takýmito drobcami? Vďaka.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@matkahelka čítaj čo píšem poriadne
tie testy čo som písala sa robia v 6 rokoch , jasné že sa nerobia v 20 mesiacoch
ja som si tiež prešla kolečko, a ano boli sme aj u janošikovej a som rada že sme na jej doporučenie nedali, najskôr že dieta bude do pol roka rozpravat attd .. no nerozpravalo, potom že znakovat musime, čo sme odmietli , a nič lepšie sme neurobili, pretože dieta keby začalo znakovat už by nechcelo rozpravat, v škôlke ho naučili 10znakov, dieta po čase už vedelo povedat ale nehovorilo ich znakovalo ich
a okolo apsergra sme ani len nešli , máme tažké adhd, a expresivnu dysfaziu z ktorej sme ho dostali
a toho apsergra sme boli vylučit v 6 rokoc a vtedy sme boli na rozsiahlej diagnostike aku ti píšem a nik tu 10 stranovu rozsiahlu aj záver nema šancu spochybnit
a čo sme sa napočuvali že je asperger no nie je
tiež nám maločo zjedol , teraz zje aj kona a je ochotny skusit
a keby sme mali poriadnu logopedičku od 2 rokov mohli sme byt inde , na tom trvam ,stratili sme čas ,dohanali smem to rôzne