Odstránenie znamienok- Ba

gabi7776
17. jún 2018

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť dobrého plastického chirurga na odstránenie znamienok v Bratislave. Ide mi hlavne o to ako vyzerá jazva po odstránení, keďže ich chcem odstrániť z estetického hľadiska. Kľudne môžte dávať skúsenosti aj zo súkromných kliník. Ďakujem

prevenar
17. jún 2018

@gabi7776 chod na laserove odstranenie ..mas bez jazvy , okamzite zahojenie.

aristka
17. jún 2018

Urcite treba prv navstevu dermatovenerologa ,nech ti znamienka pozrie ,kedze podla toho sa znamienko vybera do hlbky ,ak ide o znamienko na tvari ,pekne robi doc.Kokavec v ruzinove ,ak ide o ine miesto ,vyberu ti ho v hociktorej chir.ambul a vyjde ta to lacnejsie ak u plast dr.,odporucam napr.chirnova a dr.Verchovodko ,ci Dr.Novak .Urcite ti neodporucam laser ,kedze znamienko sa spali a nie je mozna histologia ,co je velmi dolezite pri akomkolvek pigm.znamienku aj napriek tomu ,ze kozny lekar vyluci pozitivitu ,histologia je histologia a urcite si to nedaj vyberat teraz ,od polky oktobra kludne ....

3009
17. jún 2018

Plastická ambulancia poliklinika Ružinov.

gabi7776
autor
17. jún 2018

@aristka ďakujem za info 🙂. Znamienka budem vyberať až na jeseň len si chcem spraviť prieskum už teraz aby som potom vedela kam.

eba7
19. sep 2018

@gabi7776 ahoj, mozem sa spytat, ci si si uz niekoho nasla na odstranenie znamienka? Chcela by som si dat vybrat jedno na tvari. Kozna mi vravela, ze mam ist urcite na plasticku chirurgiu, nie obycajnu, len netusim kam. Pozerala som aj ustav lekarskej kozmetiky a podobne, ja to tam priserne drahe, ale mozno by sa to oplatilo, keby to urobili dobre.

gabi7776
autor
19. sep 2018

@eba7 Ahoj, ja som už aj mala termin v Ústave lekárskej kozmetiky ale nakoniec som to zrušila lebo sa mi to zdalo pridrahé ale pani doktorka mi hovorila zevraj robia pekne jazvy že ich ani nevidno. Hľadala som dlho čítala som asi všetky fóra a pozrela každú kliniku a rozmyslam nad tým že by som si ich dala teraz odstrániť v Chirkoz majú dobre recenzie a myslím že 1 znamienko stojí okolo 40 €. Moja mama si dala odstrániť v esthetic a mala strašne jazvy ale tak možno to nebolo kvôli doktorke ale skor ako jej koža zareagovala. Takze uvidíme ako to dopadne so mnou.

eba7
19. sep 2018

@gabi7776 a kolko to prosim ta bolo? Je mi jasne, ze to asi zavisi od velkosti a umiestnenia. Myslim ze oni maju v cenniku uvedene, ze “od”. Ja som pozerala ten esthetic a tam by ma to aj s histologiou vyslo skoro 300 eur, tak som skoro odpadla. Ved to, ze tiez sa bojim aby mi tam neostala nejaka skareda jazva, skusim teda pozriet ten chirkoz. Dakujem za reakciu 🙂

eba7
19. sep 2018

Inak pisala som do toho chirkozu a odpisali, ze cena je 90 + 20 za histologiu. Ja mam znamienko na blbom mieste nad ustnym kutikom, tak neviem ci je cena vyssia preto, alebo tolko stoja vsetky.

gabi7776
autor
19. sep 2018

@eba7 Ak si pamätám dobre tak v ULK bolo 110 € za jedno na tele ale nie som si teraz ista lebo to už bolo dávnejšie. A v Chirkoze nemajú priamo napísaný cenník tak som pozerala na ich stránke do otázok a tam pisali, že za jedno znamienko 40 € tak aspoň teraz viem. Ďakujem za info. Aj ja im teda napíšem, a zistím či záleží cena na tom ako je to znamienko komplikovane.

rebekav
19. sep 2018

Baby, toto uz nie je normalne s tymi cenami v Ba. Nemyslite vazne. Ja tiez potrebujem 2 odstranit.

gabi7776
autor
19. sep 2018

@rebekav no tie ceny nie sú normálne ale keby s tou cenou aspoň bol zaručený dobrý výsledok.

melkina
19. sep 2018

Nie každe znamienko môže byť odstránené laserom. Mne dnes vyberali v Ba v Paracelsi. Tam je jedno za 50 eur. Je v tom aj histológia.

eba7
19. sep 2018

Ano tie ceny su otrasne, ale ako pise gabi, keby to bola aspon nejaka zaruka, ze to spravia dobre..

nalia
29. jan 2021

@gabi7776
@eba7
@rebekav
Ahojte, ako ste pochodili? Kde/u koho ste si prosím nakoniec dali vybrat znamienka, akým sposobom a ako ste spokojné s výsledkom? Tiež hľadám kam by bolo najlepsie ísť si dať vybrať znamienko na tvári a tak budem vďačná za (ne)odporucania.

gabi7776
autor
7. feb 2021

@nalia Ahoj Nalia, ja som si nakoniec dala vyberať 3 znamienka. Dve na krku a jedno na ruke. Jazvy sú viditeľné a neboli vôbec pekne zašité. Po čase už zbledli a nevyzerajú až tak zle ale to skôr vďaka kremovaniu Bi-oilom a inými kremíkmi. Jazvy sú široké a pani doktorka z Chirkozu, kde som si ich dala vyberať ich aj zle zašila takže koža sa musela zrásť sama. Chirkoz teda určite neodporúčam. Pozrela by som sa možno skôr na Eve clinic, Envy alebo Yesvisage, podľa toho čo som počula.

eba7
8. feb 2021

@nalia ahoj, aj ja som bola v chirkoze. Jazva nie je nejak do oci bijuca, ale viem si predstavit aj krajsiu. .ale tazko hodnotit ked nemam s cim porovnavat. Zasite som to mala myslim celkom fajn, akurat pri vyberani stichov mi doktorka jeden zabudla vybrat, takze ten som si vybrala sama potom doma, ked som si to vsimla.