ORL Ružinov doktor Kulich a čakacia doba

gabriela_obzerova
30. máj 2019

Zdravim maminky, ak by som sa neobjednala presne na cas, kolko asi stravim v cakarni u doktora Kulicha? Objednanie 15 e, tak ci je to nutne 🙂 Vdaka

tecko28
30. máj 2019

No mava tam dost natresk, my sme boli aj objednani, syn mal vtedy cca 1,5r a mal aj casovy sklz, neviem si predstavit ak by sme objednani neboli

eliska13
30. máj 2019

@gabriela_obzerova naposledy, keď som bola mi povedala sestrička, že sa objednáva cez ecasenku,ale neplatilo sa.Maju nový system.bola som minulý mesiac

gabriela_obzerova
autor
30. máj 2019

o ecasenkach som citala, ale velmi som to nepochopila 😁😂 Je tam spominane, ze aj cez sms sa da, ale nenasla som ako... skusim este raz preluskat tu stranku

gabriela_obzerova
autor
30. máj 2019

@eliska13 chcela by som cez sms, nie osobne, ale nema tam podrobnejsie info ako to zrealizovat, iba ze sa to cez sms da... 😒 A vzala vas aj bez tej casenky?

Na stranke je aj toto: Pacienti sú na našej ORL ambulancii vybavovaní priebežne podľa príchodu do čakárne resp. podľa časeniek, ktoré si pacient vytlačí po príchode do čakárne alebo si môže časenku vybrať pomocou SMS. Nie je potrebné si termín vopred rezervovať.

eliska13
30. máj 2019

@gabriela_obzerova zobral, lebo som si ráno išla do stroja vytlačiť ecasenku a vratila sa😁 mala som šťastie, že neboli všetky vytlacene

gabriela_obzerova
autor
30. máj 2019

@eliska13 a este prosim, na casenke je nejaky presny alebo priblizny cas? Alebo dostanem cislo a nemam sajn , kedy pojdem dnu? Vdaka

kristina2412
30. máj 2019

@gabriela_obzerova potrebuješ časenku. Problém je že ecasenka je cez internet vydávaná až o 8:00 alebo keď ordinuje poobede o 12:30. Môže sa ti stať že už žiadna neostane...keďže časenky sa vydávajú pred ordinaciou už o 6:30,resp. 11:00. Máva tam fakt natresk...takže ak ti môžem poradiť ,pošli tam niekoho po časenku.

eliska13
30. máj 2019

@gabriela_obzerova je tam čas, ale iba cca.Je to na houby, lebo prídeš tam a možno si x ľudí zobralo casenku cez sms.Ale doktor je výborný😁pozri si to zajtra ráno, keď začne ordinovať a spustí casovac

optimistka
30. máj 2019

Ja Vám to popíšem celkom presne, nakoľko tento rok tam chodím so synom ako na klavír. Ak osobne a ordinuje ráno, tak treba ísť po casenku čo najskôr. Ráno začína ten prístroj vydávať lístky o pol siedmej, ak ordinuje poobede tak o jedenástej. Čím skôr prídeš, tým vačšia šanca dostať lístok. E-časenku cez internet možno vziať až ked vstúpi prvý človek do ambulancie, ale tam je šanca minimálna. Pretože vačšinou do osmej, kedy vchádza prvý človek, sú už lístky vychytané. Ja som raz išla o šiestej a ušlo sa mi číslo 5. Minulý týžden sa syn zobudil ráno že bolí ucho, bolo 7, obliekla som sa vyrazila po časenku a mala som štvorku.Takže nikdy nevieš.

optimistka
30. máj 2019

A kedy si na rade zistíš tak, že ked už máš vytlačený lístok v ruke, pošleš SMS na kod uvedený na časenke - je to tam zrozumiteľne popísané a potom ti pípne SMS: dostavte sa do ordinácie, to je v čase ked sú ešte dvaja ľudia pred tebou na vybavenie. Čiže nemusíš tam sedieť celý čas. Inak treba rátať cca 15 min. na vyšetrenie pacienta. Ak máš lístok s číslom 4, tak by som tam najneskôr medzi pol a trištvrte na devať bola. Lebo sa stane že niekto nepríde, a potom to skočí rýchlejšie. Nikdy sme viac ako 10 min.vdaka tomuto systému nečakali v ambulancii. Bývame blízko, preto ked mi cinkne SMS vyrázame z domu. Ale tak mi to máme na 5 min.autom.

optimistka
30. máj 2019

Doktor je výborný a tento systém relatívne tiež. Je neformálny, nemá biely plášť a vie to veľmi dobre s deťmi. Inde čakáš ako blb aj pol dňa.

gabriela_obzerova
autor
30. máj 2019

Dakujem za rady, poslem manzela po casenku 👍 Idealna by bola ta casenka cez sms, ale “ navod” som nikde nenasla

lenzas
30. máj 2019

@gabriela_obzerova https://www.ecasenka.sk/ambulancie/detail/auric...
Tu sa da cez sms zobrat ecasenku, len to bude aktivne, ked sa zacnu ordinacne hodiny. Ked raz sme cez ecasenku isli poobede, tak na zaciatku ordinacnch hodin mali sme uz cislo asi 20. A na tu smsku, ze sa zastavte o 30 min, by som sa nespolahala. U nas keby jednu pani nezobrali mimo poradia, tak by sme termin zmeskali, lebo pani pred nami nejako odignorovala svoju casenku.

deti95060810
30. máj 2019

my sme za Mudr. Kulichom cestovali 250 km... čas sme určený nemali vraj ideme zďaleka že on nás zoberie. vyšetroval dcéru ešte v roku 2011 keď pracoval v Ružomberku...Asi najlepší lekár ohľadom ORL na Sk.

ajja1
19. jún 2019

@gabriela_obzerova
@optimistka
@lenzas
@deti95060810
@eliska13 ahoj zienky, objdnavali ste sa niektora aj cez navstevalekara? Na stranke som nenasla, ci sa za to plati. A podarilo sa niekomu objednat aj cez ecasenku cez internet? Tak pisu, ze je to aktivne az po vstupe prveho pacienta do ambulancie.

canany
20. jún 2019

@ajja1 cez navstevalekara som objednavala termin minuly tyzden a stoji to 12 eur.

ajja1
20. jún 2019

@canany dakujem. Proaim a ako to funguje? Na stranke pisu, ze nove terminybsa otcaraju kazdy pondelok o 800-9,00 hod. To sa ukazu teraminy iba na danny tyzden? dakujem.

lenzas
20. jún 2019

@ajja1 V pondelok sa objavuju nove terminu, a vacsinou su na dalsi tyzden alebo byva obcas aj na dalsie dva tyzdne. Ale najlepsie uz hned v pondelok rano sa objednat, lebo terminy su rychlo prec a casto krat do utorka uz su fuc a treba cakat zase tyzden na nove terminy.
Cez ecasenku sa neda objednat. To len dostanes v sms casenku (s poradovym cislom) na ten isty den. Je to to iste, ako by si vytlacila rovno v poliklinike pred ambukanciou. Rozdiel len v tom, ze mozes to urobit aj doma cez internet, avsak ecasenky zacinaju byt dostupne az po tom ako vkroci prvy pacient do ambulancie, co obycajne casenky su dostupne o vela skor.

ajja1
20. jún 2019

@lenzas Cize ak chcem termin na buduci tyzden, tak cez navstevalekara,sk to uz asi nepojde, ze? Ked nove terminy budu v pondelok a az na ten dalsi tyzden...ze? Skoda. Moc dakujem za vysvetlenie.

lenzas
20. jún 2019

@ajja1 Na 100% to ti neviem povedat, ale sledovala som posledny mesiac kazdy tyzden a ani raz nebol termin na navstevelekara.sk na dany tyzden. Najskor o tyzden. Jedine, ze mozno niekto zrusi, lebo vacsinou v pribehu pondelka byvaju vsetke nove terminy vybookovane, ale ja som este nevidela taky pripad. Inac ked zaplatis za ecasenku, nepamatam kolko (2-3 eur tusim) tak ti pride upozornenie na mobil, ked pred tebou bude 2 osoby. Pise ze cca o pol hodiny sa zastavte v ambulancie, ale velmi na to sa neda spolahnut, staci ze aspon aspon jedna osoba pred tebou neprijde, tak uz nebude to 3o minut a nestihnes prijst. My sme tak minule kupovali, cakala som bez malej (manzel mal prijst s malou) a keby nezobrali bez casenky jednu pani, tak nestihneme a pokial vybavovali tu pani, tak sa objavila aj ta jedna osoba, co pred nami neprisla a cakali sme potom este hodinu. Ale ked mas babi do 6 mes, tak ked sa nic nezmenilo za posledne 2 roky, tak staci len mat casenku, ale cakat nemusis, mali by vas zobrat prednostne.

ajja1
20. jún 2019

@lenzas super, si zlata, uz tomu celemu rozumiem. DAKUJEM 🙂

ajja1
24. jún 2019

@lenzas no minuly tyzden som skusila pockat na e-casenku cez internet po vstupe prveho pacienta do ambulancie. Skusala som to dva dni po sebe a samozrejme, ziadna casenka k dispozicii nebola. Dnes rano o 8.30 som sa nalogovala na navstevalekara.sk....kedze pondelky medzi 8.00 - 9.00 takto vydavaju platene terminy. Bohuzial - nic sa tam neobjavilo. Stale tam je hlaska, ze lekar nema ziadne volne terminy....
Tak tomu celemu nerozumiem. Pride mi to ako jediny sposob v dnesnej modernej dobe je ist tam oso´bne, vytlacit si casenku a cakat. Ja ale potrebujem z roznych rodinnych dovodov konkretny termin, fakt neviem ako sa k nemu dopracovat. Fakt strasne.

lenzas
24. jún 2019

@ajja1 Ale pozeraj dnes stale tie terminy. Raz sa objavili az okolo 11-12. Doktor nema teraz sestricku, tak mozno nema cas hned rano to dat. Ja som pozerala cely maj a jun a kazdy pondelok boli terminy. My sme minulu stredu aj boli u neho, objednali sme sa cez navstevu lekara, tyzden pred tym. Ecasenky som pozerala par krat a tiez boli dostupne, ale mozno nie kazdy den, kedze ma tam fakt vela ludi.

ajja1
24. jún 2019

@lenzas ok, skusim tak. Terraz som niekde videla, ze ma dnes dovolenku. Tak ak nema sestricku, asi to vyhodi az zajtra. Dakujem.

lenzas
24. jún 2019

@ajja1 Myslim si ze dnes predsa terminy nebudu. Ma dnes dovolenku. Ale pozeraj pre istotu. Inac ja som tak tiez 2 tyzdne dva roky dozadu cakala na termin a neboli, lebo doktor mal niektore dni dovolenku, niektore dni sluzobke a boli aj sviatky, tak dva tyzden neboli ziadne terminy na navstevelekara. sk.pre isotu sleduj jeho stranku, tam pise kedy je prec.
Upozornenia
od 22.5.2019 pracujem do odvolania bez sestričky telefón môže byť vypnutý.

4.7.2019 ŠTVRTOK budú mimoriadne zmenené hodina od 7:30-12:00 z dôvodu odjazdu na služobnú cestu na e-časenky začíname ordinovať od 7:30.
Dovolenka

plánované dovolenky:

24.6.2019 -pondelok - neordinujeme z dôvodu dovolenky

ajja1
24. jún 2019

@lenzas ano, uz som to nasla na jeho stranku. moc dakujem!

lenzas
24. jún 2019

@ajja1 A este som chcela povedat, ze ked sme boli v stredu, tak akurat jeden pan nieco robil s tym strojom na casenky. Mozno nefungoval, tak nedavali ani ecasenky. Ale moze byt ze uz aj boli rano vsetky casenky fuc, ma ozaj tam plno. My sme boli raz, ked pracoval poobede a nemali sme problem kupit ecasenku.

gabriela_obzerova
autor
24. jún 2019

ja som prisla raz o 11,10 (zacali vydavat o 11) a uz boli vsetky fuc.... potom som poslala muza v predstihu 15 min a otocil sa na pate, lebo uz tam bol rad asi 40 ludi (stroj vyda len 20 caseniek) Takze uz mi zostava sa len objednat a zaplatit, inak sa neda

gabriela_obzerova
autor
17. júl 2019

Koceny, tak konecne sme vybavene 🙂 Predstavte si, ze sme sa dvakrat prehnali osobne (bolo tam asi milion ludi) a asi mesiac som sa snazila o casenku z domu. Ale kedze to je mala sanca, uz som si chcela kupit termin a hla, poradove cislo 10 z domu 😁 Tak sme tukli, leteli k lekarovi a este unho pocas ordinacnych hodin boli volne asi 4 cisla. Cize da sa aj “zadarmo” a z domu, len ozaj treba cihat kazde rano...