ORL špecialista v Bratislave. Poznáte niekoho?

lili91
28. júl 2007

Ahojte

Nepoznate nejakeho ORL specialistu v Bratislave, pripadne v NR, TT, BA kraji? Nasa Sofinka má podla vysetreni na Kramaroch v BA nepriechodnu nosnu dierku a mali by ju operovat aby jej ju spriechodnili, ale predtym by sme ju radi zobrali k nejakemu dalsiemu odbornikovi...

Dakujeme

lili91
autor
28. júl 2007

naozaj nemate niktko ziadnu skusenost s krciarmi ?????

bianca
28. júl 2007

lili91:ja ti asi neporadim,ale mala som rovnaky problem n ktr.lekari prisli az v puberte a operavali ma v 15r.Inak dost to omedzuje zivot.Skus si jednu dierku upchat ......

lili91
autor
28. júl 2007

bianca, a ako konkretne ta to obmedzovalo? nam sa praveze zda akoby jej to ani nerobilo problem...viem ze si bola uz velka ked ta operovali ale chcem sa aj tak spytat, mali si po operacii bolesti alebo ake to bolo?nam hovorili ze bude mat v nosteku asi 8 az 12 tyzdnov hadicku aby sa jej to znova nezarastlo.

bianca
28. júl 2007

mne na to prisli hlavne koli tomu,ze sa mi za uzaverom usidlila infekcia a mala som casto infekty horn.dych.ciest.A ako to obmedzuje?Ked mas nadchu a nemozes dychat,tak ti to nevadi?
Ja osobne som namala ziadne bolesti,ale nemala som v nose sondu.Ja som mala dlahu

lili91
autor
28. júl 2007

s tym obmedzenim...je to zvlastne ale Sofinka je s dychanim uz celkom ok. po narodeni chrcala a nevedela kvoli tomu ani dobre papat (sat) a bola placliva, ale ako rastie, zlepsuje sa to. uz nechrci, krasne papa a je pokojna. jasne ze ked ma nadchu tak je to hrozne...tak uvidime ako dopadneme. len by sme chceli dat ju vysetrit aj niekde inde. po narodeni mala totiz obe nosne dierky priechodne a po par tyzdnoch povedali ze jedna mie je...?

bianca
28. júl 2007

ja som tiez nemala dierku nepriechodnu od narodenia.Stalo sa to az po roku
(v nemocnici)

lili91
autor
28. júl 2007

ako po roku? v nemocnici? myslela som ze to sa nemoze len-tak zrast??? inak, som rada ze si sa ozvala, lebo doteraz som na nikoho s tymto problemom nenarazila

bianca
28. júl 2007

no mne to totiz nezrastlo.Mne.Intubovali ma nosom a pri tom mi preipazku zlomili.len sa o tom 14 rokov zabudli zmienit

bianca
28. júl 2007

ja poznam plno ludi,ktr.boli na tomto zakroku v dospelosti.kamoska bola v 36 rokoch

lili91
autor
28. júl 2007

a nevies aj o nejakom babenku?

bianca
28. júl 2007

neviem.Pracovala som sice na detskom,ale na to sa pride vemi zriedka.Zober to tak,ze ja som bola skoro dospela a nevedela somo tom.Bola som na to zvyknuta a nikdy ma nenapadlao skumat ci dycham oboma dierkami.
no nic.Idem si lahnut.Pokecame zajtra ak tu budes

lili91
autor
28. júl 2007

tak dobru...

wladka
28. júl 2007

lili, vrelo odporucam na zochovej, vyckaj najdem kontakt.. 😉

wladka
28. júl 2007

ten je ale specialista na sluchovo postihnutych.. ale nasla som ti link, kde si urcite vyberies.. http://www.zzz.sk/?page=naj&typ=usnenosnekrcne ..kukni 😉

lili91
autor
28. júl 2007

wladka, velmi dakujem! aj ty tam chodis?

wladka
28. júl 2007

lili, nie.. ja som v NR.. k Bolchovej, na Chrenovu, odporna jak slak, ale dobra..mna si uz oblubila 😀 ..

lili91
autor
28. júl 2007

inak, my sme z nz, takze nr by nam bolo aj lepsie. len povodne nas poslali na kramare, tak sme mysleli ze skusime este niekoho v ba.

madeleine
28. júl 2007

lili, moja teta je ORL specialista, ale je teraz dva tyzdne v kopcoch... mozem jej skusit zavolat, ma ordinaciu v Dubravke.

madeleine
28. júl 2007

inak, ja mam chronicky upchatu pravu nosnu dieru uz od malicka a zijem s tym v pohode... jediny problem mam, ak si upcham lavu nosnu dierku 😀 Inak nepocitujem ziadne velke obmedzenia. Pravu pouzivam cca na 30%.

wladka
28. júl 2007

lili, aha 😉 ..myslela som si, ze si z BA.. tak skuste tu Bolchovu.. za to nic nedate 😉 ..

je na poliklinike , cast Chrenova, Vystavna ulica.. sice sa nacakate, odporna je, az to boli.. kazdemu vynada.. ale je vyborny odbornik.. ja k nej chodim od mala, az doteraz..kvoli sluchu..

zuzana76
28. júl 2007

Lili, mam byvaleho spoluziaka v Blave, vola sa Mudr. Branislav Lorenc a vraj je dobry odbornik, len vobec neviem v ktorej nemocnici robi, ja som ho totiz uz velmi dlho nevidela, ani nemam na neho kontakt, ale akurat minule som citala, ze operoval aj spevacku Tinu, jej hlasivky. Skus popatrat na internete, pripadne si zavolat do nemocnic v Blave.

pietra
28. júl 2007

Mudr. Lorenc robi na Antolskej

lili91
autor
30. júl 2007

dakujem vam babenky za typy 🙂

domeli
19. okt 2014

Ahojte, obnovujem túto diskusiu, nakoľko hľadám šikonvého ORL lekára/lekárku na bežné kontorly na ORL, nakoľko synček máva sklon k zápalu stredného uška. Ďakujem.

rainee
18. máj 2016

Ahojte,my tiež máme problém zohnať Orl dr. Predtým sme chodili na strecniansku, ale tá dr.už skončila. Odvtedy som bola raz v medissime ( poplatok 25€ za vyšetrenie mi príde celkom dosť,hlavne keby človek potreboval chodiť častejšie s 2 deťmi) a raz na kramaroch sukr.centrum,to bolo ale o ničom. Našla som jedného detského Orl v ruzinove dr.kulich , na kramaroch v poliklinike su viaceri a na antolskej dr.nechojdomova. máte niekto s nimi skúsenosť a co stoji objednanie kedze na stranke info nie je,dakujem.

rainee
18. máj 2016

@domeli ahoj ku komu chodíte teraz?

rainee
18. máj 2016

@zuzana76 lorenc robí myslím teraz pre procare a tam treba platiť ročný poplatok sa mi zdá.

zuzana76
18. máj 2016

@rainee áno, platí sa tam a robí tam

domeli
18. máj 2016

@rainee ahoj, nuž ak nemusíme, nechodíme. Vysadili sme všetko, čo zahlieňuje - mlieko a mliečne výrobky a lepok na istý čas a mali sme pokoj takmer rok. No odkedy syn nastúpil do MŠ, je to náročné. Naučila som sa včas rozpoznať príznaky a nasadiť liečbu, ktorú mám doma vždy v pohotovosti. Naša pediatrička to už tiež viacmenej rieši vo svojej réžii. No práve pred necelým mesiacom sme boli na ORL, zvolila som Centrum Kramáre - k nám najbližie, 10 eur síce, ale bez výmenného lístka a rýchle. Výberu nosnej mandle sa ale zrejme nevyhneme, tak zvažujeme Antolskú...

bibi78
18. máj 2016

@rainee ja som prave dnes objednala syna po prvy krat na kontrolu, lebo v noci chrape (trosku) a tak pediatricka odporucila - pre istotu - dat to skontrolovat na orl. Ideme k Mudr. Kulichovi, vyzera fajn, aj odporucania dobre, navyse to mame blizko. Ale s mojim sidlom tam precakat cele dopoludnie, co je vlastne pri takychto malych deckach dost nerealne, radsej som ho objednala na presny cas, u neho to stoji 12 eur.