Odporučte ortopéda pre dieťa, Bratislava a okolie

romiada
5. jún 2019

Ahojte, viete mi poradiť nejakého dobrého ortopéda (s ktorým máte dobré skúsenosti napr.pri valgozite kolien) pre 2,5r.dieťa v Bratislave a blízkom okolí? Takého, ktorý by nás vedel zobrať aspoň ak nie hneď tak o mesiac-dva. Skúšala som syna objednať v ŠNOPE na Záhradníckej. Teraz mi odpísali, že termín až v 01/2020!!!!! Ďakujem za pomoc.

evkamotka
5. jún 2019

V pezinku u dr Palka sa deti neobjednavaju, rano si vezmete casenku a v ten den vas zoberie. Aky ale je, to neviem. No dostanete sa tam zo dna na den

romiada
autor
5. jún 2019

@evkamotka dakujem. Musim skusiť toho kto vobec bude mať čas skor ako o polroka 🙃

evkamotka
6. jún 2019

@romiada ok na stranke mesta su vypisane dni pre deti, casenky sa vykladaju skoro rano

evkamotka
6. jún 2019
tehula1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tehula1
6. jún 2019

https://www.topdoktor.sk/doktor/detsky-ortoped/...

Skúste tohto, ja s ním nemám skúsenosti, ale má dobre referencie. Termin do dvoch týždňov, ale platí sa a nepredpisuje pomôcky. Ale tie v príspevku nespomínate.

romiada
autor
6. jún 2019

@tehula1 dakujem....asi skusim skombinovat aj dvoch. Lebo stopro bude treba vlozky a ine pomocky ....dokonca mi lekarka vravela ze pri tej valgozite kolien sa davaju aj nejake dlahy na nozky dokonca aj na noc - to som pocula 1x. Ja radsej pojdem aj k 2 doktorom lebo pri dcere nas ortoped odflakol len vlozkami na klenbu z Neoprotu (ziadne cviky na nohy nic) a 12r. dcera ma take iksove nohy ze mi je do plaču. Stale ju buzerujem ze špičky od seba davaj! Je mi to luto a nechcem taku chybu urobit aj pri synovi.