Pediater v Karlovej Vsi alebo v Dúbravke

alyn
30. mar 2015

Ahojte,

prosím poradiť dobrého pediatra v Karlovej Vsi alebo Dúbravke, ktorý aj berie novorodencov. Prosím, napíšte aj Vaše skúsenosti, prečo daného dr./doktorku odporúčate prípadne prečo nie. Vo všeobecnosti som čítala teraz čo najviac tu na MK, ale neviem teda komu skúsiť zavolať, lebo tie, ktoré sa mi zapáčili podľa popisu vraj berú už len podľa rajonizácie /a ja som z Karlovky, oni z Dúbravky/.

Hlavne aby mala dobrý prístup /MHD/, ideálne používala CRP pred ATB.

Ďakujem za pomoc.

slaviivals
17. jún 2020

@alyn ahoj, vidim, ze si jedna z mala stale aktivna 😁 chcem sa len spytat na skusenost s pediatrom - Karlovka/Dubravka. Dakujem 😊

alyn
autor
17. jún 2020

@slaviivals mame Vajdickovu a som velmi spokojna. Vsetko sa da vybqvit lahko a rychlo, urcite lepsia ako taka starsia co ju zastupuje pri cukrarenskych pomockach na Dlhacoch. Tu jednoznacne neodporucam. Ledva sa na dcerku pozrela. U vajdickovej urobili syncekovi streptokokovy test s okamzitym vysledkom, sice som platila 7e ale vzhladom ns to ze bol pozitivny sme hned vedeli presnu liecbu. Neriesi prilis, ale pride mi adekvatny pristup, vzdy pchotna dat listok dalej inym speciqlistom. Zatial mame dobre skusenosti. Nemam priplatene nic a aj tak mi obcas odpisala aj cez vikend na mail na fotky co robit. Odporucam.

slaviivals
17. jún 2020

@alyn dakujem 😊 a vekovo je priblizne ako? Ja este pokukujem po poliklinike, lebo ju mam 3 min od bytu, tak tam je jedna starsia Dr. A druha neviem. Nevies o Dr. Miklankovej nieco? 😊

alyn
autor
17. jún 2020

@slaviivals na poliklinike nepoznam. Ale vraj Vajdickova z tychto je asi naj. Je pomerne mlada, tipla by som cosi okolo 40tky aj ona aj sestricka). Nove pekne priestory.