Poradíte dobrého a skúseného logopéda v Košiciach?

cathrina
17. sep 2014

Hladam skuseneho logopeda v Kosiciach pre dcerku, bude mat 3roky, teraz nastupila do skolky a este stale nerozprava, ma iba zopar slovicok ktore stale pouziva ale je ich malo a pouziva vela vyrazov ako je (papa, gol ako lopta, hes ako id prec)ma velmi malu slovnu zasobu.Dakujem vopred za poradenie.

miku1
17. sep 2014

Daj jej čas. Škôlka jej môže pomôcť. Ale ak silou mocou chceš niečo riešiť, tak skôr choď na neurológiu. Moja tiež ako 3 ročná málo rozprávala, lekárka jej dala Tebokan a o 2 týždne už mlela jedna radosť. Aj keď doteraz nevie niektoré slabiky, a občas jej nerozumieť, tak logopedička vravela, že je to v tomto veku ešte normálne. Vraj detičky riešia poväčšinou až ako 4 ročné. Nás poslala neurologička aj na foniatriu a na psychologické vyšetrenie. Z foniatrie nám dali lístok ku logopedičke. Neurologička vravela, že tam ísť nemusíme, že vidí na malej ako super pokročila za 3 mesiace užívania Tebokanu, ale už sme mali dohodnutý termín, tak sme tam boli. Všetky sa zhodli na tom, že je dcérka OK. Dobré ohlasi som čítala na p. Dvořákovú. My sme boli u Oremusovej.

adrika762
26. sep 2014

Aj my sme mali raký problém že nerozprával len pár slov tak ako si napisala, berieme stále tebokan 3mes potom 1mes pauza a tak do okola. Ked nastupil do škôlky tak mal 3r a 10m a v kolektíve sa rozkecal tak že teraz som rada ak je troška tycho, asi dobieha to zameškané 🙂 aj my chodíme k Oremusovej zlatá doktorka, teraz v oktobri ked dovršíme 5r tam budeme sa učiť rozprávať čistejšie lebo aj ona vravela že až po dovršení veku ked nerozpráva čisto tak vtedy sa učí ako s ným rozprávať tak že uvidíme ako bude.