Poraďte zubára v Košiciach

evusicek
22. nov 2013

Hľadám dobrého zubára v Košiciach viete poradiť. Alebo poznáte Stanislav Tudaj??? 😀

ariesi
22. nov 2013

mam dobre skusenosti d Dr. Gramatovou- ma amb. na Mlynarskej aj v Krasnej a tiez s dr. Prokopovicom na Krivej, aj ked naposledy ked som sa u neho objednavala, tak uz tam mal nejake ine zubarky, ale robili v pohode a ja som si uz so zubami teda uzila riadne. obaja su suromny, nie lacny, ale maju dobru robotu aj vybavenie ordinacie.

zapka21
22. nov 2013

Ja chodim k dr. Cuľbovej, prebrala ambulanciu po Trojanovej, sidli na Mudronovej ulici, oproti Starej nemocnici, bola som u nej uz 2x a je velmi precizna (teda mne robila len prevenciu, ale fakt poriadnu). Tudaja nepoznam.

tish1986
28. dec 2013

Dr. Peter Svoboda pri Marat. mieru KE - velmi profesionalny zubar, kvalitna praca, super sestricka, necaka sa dlho, hlavne citlivy pristup - nic neboli. Jedina nevyhoda: je trosku drahy, biela plomba napr. inde 17-20 eur a on 28 eur. Ale praca je precizna, netreba chodit nic opravovat, reklamovat a pod.

miriama11
28. dec 2013

Ahoj ja chodim na Alzbetinu ku zubare Vinnaiovej .je velmi zlata aj sestricka je super a ma tam aj dentalnu hygienu.takze urcite odporucam.

minnie55
18. jan 2015

Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ale naša celá rodina chodí k DR. Tudajovi, je fantastický. Vrelo odporúčam, manželovi doslova zachránil celý chrup 🙂 Je síce dosť drahý, ale sú to tie najlepšie investované peniaze, pretože tretie zuby už nikomu nenarastú. Ja odkedy k nemu chodím, nemala som žiadne problémy so zubami, žiaden kaz, takže raz ročne absolvujem prevenciu, dentálnu hygienu a ďalší rok mám pokoj. Takže v konečnom dôsledku je to podstatne lacnejšie, ako zaplatiť zlému zubárovi niekoľkokrát ročne kadejaké zázroky.

irise
1. okt 2021

Ahoj, dievcata, chcem sa opytat na Dr. Tudaja, ci je to este aktualne a robi v Ke? Ake su Vase skusenosti po rokoch?
Dakujem.