Poznáte dobrého pediatra v Rači?
Ahojte, viete mi poradiť pediatra v Rači? Za pár týždňov rodím a mala by som si zabezpečiť pediatra, len neviem sa dopatrať k žiadnemu menu, prípadne telefonnemu číslu.
Ďakujem za pomoc 😉
Ďakujem za pomoc 😉

•
5. jan 2009MUDr. Iva Petrikova zdravotne centrum na Tbiliskej. My k nej chodime a je naozaj velmi strostliva. Kontakt mas tu. Drzim palce na porod a prajem vela zdravia.
0
Ahoj Lilyk, prave som pozerala, ze nepatrim pod dr. Petrikovu, takze idem pozriet Dr. Kubovcakovu, dufam, ze ta ma zoberie. A kedy sa mam ist prihlasit? Porod mam naplanovany na 3.3., ale vraj to bude o kusok skor. A staci sa nahlasit telefonicky, alebo musim ist osobne?
Dakujem 😎
Dakujem 😎
Ahojte cat a alififi, neviete nahodou telefonne cislo na Dr. Haštovu? Chcela by som sa s nou dohodnut na nejakom termine, predpokladam, ze budem musiet ist osobne na Tbilisku a predbezne prihlasit babo. Neviem ako to presne chodi, ale predpokladam, ze sa musim objednat.
Dakujem 🙂
Dakujem 🙂
alline, tel.c. je 44873832, da sa to poriesit aj telefonicky, aspon ja som volala pred porodom s Dr. Kubovcakovou ci ma zoberie, ona ze ano a v den prepustenia z porodnice sme si telefonicky dohodli navstevu doma na druhy den
inak privitam dalsie nazory na Dr. Hastovu a skusenosti aj ine ako z preventivnej prehliadky, my sme boli u nej raz na odbere krvi a bol to dost masaker ]-(
inak privitam dalsie nazory na Dr. Hastovu a skusenosti aj ine ako z preventivnej prehliadky, my sme boli u nej raz na odbere krvi a bol to dost masaker ]-(
pondelok 7.30 - 10.30 hod.
utorok 7.30 - 10.30 hod.
streda 7.30 - 10.00 hod.
štvrtok 13.30 - 17.00 hod.
piatok 7.30 - 10.30 hod.
Poradňa
pre deti od 0 do 2 rokov streda 10.30 – 13.00 hod.
pre deti od 3 do 5 rokov, 17 a 19 ročný pondelok 10.30 – 12.00 hod.
pre deti od 7 do 15 rokov utorok 10.30 – 12.30 hod.
utorok 7.30 - 10.30 hod.
streda 7.30 - 10.00 hod.
štvrtok 13.30 - 17.00 hod.
piatok 7.30 - 10.30 hod.
Poradňa
pre deti od 0 do 2 rokov streda 10.30 – 13.00 hod.
pre deti od 3 do 5 rokov, 17 a 19 ročný pondelok 10.30 – 12.00 hod.
pre deti od 7 do 15 rokov utorok 10.30 – 12.30 hod.
ahojcek byvam na rendezi a tiez som chcela chodit k Dr. Petrikovej ked sa mi narodil Syncek v auguste tak som jej volala a povedala mi ze nepatrim ku nej podla oblasti ze mam ist ku dr. Kubovcakovej co ti neodporucam alebo potom do Vajnor. tak som zvolila radsej variantu ze chodim do vajnor 🙂
alline, ja ti napisem preco tak ako Erika Kubovcakovu neodporucam, aj ked tam uz nie je. Mojmu synovi "diagnostikovala" svalovy hypertonus, vraj nebude nacas sediet ani chodit a mame cvicit Vojtovu metodu a ist do nej. sukromneho centra.. My sme miesto toho sli na Kramare na neurologiu kde nam povedali,ze syn nijaky hypertonus nema a kto to povedal, mal by vratit diplom. ]-(
no moja kamoska chodila ku kubovcakovej a kazde druhe slovo na nu pindala ... lebo ako vravi cat nevedela nic diagnostikovat... po kazde ju poslala na kramare... no a ku ktorej neurologicke na kramare chodis cat??? ja chodim ku hricakovej s malym lebo je predcasniacik ... a tiez mame svalovy hypertonus a cvicime vojtovku 🙂
erika, tiez sme boli u Hricakovej ale iba raz sme boli, lebo /aj po konzultacii s takym starym docentom,meno uz neviem/ skonstatovali,ze syn nema nijaky problem tohto razu, sediet aj chodit zacal tak ako vsetci jeho rovesnici, ja neviem, co si to vtedy ta Kubovcakova vymyslela.. :-x
Mali sme chodit k Petrikovej ako mi radili kamosky od zaciatku.. Ale tak teraz je uz vsetko ok, mne sa tá mladá Haštová pozdáva,je ochotná zodpovedať každú otázku a má svatú trpezlivosť s mojím synom,kt. má ťažké obdobie vzdoru teraz,cize je to tam vždy boj.
Mali sme chodit k Petrikovej ako mi radili kamosky od zaciatku.. Ale tak teraz je uz vsetko ok, mne sa tá mladá Haštová pozdáva,je ochotná zodpovedať každú otázku a má svatú trpezlivosť s mojím synom,kt. má ťažké obdobie vzdoru teraz,cize je to tam vždy boj.
Ano, namiesto Kubovcakovej. Chodim k nej 4 mesiace, odkedy Kubovcakova odisla. Ona odisla sposobom,ze nic neoznamila,pritom ked sa mi narodila Simonka, este bola Kubovcakova u nas doma na tej povinnej prehliadke, no a uz v 1. poradni ma privitala Hastova,ze odteraz bude ona nasa pediatricka ak tam zostaneme. Uz ked bola K. u nas, musela vediet ze konci, no nepovedala pol slova. Cudne sposoby😞
My sme tiez boli prekvapeni, ked sme namiesto Mudr. Kubovcakovej uvideli inu lekarku a ani nam neoznamila, ze konci, hoci sme tam prave v tom obdobi casto chodili. Nasej malej brala Kubovcakova ako 2-tyzdnovej krv a zvladla to perfektne, nedavno sme boli u Mudr. Hastovej tiez na krv, no a dost masaker az na treti krat a prasknute zilky. No a zase Kubovcakova nam vobec neodporucila ockovanie na pneumokoky a Hastova povedala, ze urcite ano. Tak co lekar, to iny nazor, uvidime, co dalej, inak Mudr. Hastova ma velmi prijemne sposoby a spravanie.
ahojte babule! Otvaram opat tuto temu, lebo potrebujem poradit a doterajsie prispevky su uz dost stare 🙂
Zaciatkom juna by som mala porodit a rada by som si uz teraz zabezpecila pediatra. Najlepsie na Tbiliskej. Viete mi aktualne povedat, kto tam ordinuje, resp. ci je tam viac pediatrov - plus nejake tie nazory a ako taky vyber presne prebieha. Pripadne aj to, ci niektory z lekarov pride aj domov na prvu navstevu novorodenca... Dakujem vam velmi pekne.
Zaciatkom juna by som mala porodit a rada by som si uz teraz zabezpecila pediatra. Najlepsie na Tbiliskej. Viete mi aktualne povedat, kto tam ordinuje, resp. ci je tam viac pediatrov - plus nejake tie nazory a ako taky vyber presne prebieha. Pripadne aj to, ci niektory z lekarov pride aj domov na prvu navstevu novorodenca... Dakujem vam velmi pekne.
@janicka ahoj janka, tiez zacinam riesit pediatra.. http://www.raca.sk/index.php?s=phonebook_imp na tejto stranke vo wordovskych suboroch su adresy aj kontakty na pediatrov resp. vsetkych lekarov v raci.. len asi musies vediet podla tvojej ulice pod koho patris. ja pod krasnany, ale radsej by som isla k pediatrovi na tbiliska. avsak rada by som si precitala nejake aktualne odprucania na tych-ktorych lekarov 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli