Prírodná alternatívna liečba rakoviny

123iveta456
29. apr 2016

Moj manžel mal rakovinu pankreasa a dosť agresívnu formu. Lekári mu nevedeli pomocť a strácali sme aj poslednú nádej. Až kým nám jeden známy poradil na koho sa máme obrátit. Ten úžasný človek nám pomohol a manžel sa vyliečil. Liečba trvala 6 mesiacov. Už hned po dvoch mesiacov manžel bol na CT a div sa, nádor sa začal zmenšovať a žiadne ďalšie metastázy sa už neobjavovali. Onkomarkety začali rapídne klesať a manžel dnes je plne zdravý. Takže žiadne hlúpe chemoterapie mu nepomohli ale prírodná liečba !

alfonzia10
29. apr 2016

Admin, prosim ta, zablokuj tuto temu pre sirenie neoverenych informacii, ktore su potencionalne nebezpecne. Dakujem

janickadr
29. apr 2016

@123iveta456 Rakovina pankresu je bez radikalnej operacie nevyliecitelna. A takmer vzdy sa na nu pride vtedy, ked je uz neskoro, ked sa vyliecit (a to operaciou a naslednou zaistovacou chemoterapiou) neda!!! Keby to tak nebolo, nezomreli by na nu Swayze,ci Pavarotti. Je smutne, ze si niekto cerstvo zalozil nick, aby tu sledoval reakcie ludi, ktori maju v svojom okoli toto jedno z najzhubnejsich a nevyliecitelnych ochoreni a zabaval sa na tom. Je to fakt hanba.

mimka11111
29. apr 2016

@123iveta456 keby existovala na rakovinu prírodná liečba, nebolo by tolko ludí na rakovinu chorých....založila si si nový nick, prečo čakáš, že ti tu niekto uverí?....a keď už je ten dotyčný taký "úžasný", prečo nenapíšeš kto to je, a akou metodou liečil "tvojho manžela"? ..... ty nemáš ani len predstavu o tom, čo rakovina je....takýchto fanatikov, ako si ty by mali rovno zavrieť, pretože nabádajú vážne chorých ludí na metódy, ktoré im rakovinu vôbec nevyliečia, práve naopak....ludia, chorí na rakovinu hladajú východisko a tí "poslabší" naletia podvodníkom, ktorí o sebe tvrdia, že liečia bez chémie a len "pekným slovom".....

terezka1947
29. apr 2016

@123iveta456 velmi skarede obohacovanie sa na cudzom nestasti....

janinah
29. apr 2016

NEVERÍM ti ani slovo a dúfam,že na tvoju "liečbu" nik nenaletí 😠

eeffka
29. apr 2016

najsmutnejsie baby je ze osobne poznam jedneho pana co sa tiez nebude liecit chemo ( pred rokom) a dnes je na tom tak ze mu davaju mesiac max.... mohol tu byt minimalne este 2-3 s dobrou prognozou aj 10-15...
tiez sa "samoliecil" alternativne

terezka1947
29. apr 2016

@eeffka bohuzial,aj ja jednu pani ☹

bestester
29. apr 2016

keby bolo take jednoduche, tak myslis ze by aj nadalej zomierali ludia na rakovinu? je to nonsens. Nieco taketo sa moze stat maximalne vo filmoch. Pri takomto zdravotnom probleme ako je rakovina pankreasu je potrebne razne zakrocit operaciou a nie nejakymi prirodnymi kvapkami a neviem akymi vecami..

omega50
28. jún 2016

Ivetka. Poprosím ťa o kontakt na toho pána doktora. Ďakujem.

123iveta456
autor
28. jún 2016
faraday
22. okt 2017

@123iveta456 Pripájam sa k Ivete. Aj mne pomohol. Úžasný človek ktorého si velmi vážim.

stanka712
31. okt 2017

@123iveta456 dobrý deň prajem, mohli by ste mi poskytnuť na seba tel.kontak?
p. Kvasticha som už kontaktovala a však rada by som sa skontakovala aj s vami moj email stanka712@gmail.com dakujem

stanka712
31. okt 2017

@faraday dobrý deň prajem chcem sa spýtať či by ste mi vedeli dať na seba kontakt rada by som sa informovala ako VáM p. Kvastich pomohol dakujem už som s ním v kontakte avšak potrebujem nejaké recenzie od realnych ludí počuť, nakoľko bude pre nás náročné zabezpečiť financie , prosím Vás ozvite sa mi - pošlite t.č. na moj email stanka712@gmail dakujem

janickadr
31. okt 2017

@stanka712 Davaj pozor, aj recenzie sa daju velmi lahko vymysliet. Lebo sarlatani na ludskom nestasti zarabaju, a ked pisem, ze zarabaju, tak tym myslim, ze fakt zarabaju... (a bohuzial takmer nikdy nepomozu, dokonca skor casto uskodia)

stanka712
31. okt 2017

@janickadr dakujem za upozornenie ved práve preto sa snažim dostať k realnemu človeku ale teda asi sa takáto vec nestane

fidorka7
2. nov 2017

@stanka712 podľa toho, že píšeš o probléme zohnať financie, predpokladám, že ich za liečbu danému pánovi bude treba veľa... Asi nebude z tých, ktorí pomôžu nezištne, resp za symbolickú sumu, že?
No a tým pádom neverím, ide len o BIZNIS, žiadnu potrebu pomôcť človeku, ktorý pomoc potrebuje... Bohužiaľ, aj môj 32 ročný sused naletel - mal rakovinu semenníkov, ktorá je dobre a úspešne liečiteľná, s dobrou prognózou, len ju treba LIEČIŤ - on sa rozhodol počúvať šarlatánov, 40 dní len na surových šťavách, potom kompletná zmena jedálnička a život.štýlu. O dva roky, keď už mal metastázy všade a nemohol dýchať, zháňal prachy na úplatky pre doktorov, len aby mu preboha dali tú chemo... Neskoro, do dvoch týždňov zomrel mladý človek, ktorého smrť bola ZBYTOČNÁ.

123iveta456
autor
3. nov 2017

@fidorka7
pekný deň Fidorka. Čiastočne s Tebou súhlasím, pretože nejakému šarlatánovi ktorý "lieči" magickou rukou atd. atd by som sa tiež nezverila do rúk. Zrejme preto tak dopadol aj ten mladý človek.
Lenže v prípade pána Kvasticha neide niečo takéto, pretože jeho metóda liečby s týmto nemá nič spoločné. Metóda jeho liečby spočíva na vedeckých základoch a jedná sa o bunkovú liečbu. Hneď na začiatku liečby dokonca nám povedal, že jeho liečba je podmienená spoluprácou s manželovým ošetrujúcim lekárom. Absolútne vylúčil aby sa manžel vzdal bežných lekárov. Dokonca mnoho vecí konzultoval s onkológom. Preto v tomto prípade skutočne neide o nejakého šarlatána. Pán Kvastich je aj členom akejsi americkej asociácie pre liečbu rakoviny. To, že nás to stálo nemálo peňazí je pravda. Avšak peniaze nikdy nenahradia ludský život. Ako som už predtým opísala, tak nikto nemusí tomu veriť, nikto sa nemusí liečiť alternatívnou formou. Je to každého osobná vec. My tieˇž celých 6 mesiacov liečby sme boli na ihlách...ako to dopadne. Bude to dobré? Až dokým neprišli výsledky. Nám to pomohlo a toť je všetko.

fidorka7
31. dec 2017

@123iveta456 tak potom ho v skutočnosti mohla vyliečiť tá klasická liečba, ktorú súbežne absolvoval Takže preboha NEZAVÁDZAJ a NEPÍŠ nezmysly o chemoterapii, ktorá ak je pravda že si mala chorého manžela, mu zrejme zachránila život.

novana
31. dec 2017
fidorka7
31. dec 2017

@novana ok ved ja už som na ňu reagovala i v inej diskusii a viem že je klamárka

novana
31. dec 2017

@fidorka7, vzhľadom na jej aktivity je klamárka slabý výraz

lucia_9
31. dec 2017

Vyjadrim sa len k zastancom chemoterapie.Zeby ti ludia mohli zit dlhsie..tak je to prave naopak ziju kratsie .Chemoterapia cloveka totalne znici.Je len nahoda , ze to niekomu akoze pomoze.Preco ludia nepoznaju liek (vraj) na rakovinu? Lebo z coho by zili farmaceuticke firmy a zdravotnictvo ak by zili len ludia bez chorob.Trosku sa treba zamysliet a nenechat si plnit mozog hlupostami , ze im ide o to aby vam pomohli. Rakovinu ma kazdy a prejavit sa moze a nemusi.Ale neodcudzovala by som prirodnu liecbu ( bez samanov atd) ale naozajstnu prirodnu liecbu.Neobhajujem tu nikoho.Len mi je naozaj smiesne ako poniektori skocite na zradlo systemu.Kto by vam chcel pomahat ked ich vase nestastie zivi? Len sa nad tym zamyslite.

novana
31. dec 2017

@lucia_9, je známe, že je chemoterapia svinstvo, ale poznám osobne ľudí, ktorí sa pomocou nej z rakoviny vystrábili a už roky žijú. Človeka, ktorý sa vyliečil len s pomocou alternatívnej liečby nepoznám.

lucia_9
31. dec 2017

@novana alternativna liecba je hocico.Zmena zivotneho stylu...Ja ano.Vsetko nie je len v ludskych rukach.Ja osobne si myslim , ze vsetko sa pre nieco deje.Neodcudzujem nic ani chemoterapiu.Ale nepaci sa mi ked sa da pomoct a vsetko sa robi preto aby sa na tom len zarabalo.Samozrejme rakovina je vec nevyspitatelna a clovek sa v takejto situacii chopi hoc coho.Len si myslim , ze uz sa davno vie ako sa da pomoct ludom.

fidorka7
1. jan 2018

@lucia_9 vieš čo, vysvetli mi, prečo aj na tých alternatívnych terapiách ľudia zarábajú. Pozri si, koľko reálne stoja rôzne tie zaručené kúry a koľko sa pacienti chtiví liečby, musia zadĺžiť. Nehovorím teraz o radách zadarmo, ale o tých akože zaručených alternatívnych kúrach ktoré jediné vyliečia... Tak to mi je naozaj smiešne. Za chemoterapiu sa zatiaľ neplatí. Tak na ktorej liečbe vlastne pacient prerába a kto z nej profituje? Moju mamu chemoterapia vyliečila a môjho mladého 32 ročného suseda hladovka a alternatíva zabila. A jeho rodinu zadĺžila. Tak kto teda zarába?

lucia_9
1. jan 2018

@fidorka7 Nikde som nespomenula grupu debilov ktorych treba navstevovat a platit zato.A hladovka? To co je za chujovinu.A lieky? Lieky su co zadarmo? Pobyt v nemocnici je odkedy zadarmo.Alternativna liecba moze byt aj konzumacia jedal ktore rakovinu likviduju nie drzanie hladovky.Nie kazda rakovina je rovnaka.Moju mamu vyliecila pevna vola a zmena stravy a babku to zabilo v nemocnici.Netvrdim , ze niekomu nieco nepomohlo nie som zastanca nicoho.Ale urcite sa nebudem zastavat chemie vdaka ktorej maju ludia z celeho sveta alergie atd.Chemoterapia viacej zlikvidovala nez pomohla.

fidorka7
1. jan 2018

@lucia_9 hm, asi si pracovala v rámci nejakého výskumného tímu s relevantnými merateľnými ukazovateľmi, ked si to dovolíš povedať takto, že?
Som bola v poslednom pol roku dva krát operovaná a si predstav že v nemocnici som neplatila ani cent.

janka279
1. jan 2018

@lucia_9 Boze uz zase sa mi otvara nozik vo vrecku, ked toto citam. Opat raz clovek, ktory nema dostatocne vedomosti z cytologie, fyziologie, patofyziologie bunky atd. Rakovina nie je chripka. Jednoduchy liek na nu neexistuje. Prosim vas nastudujte si nieco o problematike, nez tu zacnete tvrdit tieto polopravdy, dovolim si tvrdit az nepravdy. Je tu milion diskusii o ucinnosti konvencnej terapie, aj alternativnej terapie.
Preco si myslite, ze farma firmy by nemali na com zarabat, keby sa nasiel liek? Verte tomu, ze urcite ano. Pretoze ludi s onko ochoreniami je coraz viac "vdaka" znecisteniu vody, pody, ovzdusia, nasmu nezdravemu zivotnemu stylu, zvysenemu stresu, ktory dnesna doba zo sebou prinasa.

lucia_9
1. jan 2018

@janka279 A zato vsetko of course moze priroda , tato zemegula ... len nie ludia a ich debilne pokusne chobotiny.Ano kazdy clovek na tejto stranke je extremne vzdelany hlavne z diskusii na tomto fore.Polovica zvastov co tu ludia pisu je az na smiech. Tym nenarazam na vasu osobu.

To co ste napisali uz davno viem.Aj to , ze rakovina nie je chripka.Ale ja som sa tiez koniec koncov nezastala ani jednej liecby na 100 % len tvrdim ,ze nie vsetci sme rovnaky a prirodna cesta by mala byt ako prva zvolena za liecbu az tak pristupovat k radikalnej liecbe.

Je to len moj osobny nazor.

Nemozeme sa cudovat kolko chorob existuje.Ved uz len co sa v jedle nachadza je hnus.A nevidim dovod preco by sa tieto biologicke bomby mali odstranit kedze sa tu jedna aj o politicky zamer.

Aj to si treba nastudovat ... nie dnesna doba ale ludia uz nevedia co so sebou.
Polovica chorob by neexistovala keby ludia zili tak ako maju.
Tak ako ste spomenuli ..stres atd...
Toto su veci ktore sa zmenit daju zo dna na den.
Ale naco ked to niekomu vyhovuje...
To uz je debata na inu temu.

novana
1. jan 2018

Zakladateľ/ka tejto diskusie si dal/a včera vymazať účet, po tom, čo som zverejnila dôkazy o podvodoch tohoto nicku. Administátor MK diskusiu o podvodoch odstránil. ale predpokladám, že tento môj príspevok číta a dôvod odstránenia mi vysvetlí. Zakrývanie kriminálnych činov, ktorých sa naši spoluobčania aj na MK dopúšťajú, nepridáva na dôveryhodnosti tohoto portálu.