Prosím o recenzie na Gyneka Jankovský

myska1102
3. mar 2019

Zdravím vás dievčatá. Čítala som staršie recenzie na gyneku a Jankovskeho. Chcem sa spýtať ako ste s ním spokojne? Je naozaj nesustredeny a robí chyby? Chodím k inej doktorke, no chcela by som prestúpiť. No nechcem ísť z kaluze do blata.

monika_nm
4. mar 2019

@myska1102 ahojky,
ja ho odporucam,chodim k nemu uz dlhe roky,urobil mi sj kopu vysetreni aj vsetko co bolo treba ked sme sa snazili o druhe,len teda my xme uz potom potrebovali na inu liecbu centrum,ale aj ked pridem ,ze potrebujem nieco,alebo aj len na preventivku,vsetko sa ma popyta aj sa venuje,ja som nikdy nemala pocit,ze je nesustredeny alebo nieco.Ja som uz niekolkokrat prave vravela muzovi,ze ako moze niekto este vecer o pol siestej byt stale po celom dni v pohode,ze to.ha uz by som asi riadne nervozna bola,on je kludas,teda aspon ja som ho vzdy v pohode zastihla.Ale viem,ze mu tam pomaha aj doktorka niaka,lebo on dost operuje dole,ma svoju operacku.Ale ja si radsej vzdy ak sa da pockam na neho lebo predsa len po tych dlhych rokoch je to najlepsie a poznam viacere co su s nim spokojne,takze ja ho odporucam

janulka257
4. mar 2019

v Gyneke robila aj Dr. Žáčiková, tú si žienky veľmi chválili. Ona má teraz svoju vlastnú ambulanciu už

myska1102
autor
4. mar 2019

@monika_nm aha, ďakujem za info. Počula som, že je veľký odborník, no keďže ma veľa pacientiek, tak začal pacientov rýchlo, rýchlo vybavovať. Tiež že je nesustredeny. Neviem, čo je na tom pravdy. Preto ma zaujímal názor ľudí, ktorí k nemu chodia.

mima172
4. mar 2019

@myska1102 Ahoj. Pridám i ja svoju skúsenosť. Môj gynekológ je síce Dr. Kočkovský, no bola som tehotná a žiaľ o bábo sme prišli (MA v 11tt) a môj gynekológ mi dal na výber, či pôjdem na kyretáž k Dr. Jankovskému alebo do nemocnice. Vybrala som si Dr. Jankovského a ani troška neľutujem. Bolo to najťažšie obdobie v mojom živote, no s lekárom, prístupom, personálom som bola veľmi spokojná. Jediný anesteziológ mi prišiel ako z inej planéty ale s tým do styku neprídeš, pokiaľ nepôjdeš na nejaký zákrok.
Čiže za mňa veľmi fajn lekár, prístup. prostredie a hlavne má všetko vybavenie. Nebude Vás posielať kade-tade po vyšetreniach, všetko si zabezpečí sám 🙂