icon

Skúsenosti s klinikami na zubné implantáty v Bratislave

17. okt 2025

Ahojte, som konečne po ukončení liečby strojčeka a chcem si dať spraviť korunku a implantát. Mam prehľad o pár klinikách, ktoré to robia, ale vedeli by ste mi napísať osobnú skusenost, kde ste boli spokojne s prístupom a profesionalitou? Ideálne v Bratislave pripadne bližšom okoli..ďakujem

penelope11
17. okt 2025

V Bratislave som byvala a ja osobne som teda mala velky problem najst niekoho, s kym by som bola realne spokojna 🙈

hapkova
17. okt 2025

my sme si s muzom vybrali kliniku smart dental aj ked tam dochadzame z trencina. pan doktor je spickovy odbornik na zubnu implantologiu, preto sme sa rozhodli pre nich.

guudy
17. okt 2025

Dently, MUDr Babcan, ma bohate skusenosti s implantatmi, zaskoluje aj dalsich zubarov.

autor
17. okt 2025
@guudy

Dently, MUDr Babcan, ma bohate skusenosti s implantatmi, zaskoluje aj dalsich zubarov.

@guudy áno tá klinika je vo výbere..plus som pozerala dental centrum nivy..bola som tam 2x ale na bežných úkonoch, tak neviem ako implantáty

guudy
17. okt 2025
@anonym_autor

@guudy áno tá klinika je vo výbere..plus som pozerala dental centrum nivy..bola som tam 2x ale na bežných úkonoch, tak neviem ako implantáty

@anonym_autor ja do Dently chodim 10 rokov, robili mi uz vsetko, vratane implantatov. Odporucam velmi.

anonym_5acfe2
17. okt 2025

@anonym_autor Ja som bola na Ukrajine. Ceny neporovnatelne, pristup neporovnatelny, kvalita tiez

autor
17. okt 2025
@guudy

@anonym_autor ja do Dently chodim 10 rokov, robili mi uz vsetko, vratane implantatov. Odporucam velmi.

@guudy ďakujem

eva19911991
21. okt 2025
@hapkova

my sme si s muzom vybrali kliniku smart dental aj ked tam dochadzame z trencina. pan doktor je spickovy odbornik na zubnu implantologiu, preto sme sa rozhodli pre nich.

@hapkova ktoreho lekara z tej kliniky prosim odporucate?

malcica
4. nov 2025
@hapkova

@hapkova dobry den. Postupujete imlantaciu? Ja som aktualne po extrakcii 7 ale chyba mi vedla neho aj 6 a to uz je naozaj dost zle, necítim sa vôbec dobre. Viete mi povedat ake je hojenie?