Vaše skúsenosti s MUDr. Bielikovou v Trenčíne

andreanova
9. máj 2015

Ahojte všetci,

chcem sa Vás spýtať na Vaše skúsenosti s Mudr Bielikovou, detskou gastroenterologičkou v TN. Chcela by som poznať Vaše názory na jej ODBORNOSŤ, tiež skúsenosti s jej VYBERANIM POPLATKOV.

chodím k nej s oboma deckami, s jedným asi 3 roky, s druhým pol roka a pro každom vyšetrení mi účtuje predtým 7,50, teraz už vyše 8 eur. za dve deti 17 eur...nie som z TN, a čosi stojí aj dopraviť sa do TN. Keď som sa pýtala, za čo je poplatok, povedala mi za sono, keď som namietala, že to má v plnej výške hradené poisťovňou, nakoľko mi to na poisťovni potvrdili, a ukazuje sa to aj na elektronickej poisťovni, tak sestrička zmenila že je to za konzultácie pri sone. Keď som sa spýtala. za aké, keď mi len mudr povedala, že je to ok, teda, žiadna konzultácia, tak sestrička trvala na tom, že musím zaplatiť, alebo, nech riešim s doktorkou, no, keďže bola veľmi neprijemna, a malý má problémy, tak som radšej zaplatila....

ďalšia skúsenosť = malý užíva gastrotus na reflux, ktorý v lekárni v tn stál 10, 5o eur = vydrží 10 -14 dní, a probiofix 10,50, vzdrží tiež do dvoch týždňov....gastrotus má malý brať kým trvá reflux (vraj obyčajne do 9 mes, berie od narodenia, a probiofix kým sú koliky - teda, asi 3 mes), vyrájte si finančné náklady....u nás v lekárni mi povedali, že gastrotus je kvalifikovaný ako pomôcka, nie ako liek, vraj, ak mi napíše Mudr, že je to nevyhnutné užívať, tak mi to poisťov§a preplatí....keď som žiadala toto potvrdenie, tak mudr bola veľmi neprijemná, povedala že ho nedá, a dokonca zmenila prehlásenie, ked povedala, že šak niekomu stačí užiť iba jedno balenie!!!!

Po tejto skúsenosti morálny kredit danej doktorky išiel rapídne dole, avšak, je jediná gastro v celom TN kraji (nie iba okres) a asi si je toho moc vedomá, že ľudia nemajú kde ísť ..

za vaše skúsenosti Vám (dakujem)

danielita18
9. máj 2015

ved je aj Mudr. Lalinská v nemocnici,ale tiež niekto povie že je v pohode a niekto zase nie je spokojní a že veľmi slabá komunikácia,dnes je to s tými doktormi ťažko,hlavne stakými čo ich je málo,zubarov je všade na každom rohu,ale takýchto odborníkov je málo ako aj neurologovia