Zubár pre štvorročného chlapca s panickým strachom - Malacky

2712sasenka
8. okt 2014

Zienky,poprosim Vas neviete mi poradit nejakeho mileho,privetiveho zubara-zubarku pre mojho 4 rocneho,ktory ma paniku len ked idem k obvodnej vypisat sirup.U zubara sme este neboli kvoli jeho fobii,ale uz ma 4 roky a musim ist,nechcem nieco zanedbat...okolie Malacky,Bratislava...vsetkym pekne dakujem za radu

mawka
8. okt 2014

keby sa ti chcelo ist dalej na zahorie, tak v holici je MUDr. Zuzka Petrikova, detska zubarka a je fantasticka aj so sestrickou. moj maly mal panicky strach dovtedy a od zakroku u nej tam bol uz dalsich dva krat a tesi sa tam zase. mala ani nepipla. doktorka ma uzasny pristup k deckam, vie ich spracovat, ja som nechapala. lebo fakt ze syn doslova hystericke zachvaty pri slove zubarka. ale tuto odporucam velmi, velmi. a objednava sa tam, takze v pohode.

tslobik
8. okt 2014

@mawka Ahoj, prosím ťa a kde sa nachádza v HO tá zubárka? Je drahá? Ja chodím k Amirymu ale to sú riadne pálky.

2712sasenka
autor
8. okt 2014

@mawka Dakujem pekne si zlata,ale to je pre nas uz dost daleko,my sme zo Stupavy,ale dakujem

mawka
8. okt 2014

@tslobik v holici jak je urad prace, oproti stredisko a krizom je vynovena budova, je tam aj baltip, dr. Krskova. alebo ked poznas banik hotel byvaly, tak oproti. alebo od kostola hore a hned za hotelom banik doprava a si tam, prva budova. kedysi tam sidlil veterinar, sklenari... urcite vies. a tato dr. petrikova je krskovej zubarky dcera. velmi su zlate obe. amir je strasne drahy. mala ked bola prvy krat, tak som platila "az" 5 eur za zalozenie karty+prehliadka preventivna+poradenstvo okolo zubkov. a maly ked bol so zahnisanym vackom, vlastne cele dasno mal podhnisane, tak aj ked k nej nepatril este, vypytala si len 2 eura /trhanie zubu, osetrenie, atd./. Skoda, ze neberie dospelakov, ale ak sa u krskovej uvolni miesto, ta berie. ja som sa k nej konecne dostala a ta ma tiez velmi priaznive ceny osetrenia. moj brat zalozenie karty, vstupna prehliadka, trhanie zuba, lokalna anesteza 36 e dokopy mimo poistovne, takze su to vynikajuce ceny!

evka4
8. okt 2014

@2712sasenka v Stupave je detska zubarka Alica Stefanikova. Ambulanciu ma v priestoroch ZS. Je velmi mila.

2712sasenka
autor
8. okt 2014

@evka4 Dakujem velmi pekne 🙂