Zubná doktorka Poništová Pavla

kucminka
26. jan 2012

Pozná niekto doktorku Pavlu Poništovú a jej ambulanciu?Chcela by som sa informovať,ako to tam chodí,dnes dcére zubárka odporučila strojček na zuby a túto pani zubárku,je to v Prievidzi.Tak by ma zaujímalo,aké sú tam ceny a ako ste s ňou spokojný.

kvojtanikova
27. jan 2012

@kucminka ja som tam chodila asi pred 8rokmi, ceny teraz neviem ale pristup bol fajn, bola mila a profesionalna.

kucminka
autor
27. jan 2012

@kvojtanikova my to mám aj dosť ďaleko,cca 80km,lebo že tuna v Tn nerobia strojček ktorý by si dávala dolu na noc,len fixný.Hm,tak neviem,čo mám spraviť,chodiť tam každý mesiac,je to od ruky,ale tiež mi ju zubárka chválila.

kvojtanikova
27. jan 2012

@kucminka nechapem - strojcek ktory by si davala dolu na noc? myslis ten co sa NOSI v noci? a cez den ho nema? ci nejaky specialny ktory cez den ma a na noc ide dole? o takom som este nepocula. To je inak skoda ze tito ortodonti nie su v kazdom meste, ved teraz pomaly kazde decko musi nosit strojcek a to maju rodicia cestovat zakazdym taku trasu? skoda, no. drzim palce nech to dobre dopadne a rozhodnete sa spravne.

kucminka
autor
27. jan 2012

@kvojtanikova no strojček proste snímateľný,nie fixný,lebo tuna v Tn že robia iba fixný a tu naokolo.len táto pani zubárka že robí aj snímateľný,tak preto nás tam poslala.Ešte to musíme zvážiť,cestovať takú diaľku.