Ahojte, stalo sa niekomu, že mu chýbala súčiastka z nového Lega? Krabica bola nepoškodená, sáčky tiež. Dá sa to poskladať, ale nebude to fungovať ako by malo. Ide o Lego Technic.
@cimage stalo. Nakoniec sme ho vždy našli. Vždy.
Takže hľadajte poriadne, kocku po kocke 😀
apis na lego stranku das kod z krabice a poslu ti zadarmo co chyba
Vždy sa našiel. Vždy. Hľadajte. Je to priam nemožné.
Skúste, či ste ju omylom nepoužili už.
Nám sa stalo že chýbala ,a ona bola len niekde inde pripnutá
pocula som o tom, osobne sa mi to nestalo. treba kontaktovat lego, doposlu, co chyba. ale najskor by som vsade hladala, hlavne ak je to vacsia suciastka, tak by tam mala byt, lebo oni tie sacky a krabice vazia, cize by im to nesedelo.
Môj syn mi vravel, že sa mu to už stalo.. on proste hľadal potom vo svojej zbierke Lega a vždy našiel náhradu, hoc aj inej farby.. podľa mňa pre tento prípad vždy ostávajú nejaké dieliky, v každom legu mám nejaké ostanú..
Stačí na oficiálnej stránke lego.cz vyplniť formulár - tam uvedieš číslo Lega, číslo chýbajúcej kocky podľa návodu k legu a dôvod - chýbala v balení. Oni ti pošlú dielik.
Synovi sa podarilo pretlačiť prilbu z brnenia Minecraft postavičky. Tak som požiadala o nový kus a poslali ho zadarmo.
Áno, stalo sa nám to, ale použili sme rovnaký dielik z lega, čo máme doma...🤷♀️
Dakujem za odpovede, chybala urcite v baleni, lebo isiel podla sackov, skladal to na stole, roztriedil si ich a ten jeden tam hned nebol. Ja som si myslela ci nebude v dalsom sacku, ale nebol ani v nasledujucich. Zatial to nahradil zo starsieho lega.
Ako písali vyššie, doposlali zdarma. Chýbali nám celé kolesá, žiadna drobná vec. Ale asi zo sto škatúľ iba v jednej jedinej.
Nie. A to sme zložili 250 či 300 krabičiek.
Nám chýbalo minulý rok jeden celý sáčok, poslali zdarma. A dnes nám zas chýba súčiastka z autodráhy hotwheels a to už neviem fakt kde zháňať.
lego uplne v pohode moze chybat, ich QA sa moze pomylit, kontrola nikde nie je 100perc
napis na oficialnu stranku lega mail, ze co Vam chyba, spolu s adresou, v januari to mas doma
Vždy sme ju našli padnutú alebo pripnutú inde
@cimage napíšte na lego podporu, nám teraz tiež prvýkrát chýbalo. Nedali nám nálepky. https://www.lego.com/en-us/service/replacement-...
Originál lego vieš objednať aj jeden konkrétny dielik.Staci googlit