Karnevalovú maska pre deti

8. jan 2025

Mamičky prosím o nejaký nápad na karnevalovú masku pre syna do škôlky
Má 3 roky preto nechcem na neho dávať hneď niečo krabicové ,balonove,mohutne kúpené masky …
Ale niečo úplne jednoduché v čom by vedel aj cely deň byt v triede a neprekážalo by mu to v hraní ….
Stačia mi nápady
Pýtam sa dopredu aby som si to vedela pozháňať ,vyrobiť 😉

lelelienka
8. jan 2025

Obleč ho celého do jednofarebného a na hlavu mu vyrob špic farbičky z papiera (kornutik s gumičkou ako tie párty čiapky, len ho namaľuj) a bude farbička, úplne jednoduché 🙂

katica06
8. jan 2025

Jemu by sa čo páčilo? Také jednoduchšie sú karta, mimon, Mickey mouse, Alvin, väzeň, lupič, volské oko, drevorubač, vedec, lekár, potapač či astronaut.

lindous
8. jan 2025

Nejaké zvieratko, napr. myška, kocúr, tiger… alebo potom mi okrem spomenutých napadá ešte šašo, pirát, indián, policajt,… to sú také klasiky, ktoré sa dajú pomerne jednoducho vykúzliť aj z obyčajného oblečenia 😊

slavkadi
8. jan 2025

Ja by som sa dieťaťa spýtala čím chce byť a tomu prispôsobila. Môj bol pirát, Mickey mouse, ninja, ale vždy sme spolu masku vyrábali, objednala som len z bazaru k tomu sucasti a dali sme to dokopy.

annnna18
8. jan 2025

Ahoj, ja som riesila toto iste minuky rok a nakoniec sme vymysleli z obycajneho tricka bieleho takehoto dusika. Dala som mu pod to cierne leginky a cierne tricko

pralinka25
8. jan 2025

moji boli doktor, hasic, macka, zajko, paleontolog (mal rad dinosaurov) a potpac.vsetko doma vrobene

janinah
8. jan 2025

https://www.modrykonik.sk/group/7039/
Skupina o karnevalových maskách...predaj,kúpa,výmena,návody.

parvinka0001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
parvinka0001
9. jan 2025

Moji mali takéto

jaskolka
9. jan 2025

Môj bol raz policajt - čierne tepláky a modré tričko, kde bol na kreslený odznak, putá a opasok, čiapku som kúpila v Kiku a druhýkrát hasič - červené teplaky a tričko, kde som nalepila lepiace žlté pásky (akože reflexné znaky) a detská červený prilba, ktorú už mal predtým kúpenú v jednej hracej súprave.