Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
zmenme temu, lebo sa mi o krtoch bude aj snivat... :-S 😃
co mas nove? co civava? este uvazujes? =-)
co mas nove? co civava? este uvazujes? =-)
skra, to nikto asi nevie, lebo kazdy ich bud zabije alebo vyhana. 😞
Skus ho vystopovat a odchytit, budeme mat u teba potom take male vyskumne pracovisko, co ty na to? :-N 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Skus ho vystopovat a odchytit, budeme mat u teba potom take male vyskumne pracovisko, co ty na to? :-N 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
robim cely vikend... :-S
zatial som nic nenasla, asi zacnem pozerat inu oblast ako je skolstvo, tam sa drzia same dochodkyne... :-S
jedna pani hlada opatrovatelku pre troch chlapcov ale toho sa nejak bojim, maju vek 2 az 4 roky... :-| tak neviem, ci by to neboli este vacsie stresy... =-)
zatial som nic nenasla, asi zacnem pozerat inu oblast ako je skolstvo, tam sa drzia same dochodkyne... :-S
jedna pani hlada opatrovatelku pre troch chlapcov ale toho sa nejak bojim, maju vek 2 az 4 roky... :-| tak neviem, ci by to neboli este vacsie stresy... =-)
fuuu,to je dost aji,najdi si kludnejsiu robotu,jedno dieta by ti uplne stacilo 😉 .aj ja som nad takym niecim rozmyslala 🙂
ved prave... :-|
ked ono to skolstvo ma aspon taku vyhodu, ze mas prazdniny a viac volna aj v tyzdni, nas pes by sa zblaznil, keby mal byt stale sam doma, staci, ze manzela vidim len skoro rano a neskoro vecer... :-S tak neviem, co robit... 😞
ked ono to skolstvo ma aspon taku vyhodu, ze mas prazdniny a viac volna aj v tyzdni, nas pes by sa zblaznil, keby mal byt stale sam doma, staci, ze manzela vidim len skoro rano a neskoro vecer... :-S tak neviem, co robit... 😞
zvykol by si aji.musis si najst nieco,co by ti vyhovovalo,ale hladaj aj inde nez v skolstve,po prve viac zarobis a to si vzdy zide 😉
ja cakam, ze ma moj muz uzivy a zarobi tolko, ze ma nebude trapit, co zarobim tu almuznu v skolstve... 😃 😃 😃 zatial je to len utopia, ale ja som optimista... 😃 😃 😃
neviem co je s nou,pisali sme si necele dva tyzdne dozadu.este tusim robi tento mesiac a potom bude urcite stale na dratiku 🙂 .
ajus, neda mi neprispiet este do temy ako na krta 😃
moj tata mal vecny problem v zahrade skrtkom, ked mu niekto poradil, ze do cerstveho krtinca ma naliat trosku benzinu, jemu to vadi, on vylezie von a vtedy ho zabit...aj tak urobil, aj vyliezol, aj ho zabil....lenze....za tyzden sa zliezla cela krtia osada(asi mu dosli na pohreb 🙂 ) a dodnes si u nasich spokojne nazivaju, uz ani travu pomaly nie je vidno, len dortiky... :-| 😃
Asi jedinou zarucenou pomocou je natiahnut pod travnik huste pletivo, lenze to by ste museli zase vsetko rozkopat... :-N
moj tata mal vecny problem v zahrade skrtkom, ked mu niekto poradil, ze do cerstveho krtinca ma naliat trosku benzinu, jemu to vadi, on vylezie von a vtedy ho zabit...aj tak urobil, aj vyliezol, aj ho zabil....lenze....za tyzden sa zliezla cela krtia osada(asi mu dosli na pohreb 🙂 ) a dodnes si u nasich spokojne nazivaju, uz ani travu pomaly nie je vidno, len dortiky... :-| 😃
Asi jedinou zarucenou pomocou je natiahnut pod travnik huste pletivo, lenze to by ste museli zase vsetko rozkopat... :-N
ahojte 😉
Aji,to s tymi opravarmi dobre poznam,mam jedno cislo na opravara praciek,keby si potrebovala,daj mi vediet.
tak mate doma krtka? hahahaha ani sa necudujem,ty to nestastie normalne pritahujes :-N :-|
Aji,to s tymi opravarmi dobre poznam,mam jedno cislo na opravara praciek,keby si potrebovala,daj mi vediet.
tak mate doma krtka? hahahaha ani sa necudujem,ty to nestastie normalne pritahujes :-N :-|
lossik dakujem, uz mam najhorsie za sebou, zacala som sa venovat viacej sebe, som zafarbena ostrihana a konecne vyzeram ako clovek 😉
poobede si dam urobit nechty a budem viacej chodit von x-)
poobede si dam urobit nechty a budem viacej chodit von x-)
liušš,to presne poznam s tym upratovanim,ja vysavam v kuse a ked nie tak zametam a lozim po stvornozky z lopatkou,lebo na tych parketach sa potom hmiri prach a vselico ine.Ece dobre,ze Walter neplzne,on je neplznuci psik,takze aspon nieco :-p
jul, radsej sa na to nesustredujem a nech ma prijemne prekvapia, ako keby som sa mala utapat a aj tak by to dopadlo zle.
Vcera sme si to s Vilkom obaja odrevali jeden druhemu v naruci, tak snad uz bude len lepsie...
uz si bola v tej poradni, ci kedy to ides? =-)
Vcera sme si to s Vilkom obaja odrevali jeden druhemu v naruci, tak snad uz bude len lepsie...
uz si bola v tej poradni, ci kedy to ides? =-)
pipi,
ja som to vzdy tyzden predychavala ked to nevyslo,ale toto je samozrejme o nieco inom |-| ,ale stale verim,neviem.....ale ja mam z toho pondelka dobry pocit x-)
az v utorok idem do poradne,dobre,ze som si to vecer predtym pozrela v knizke :-N
ja som to vzdy tyzden predychavala ked to nevyslo,ale toto je samozrejme o nieco inom |-| ,ale stale verim,neviem.....ale ja mam z toho pondelka dobry pocit x-)
az v utorok idem do poradne,dobre,ze som si to vecer predtym pozrela v knizke :-N
no ved uvidime, ale to by fakt musel byt blesk z jasneho neba 😕
ale aj zazraky sa deju...
zatial sa na to fakt nesustredujem, cez vikend ideme prec, tak to ujde.
ale aj zazraky sa deju...
zatial sa na to fakt nesustredujem, cez vikend ideme prec, tak to ujde.
pipi,? vcera som si kupila oktobrovu mama a ja a tam pisali, ze ked sa taketo nieco nevydari, ale je aspon hcg vysie a potom klesne, tak na druhy krat je daleko lepsia sanca aby sa to podarilo. To ja mam tak, ze ani po ivf-ku ani po mrazacikoch som nemala ani maaaaalinko zvysene hcg, takze mna asi bude cakat aj tretie ivf-ko nie len druhe 😞 ]-( , alebo adpopka.....
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
ty tiez na dymovky, nie? 😃 😃 😃