Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

•
5. nov 2007ja iba operiem a asi nic nebudem robit,chcem si urobit vlasy a ist pozhanat veci,ktore potrebujem.
0
caute, ja len na skok, musim bezat do roboty... :-| do pol 3tej som striehla, ci nieco nezacujem, dnes sa nic neudialo... 😉 ale pozitivna sprava je, ze manzel zistil, ze to nemame poistene proti kradezi... |-| vsetko mozne v tej poistke je, ale toto nie, ma porazi, nove dvere... :-S
caute babule 😉
no ja som cela dolamana jak svina :-p
nedam si povedat a furt budem upratovat a co ja viem co este.Ale dnes dam len do pracky,umyjem riady a idem si uz konecne farbit vlasy 8-(
vcera som pokazila celu zehlicku jak som zurivo zehlila zavesy a dve velke kopy pradla :-N ,dnes mi isiel kupit novu 😃
no ja som cela dolamana jak svina :-p
nedam si povedat a furt budem upratovat a co ja viem co este.Ale dnes dam len do pracky,umyjem riady a idem si uz konecne farbit vlasy 8-(
vcera som pokazila celu zehlicku jak som zurivo zehlila zavesy a dve velke kopy pradla :-N ,dnes mi isiel kupit novu 😃
mixi,
vcera som aj pracku pokazila 😃
prala som detske veci a taka mala rukavica sa mi dostala z bubna do filtra a museli sme vypustat celu pracku,lebo sa to zaseklo a neodtekala voda,ale nastastie ten moj,to vsetko urobil sam,ja som si isla lahnut medzitym x-)
a pekne poumyval dlazku,lebo vsade plno vody bolo 😎
vcera som aj pracku pokazila 😃
prala som detske veci a taka mala rukavica sa mi dostala z bubna do filtra a museli sme vypustat celu pracku,lebo sa to zaseklo a neodtekala voda,ale nastastie ten moj,to vsetko urobil sam,ja som si isla lahnut medzitym x-)
a pekne poumyval dlazku,lebo vsade plno vody bolo 😎
nie ninka,ale ked stale je co upratovat :-N
aj pes dost narobi neplechy,stale len po nom hracky zbieram,alebo zametam,vysavam,nastastie neplzne,on je neplznuci psik,ale keby si videla ako jedava,po celom byte ]-( on si z misky nabere do papule plno granul,dojde do stredu obyvacky ,tam to vypluje chvilu na to pozera a zacne jest.neznasa jest sam,musi byt stale s nami a mat nas na ociach :-S
aj pes dost narobi neplechy,stale len po nom hracky zbieram,alebo zametam,vysavam,nastastie neplzne,on je neplznuci psik,ale keby si videla ako jedava,po celom byte ]-( on si z misky nabere do papule plno granul,dojde do stredu obyvacky ,tam to vypluje chvilu na to pozera a zacne jest.neznasa jest sam,musi byt stale s nami a mat nas na ociach :-S
Začni písať odpoveď...

Odošli