Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

•
17. nov 2007boooze ale ste toho zase bezomna popisali :-| :-N konecne sem dorazim, ale asi som tu sama...
my sme mali vcera romantika day, ale bez sexu, oslavovali sme kramy :-N :-N :-N tak ked sme sa vratili z nakupov vikendovych uz som nenakukala. Dnes som sama, ale chcela som to vyuzit a v klude si vsetko dokladne poupratovat...konecne to tu vyzera ako u ludi 😉
lumah ja uz nemusim stimulovat, papam len estrofem, na sliznicu, nech sa riadna vytvori a popritom ten prednison na imunitu 😉 14DC idem na sono, tak uvidim, co mi povedia.
pipka jáááááj vlastne áno, však ty už to máš nachystané na transfer, som zabudla. :-p No tak to je fajn, to nás rýchlo dobehneš a nebudeš s tým mať toľko roboty. Tentokrát to vyjde, uvidíš-na vianoce bude darček pod stromček. 😃
pipka ale veľmi sa bojím, aby sa mi nestalo to čo tebe-že prestanú rásť, viem ako si to prežívala ty a asi by som bola tiež veľmi smutná.
lumah supeeeer, tak silno drzim palceky 🙂 🙂 🙂
neboj, u teba to pojde hladko, ved ty uz babo mas tak co bojis? 😉
neboj, u teba to pojde hladko, ved ty uz babo mas tak co bojis? 😉
mixi, som sa zapozerala na prime chodi taka relacia...jak se stavi byt...milujem take kukat, kde prerabaju byty, cerpam inspiraciu pred nasou prerabkou x-)
pipka síce mám, ale s iným partnerom, preto nám to teraz nejak, asi tam straší tá imunita :-S
lumah moze ale aj nemusi to vobec byt tym, len sa toho neboj a ver ze vam sa to urcite podari 😉
bola som sa navecerat... ale uz som tu... akurat tu uz asi nikto nie je, ako tak kukam...
aji,ani my sme nic nejedli koli tomu😃
ale sme sa napraskali jak svina,ece teraz ledva fucim :-p
ale sme sa napraskali jak svina,ece teraz ledva fucim :-p
liušš,walťo ma 2.aprila narodky 😃
ja som kupila taku sadu Dolce-Gabanna parfumerii parfem a taky krem tam bol a Riso jej kupil taku flasu :-N a hodinky Folie-Folie a ja som jej ece dala zaramovanu fotku maleho z 3D 🙂
ja som kupila taku sadu Dolce-Gabanna parfumerii parfem a taky krem tam bol a Riso jej kupil taku flasu :-N a hodinky Folie-Folie a ja som jej ece dala zaramovanu fotku maleho z 3D 🙂
lia niekam sla... a ja som tu cely den nebola, ale nejak sa mi nechce citat dozadu... :-|
Tu začni písať odpoveď...

Odošli