Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

•
25. dec 2007cauteee,ja tuuuuuu 🙂 .mnaaaammmm,kaprik bol vybornyyyy,cely sme ho zjedli 😞 .ja to milujem a vzdy mi malo ostane :-S .na buduce kupime dva kapre.
tak to si len vyžaduje tvoju pozornosť aj naša mala potrebuje počuť že sa niečo okolo nej deje keď spí cez deň v obývačke kde je hluk tak spí aj 4 hodiny.
Pridala som vianočné foto ináč riško je zlatunký x-)
Pridala som vianočné foto ináč riško je zlatunký x-)
mixi,aj to je mozne 8-( musim ho furt pestovat na rukach aj teraz ho mam ]-( ,ked ho polozim do postielky,place jak keby som ho dala na zerave uhlie :-S
julis, tak je zvedavy co sa okolo neho deje... vychutnavaj si to, lebo velmi rychlo z babatka vyrastie a bude ti to luto... a ked budes unavena a nebudes vladat, hovor si, ze o chvilu bude mat 15nast a bude rad, ked ta neuvidi... :-N
ninka,mala som ho rozbaleneho,ale uz som ho zababusila,boze dufam ,ze mu teplota klesne 😢
jul u takých babätiek to nieje teplota do 37,5 sa vôbec nemusíš plašiť a v čom ho máš oblečeného a zabaleného
julis, aj doma mu davas ciapku 😕 ??? ja by som nedavala... sa mi zda, ze ej to zbytocne,a le mozno sa mylim... ved ani my nechodime doma v capici...
aj doma mu davam,ale obcas. nemal ju,ale ked som mu odmerala teplotu tak som mu ju hnednasadila
jul ma toho na sebe dosť veľa a nieje to dobre lebo sa ti prehrieva. Naša mala má len body a je v perinke. Tiež som jej dávala zo začiatku aj dupačky ale prehriali sme ju a mala teplotu 37,6 tak odvtedy je len tak a čiapku dávam len po kúpaní asi na 15 mni kým sa ohreje hlavička
a nemoze byt nespokojny, ze je mu v nej teplucko =-) ??? no ja neviem, ale ja budem deti obliekat, ako seba... nie viac vrstiev... ked bude mne doma akurat v tricku, nebudem dietatu zbytocne obliekat mikinu a perinku... som sa bavila akurat na stedry den s mojou maminou, ze ako ma obliekala, ked som bola mala a ze vzdy tak, ako seba, ze ma nikdy nebabudila a nikdy som nebola chora ci prechladnuta...
nie,ved bol v postielke a mal len tricko a dupacky,ale stale mrnčal,tak som mu odmerala teplotu a az potom som ho naobliekala
mixi asi je to odraz má ich také svetlučko hnedé, bude z nej veľká blondína po tatovi 😃
Tu začni písať odpoveď...

Odošli