Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
chute na sex myslis? Asi ani nie...zo strachu, a z neustalej nevolnosti na to nemam ani pomyslenie :-N a vilko...tazko povedat, zo solidarity ku mne sa o nic nepokusa a ani to nespomina, ked vidi ako trpim kazdy vecer 8-(
niekedy mam z neho pocit, ze keby mohol, grca za mna :-N
to som videla tych ciganov :-S a ked sa spytali toho mladeho, ze kolko mas rokov a kolko deti? 17 rocny a dve deti 8-( vykastrovat by som ich dala :-N
alebo ze moja dcera otehotnela v 16tich, ved som jej vynadala, ze skoro...a ked sa spytali jej, ze kolko mala, ked cakala prve...ze 14! ]-( 😃
niekedy mam z neho pocit, ze keby mohol, grca za mna :-N
to som videla tych ciganov :-S a ked sa spytali toho mladeho, ze kolko mas rokov a kolko deti? 17 rocny a dve deti 8-( vykastrovat by som ich dala :-N
alebo ze moja dcera otehotnela v 16tich, ved som jej vynadala, ze skoro...a ked sa spytali jej, ze kolko mala, ked cakala prve...ze 14! ]-( 😃
jej, no len aby sme sa dockaali, stale mam vacsie a vascie nervy z toho zajtrajsieho utz, co ked nieco nie je v poriadku :-N stale ma desi to obcasne spinenie..
ked som tu tak dnes citala, ze baby aj potratili...tak si vies predstavit ako mi je 8-( |-|
ale ja nejako vnutorne verim, ze mne sa to nestane a vsetko bude ok a v auguste budeme kocikovat x-)
ked som tu tak dnes citala, ze baby aj potratili...tak si vies predstavit ako mi je 8-( |-|
ale ja nejako vnutorne verim, ze mne sa to nestane a vsetko bude ok a v auguste budeme kocikovat x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ale uz sme si nejako zvykli....co uz :-N vynahradime si to neskor 😃 ked budeme moct.