Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

•
16. jan 2008a kde ste to presne boli lyzovat? Ozik, dostala si sms k meninam? =-)
0
mixik, nam tiez pustali filmy, ale mame obaja dlhe nohy, tak si vies predstavit ako sme trpeli tych 12 hodin 8-(
no myslim si ze v najblizsej dobe mozem na cestovanie ako take zabudnut, takze je to jedno 😃
budem rada, ked sa dostanem na vychadzku s kocikom do parku 😃
mixi a vy ako? Uz viete nieco nove? Nejaky termin? =-)
no myslim si ze v najblizsej dobe mozem na cestovanie ako take zabudnut, takze je to jedno 😃
budem rada, ked sa dostanem na vychadzku s kocikom do parku 😃
mixi a vy ako? Uz viete nieco nove? Nejaky termin? =-)
mixi, tak to je supeeer, ty budes skor maminka ako ja 😃 ja sa tak tesiiiim na to vase babo x-)
zabi, bohuzial zle je mi stale, ale aspon jedna pozitivna sprava, ze uz tolko negrckam. Sice je mi prmanentne blivno :-p ale vzdy to nejako predycham a rano je uz dobre...hlavne takto navecer je mi vzdy zle...aj teraz :-|
zabi, bohuzial zle je mi stale, ale aspon jedna pozitivna sprava, ze uz tolko negrckam. Sice je mi prmanentne blivno :-p ale vzdy to nejako predycham a rano je uz dobre...hlavne takto navecer je mi vzdy zle...aj teraz :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli