Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ved som rozmyslala nad spagetami, asi spravim na veceru, vsetko na to mam.
teraz som ukojila svoje chutky a luskam si pistacie :-p 😃
teraz som ukojila svoje chutky a luskam si pistacie :-p 😃
lius,ved nie kilo...to tak jednu malilinkatu topinecku...mnaaam, ale nemala som, nikto mi nedoniesol :-N 😃
jasne lius, ale v minimalnom mnozstve a raz za rok ti neuskodi, ved sa nim nebudem nacpavat denne. ale aj tak ho nemam ani mat nebudem, tak zbytocne o tom pisem :-N len som mala nanho prisernu chut 😃
4 biele jogurty, 16 lyžíc polohr. muky, 2 vanilkove cukre, lyžička sody bikarbony a už len zmiešať a vypekať potom potrieť džemikom a papkať mnám
a mas aj panvicu na to??aleboo da sa to aj na normalnej??mnaaam,to by som si veru dala :-p
uz som si dva krat nalozila polievocku,mnaaammm x-)
uz som si dva krat nalozila polievocku,mnaaammm x-)
to su take 4 srdiecka, ako su klasicke lievancove panvice, tak je aj srdieckova..vilko si na nej miluje robit aj volske oka v tvare srdiecok... 😉
ninus, normalne sneh s bielkov a do toho zaslaham par lyzic jahodoveho dzemu, ako na sisky 😉
ninus, normalne sneh s bielkov a do toho zaslaham par lyzic jahodoveho dzemu, ako na sisky 😉
co ja viem..tak na jeden bielok cca jednu pol lyzicu dzemu, ja robim z dvoch a dam tak dve az dve a pol lyz, podla toho ako to mas rada sladke.
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
a cestovinky si nespravis??ja milujem aj take obycajske,so syrom a kecupom :-p